• BlueVelvet
    385

bravo!

ovo ima daleko vise smisla, homage maksimiru u vidu dvorane, a dio prema parku i stadion u modernijem izdanju, spoj dva stila

samo se bojim da je kasno za tako nesto..
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Ima li milanski studio veze s našim predsjednikom? — El Madrigal

Sta i da ima?
  • vjeko1701
    29.9k
    Iznutra vidim samo jednu sliku i to su odabrali staviti navijače reprezentacije a ne Dinama. U cijelom konceptu apsolutno nikakvu poveznicu sa Dinamom ili Zagrebom ne vidim.
  • Ace Rimmer
    198
    I samo da nadodam kako ćemo mi imati stadion koji će dočekati 22. stoljeće, a i dalje ćemo biti izloženi kiši i vjetru. U 22. stoljeću. Dobro, možda ne mi, ali naši potomci. Ljudi će valjda izmisliti onaj warp pogon iz Star Treka, ali će navijačima Dinama vjetar i dalje rasštimavat bubrege i kosti, a kiša šamarati obraze. A tamo neki će odlaziti na Jupiter, ali ne razumiju oni tradiciju.
  • Orc123
    17.4k
    ovo bi mogao prozvakati.....
  • BlueVelvet
    385
    fakat treba zabraniti vise uproabu AIa i kacenje tih slika ovdje.

nikog ne zanima sta je chapgpt izbacio iz vaseg 2minutnog gulanja.
    postedite nas.
  • Twisted1
    1.2k
    Kaj ako Boban i uprava igraju 4d šah?

Uspjeli su u potpunosti skrenuti tok misli i novinarska piskaranja o recentnim igrama prve ekipe, smjene Kovačevića i u globalu lošeg prijelaznog roka na pitanje stadiona.
  • Unodinoii
    124

It's not that deep
  • Lighttt
    14
    Screenshot-20260925-101542-Chat-GPT.jpg
    Ako ne budu kruti prema spajanju tribina i zatvaranju prostora iznad, mozda se moze dovesti do neke prolazne ocjene makar dvojke...
  • joesimunic
    719
    Najviše me nervira što se šira javnost, odnosno osobe koje nisu niti malo upućene u bilo kakav sport i doslovno su “šira javnost” se čude na nezadovoljstvo prema novom stadionu. Ovo govorim iz osobnog iskustva jer sam pričao s kolegom koji nema pojma o sportu i rekao mi je nešto u stilu “no big deal”, bilo kakav novi stadion je bolji od ovog. Ne shvaćaju da je bilo koji drugi projekt od 200+ miliona u pitanju i da se projektira ovoliko loše i ispod svih očekivanja kakav bi tek tad bio bunt građana.
  • Olmic
    6.1k
    al kaj bu drzalo krov?
  • Peškaman
    9.7k
    Ne treba gledati uvijek sve crno.
    Kada se sagradi stadion može nam generalni sponzor biti HP,Lenovo ili Asus.
    Taman da nam pokriju 50% budzeta,3D šah.
  • Lighttt
    14

Isto kao i u trenutnom rjesenju , valjda samo Talijani to znaju ako i oni
  • Denle
    839
    S obzirom na reakciju javnosti, poprilicno sam siguran da su doticni u ziriju primili sve na znanje i pretpostavljam da bi krajnje rjesenje moglo ovako nekako izgledati (sjever jednoetazni bi trebao biti, al nisam uspio dobit pravi rezultat)

Screenshot-2026-09-25-at-10-30-10.png
  • flexXy
    3.4k
    Kada se sagradi stadion može nam generalni sponzor biti HP,Lenovo ili Asus. — Peškaman

Mene su motivirali da osnujem Maxiruglo d.o.o., uzmem lovu i kupim licencu na ovaj stadion do rusenja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet