• Crni86
    24.9k
    Dok ne bude sankcija bit ce i prijetnji. Vrlo jednostavno.

I tu se vracamo po stoti put na savez. Koliko god su suci kriminalno losi, ti im moras cuvat leda prema van.

Zanimljivo je samo sto je timing uvijek pred utakmice s nama.
  • Gringo
    1.4k
    Kako su oni ušutkali Jeličića tako HNS (HDZ) da ima volje vrlo lako može ušutkati i njih sa jednom ozbiljnom inspekcijom Uskoka ili porezne.
  • FelceAzzurro
    1.8k

Dodao bih uz to kako je njihov sponzor ujedno i glavni sponzor lige. Ljudi podjcjenjuju utjecaj te kladionice i glavonja koji su na čelu te organizacije. Jednostavna matematika.
  • Jos-Optimus
    13.6k
    Žalosno je što ih niti jedan medij ne prozove, što nitko iz HNS-a ne reagira...a mi šutimo i pravimo se fini
  • NORTE
    27.4k
    Samo da bude spomenuto jer je povezano s ligom:

Rijeka je kup u Vrbovcu morala igrati par dana prije Jadranskog derbija.

dinamo će kup u Vukovaru morat odigrati par dana prije Vječnog derbija u Splitu.

Pratim ovo već par sezona i svaki put se termini prilagođavaju isključivo u korist Hajduga.

Bez obzira na okolnosti idućeg kola kupa, bez obzira što možemo igrati s miješanom ekipom protiv drugoligaša, svaki put odluke idu u korist toksičnog kluba slučaja.
  • Niko1986
    9.1k
    dinamo će kup u Vukovaru morat odigrati par dana prije Vječnog derbija u Splitu. — NORTE

Ne bih rekao da moramo jer službeni termin je bio 29.10. Jedini način da se termin promijeni je da oba kluba prihvate, tako da sigurno smo i mi imali motiva (potencijalno riješiti suspenziju Mišića).
  • Ličani1986
    1.4k
    Kad će se znat kazna Mišića?
  • Mathiasovi Chageri
    9.5k
    Dobio sam info s Kvarnera da je navodno viđen Rebić blizu Thallasotherapije i onda nešto kasnije u društvu Majstorovića. Znam da su kumovi, ali postoji li mogućnost da Miško nagovara preko kuma Rebića u Rijeku?

Dosta indikativno da je viđen kod Thallasotherapije, moguće da je odradio lječnički.
  • Paggini
    99.5k
    Ili da ima astmu
  • NKDZ86
    9.9k
    ili išijas
  • Mathiasovi Chageri
    9.5k
    Ili da ima astmu — Paggini

Onda je očito spalio sve pare koje je zaradio u karijeri pa ide preko HZZO-a tamo gdje i ja.
    Nikad se nisam osjećao bliže životu slavnih i bogatih nego u ovom trenutku.
  • austrijanac
    14k
    Zasto je paragvajskom majmunu oprosten crveni i smije na klupu protiv Dinama?
  • NVKOD
    14k
    Čisto da ne prođe ispod radara:

Evo kakvu je kaznu dobio Garcia zbog crvenog kartona u derbiju

On je na kraju kažnjen s 500 eura zbog događaja iz Jadranskog derbija u kojem je Rijeka prošle nedjelje na Rujevici pobijedila Hajduk 3-0. Disciplinski sudac SuperSport HNL-a donio je odluku nakon 8. kola, a trener Hajduka, unatoč izravnom crvenom kartonu, nije dobio zabranu obavljanja funkcije.

Sprdačina ide dalje... ovaj klaun je na klupi protiv nas. Mišić dobio dvije utakmice kazne... naravno, radi se punom parom da nas se svrgne s trona. E nećete razbojnici!

HNS = tovarska mašinerija!
  • Thor
    4.2k
    O mamu im jebem!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url