• Filip 91
    2.7k
    Ružan na prvi, a i na 150-i pogled...
  • Miro Vugrinec
    10.6k
    Ako nam je ovo novi stadion, onda realno bolje ne dirati Maksimir. Ovakav star, ružan, oronuo, bar ima dušu i povijest je na njemu pisana. A ovaj novi bi bio sve to, samo bi se povijest morala pisati ispočetka da bude kao i stari Maksimir.

Ako gradiš nešto gradi kako spada, a ova polurjesenja bolje ni ne nudit jer ovo je rekao bih i s obzirom u kojoj godinu se gradi i koji su danasnji standardi još veća sramota od starog Maksimira. Tako da ili ne dirajte Maksimir ili ga napravite, ali onako kako Dinamo, Zagreb i Hrvatska zasluzuju, a to je jedan moderan europski vrhunski stadion sa spojenim tribinama gdje bi se protivnicima jaja zaledila kad bi izašli uz huk BBBa
  • Nikaj
    7

A kaj je tu dobro? Klasicna zapadnoeuropska pederana na 3 etaze
  • IceMan
    4.5k
    Meni malo vuče na onu reklamu Bauhaus, kad se otvori kutija s alatom :lol:

Al ne razumijem, pa reci to je najjeftinije i gotovo, kaj sad. Čemu uljepšavanje i mazanje očiju nečega za što svi znamo da nije baš tak…
  • Guinness
    3.5k
    Tko god je rekao da ne može bit gore od trenutnog se pošteno zajebo.
  • Goncalo Santos
    4.7k
    Stadion mi se ne svida, ali ako vec ne postoji mogucnost da se ovo rjesenje odbaci, cini mi se da bi ga proljepsalo dodavanje nekog viseceg zelenila kao kod Kranjce ili neko bojanje. Ovako bas izgleda dosadno, neugledno, previse sivila, di je tu veza s trenutnim stadionom.

Nigdje ni trunke plave boje? Sjedalice bijele? Stadion se uopce ne cini kao mjesto: "koje dom je svima nama".

Kao neutralni stadion na fifi. Prvenstveno bih volio da se odbaci, ali ako to nije moguce, bar da ga se usminka malo da lici na dom Dinama.
  • Neron53
    2.8k
    Nadam se da u Dinamu kuze da ce ovakvo razocarenje neminovno rezultirati puno slabijom posjetom od ocekivane a samim time i s puno manje para u blagajni. Ako ih boli kara za zelje svojih navijaca, valjda im je stalo do stanja racuna.
  • Profo
    9
    Rezultat odabira je sasvim logičan, jer se grad, stanovnici, Dinamo i sve, što nas uz naš lijepi Zagreb veže, gura kroz gradsko vodstvo prisilno u neki kontekst post-socijalizma: Pa ovo je tipična jugoslovenska betonara, koja je van orbita ikakvog dizajna modernih stadiona današnjice, a o gradskoj prepoznatljivosti da ne pričamo. O vodstvu kluba je svaka riječ nakon ovog suvišna.

Ako je ovo ruglo sada kraj priče, očekujem, da će cementara uskoro krenuti s pogonom.

Iz dijaspore podržavam prosvjede!
  • Alkmar1312
    245
    Kaj je Boban izjavio na ovo arhitektonsko cudo?
  • db-izbjeglica
    21.6k
    Ne razumijem zašto bi generično bilo loše ako je lijepo i ako bi 99% ljudi to htjelo...
    Biti drukčiji ne znači nužno nešto pozitivno
    Plava balada

pa jbmu mater, možda postoji razlog zašto svi rade takve stadione.

možda, ali samo možda JER JE TAKO NAJBOLJE?
  • M77
    515
    [img]http://wYpYMXf.jpeg
  • db-izbjeglica
    21.6k
    Kaj je Boban izjavio na ovo arhitektonsko cudo?Alkmar1312

popljuvao je allianz arenu i rekao da je ovo bolje
  • ruicosta
    452
    to je zagreb. To je dinamo. Emocija.

Suludo
  • BBB Sibenik
    6.6k
    Ako se moglo pobijedit bagru koja je 20godina uništavala sve u vezi Dinama, može se i srušit ovaj natječaj. Ovo je jebena sramota da mi u 2026. gradimo stadion gdje nisu spojene tribine, tko tako gradi u Europi? Pored ovih 5 oni uspiju ovo izabrat, izgleda ka kutija iz IKEA koju triba slozit. Mrs u pm
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    ovo bi sam stadion kostao 300 400 miliona, a treba za 350 napravit stadion, sve okolo njega dvorane i dva manja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet