• Keyser Soze
    21.2k
    Stadion ce se vjerojatno malo korigirat, izgledat ce malo manje usrano i proci ce. Ili ga necemo dobiti uopce. — DiddyGuela

Ovo. Ljudi, ne gradimo si sami stadion jer ne možemo. Tako da, ili ovaj stadion ili Kranjča do kraja života i nemogućnost da se klub ikad digne na višu razinu.
  • CISCO
    913
    I tako...još jednom dinamov navijač pogne kičmu.

Dobra su govna samo ih treba malo pošećeriti i sve bu ok.
  • Unodinoii
    162

moram priznati jako dobar i zreo komentar u moru sranja
    Činjenica je da nije projekt kluba niti isključivo naši novci pa kao ajmo pitati navijače
    Politika je odradila svoje i bojim se da bolje od ovog zasad ne ide
  • scooniepenn
    7.4k

Rjesenje 3LHD-a je prema rijecima nekoliko arhitekata s kojima sam pricao apsolutno izvedivo u ovim gabaritima. Nema tu nista svemirsko i tesko izvedivo. Osim toga, ova vanjska opna asocira na stabla i lijepo se uklapa u krajobraz. Meni se svidja, tebi ne, i to je OK. Velikoj vecini javnosti se svidja i to je dobar pokazatelj da je ocito rjesenje dobro.
  • Vratite nam Istok
    666
    Sa druge strane i ove izjave predsjednika kluba, gradonacelnika pa sada i Dinamove PR sluzbe treba gledati kroz drugu prizmu. Vjerojatno je stvar u tome "ili ovaj stadion ili nista"... pa kad ga vec sami ne placamo, jebiga sta se tu moze. Malo je ruzan ali je nas a klub i tako ne placa pa daj sta das. — DiddyGuela

Sve je to prilicno jasno, ali onda tako ocekujem i da kazu Dinamo i Boban, a ne da nas uvjerevaju da je ovo osmo svjetsko cudo i da smo svi debili koji ne kuzimo pricu. Nemoj mi prodavat musa pod bubrege, to ocekujem od Glave, Antolica i slicnih, ne od Bobana.
  • crophantom
    8.2k
    i Hajduk ce dobiti stadion javnim novcima jedan dan, za godinu, 5 ili 10.

Ajmo se ti i ja kladiti u kaj oces da se njih apsolutno bude pitalo i da im se nebu servirala pita od govana i reklo im se dobar tek
  • Keyser Soze
    21.2k
    Kao da bi bilo drugačije. Pa pola ljudi kaže da bi radije ovaj sadašnji stadion bez krova. Boban je rekao da će se s ovim stadionom dinamov život promijeniti.
  • DiddyGuela
    7k

A da, sta da se kaze vise. Zao mi je, stvarno mi je zao vidjeti ovoliko razocaranje Dinamovaca novim stadionom jer ovo je once in a lifetime ali mislim da svi skupa polagano moramo prihvatiti ovakvu situaciju. Dobit cemo novi stadion a ovo sto sada vidimo ce sigurno izgledati drugacije i nesto bolje kada gradnja stadiona krene.

Nije idealno ali bojim se da je jedino realno dok god klub ne bude u situaciji svojim novcem graditi svoj stadion.

Vidi, Boban je sigurno svjestan da ako bude puno srao da novi Maksimir necemo vidjeti jos 50 godina.
  • Vratite nam Istok
    666
    Kao da bi bilo drugačije. Pa pola ljudi kaže da bi radije ovaj sadašnji stadion bez krova. Boban je rekao da će se s ovim stadionom dinamov život promijeniti. — Keyser Soze

Nije uopce bitno koji je krajnji rezultat, nego reakcija Bobana prije svega, a onda i kluba.

Kaj da se nismo borili protiv Glave, nego slegli ramenima i rekli “ha, kao da bi bilo drugacije”? Nije problem izgubiti bitku, problem je kad ni ne udes u nju, nego odustanes bez da si ista probao, a onda uvjeravas sve oko sebe da se nije ni isplatilo boriti.
  • Keyser Soze
    21.2k
    Tako je, kaže Fabijanić da ne dolazi u obzir poništavanje projekta. Ako se projekt poništi, ne da nećete dobit plavu Alianz arenu nego nećete dobit ništa.
  • CISCO
    913
    Odlično. Gradu ćemo uštediti pare.

Radije i to nego da se radi ona nakarada.
  • Unodinoii
    162

Ovdje leži najveći dio problema , slažem se da je sad gotovo ali mislim da su se naši krivo postavili u samom startu cijele priče
    Trebalo je jasno i glasno komunicirati bitne stavke , da se to dogodilo ne bi vodili ove rasprave nego bi pričali jel moglo nekaj malo bolje bit il lošije kao oko sveg ostalog
  • dinamofan
    74
    mene zanima kad bi bila anketa koliko bi bilo za da se radije ne gradi nista nego ovo
  • Liks90
    5.3k
    [img]http://cb9e9ced-5001-4bd8-bfee-6a14c39e7683.jpg

Ovak dolazi u obzir…
  • Alkmar1312
    249
    Citajuci sve ovo dojma sam da je i Boban "prodao" navijace. Kad ce napokon netko normalni u Dinamo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet