• tomi-pds
    147
    Od najružnijeg stadiona na svijetu pa do nedamo stari maksimir.
    Dinamovi navijači su jebeno čudo.
    Šteta klika na ovu temu
  • miro
    9.9k
    Ljudi moji, meni je ovo toliko tužno da mi je teško i pogledat na kaj liči prvonagrađeni projekt

U glavnom gradu jedne EU države, koja financijski ne stoji ništa lošije od Poljske ili Mađarske mi dobivamo ovakvu pljuvačku u lice.

Pa kako ih nije sram sve skupa?

Ajde, bili smo poluprovincija u Austrougarskoj i bili smo marginalizirani u Jugi, ali sada, klub koji je dao pečat Hrvatskoj kao nogometnoj naciji prepoznatoj u cijelom svijetu, da dobijemo ovo ?! Umjesto da se bore da naprave neko reprezentativno djelo arhitekture - ili ako para nema, barem jedan normalan generički funkcionalni stadion ofarban u plavo npr. kakvih je u Njemačkoj na desetke, mi dobivamo betonsku konstrukciju s rupama između tribina.

Pa kako ih nije sram ovako nešto uopće predstaviti?

Ovo mi je takav udarac na imidž kluba i grada, da ne mogu opisati
  • Fićo1986
    1.1k
    Nek me netko uštipne i probudi....pa jel se fkt neko sprda ili kaj?
  • Keyser Soze
    21k
    Dobili smo PES 2009. stadion
  • Paggini
    99.3k
    Jedino smisleno objašnjenje zašto je odabran ovaj rad, a ne drugi ili četvrti je što ovaj košta (barem po renderima) punkurac jeftinije nego ova druga dva.

Ali ako je tako, reci da je tako, ne baš tim riječima nego se fokusiraj na to u svome izlaganju. Spomenuo je Tomašević da je "ekonomičnost" bila faktor u svemu tome, što vjerujem da je glavni razlog, ali daj onda ne maži oči i ne pričaj o nekoj dinamovštini i nastavljanju tradicije i TO JE NAŠE NE DAMO NAŠE i slične bljuzgarije.
  • Peškaman
    9.7k

Tu će biti cilj skijaške utrke,spuštat će se sa Sljemena.
  • Noel
    25.3k
    Desno krilo nam je Lisica, lijevo Hoxha, osvojili smo teško zarađeni bod protiv Ber Sheve a Kovačević je i dalje trener a danas smo dobili šlag na tortu, novi Maksimir. Kako je lijepo ovih dana :starstruck:
  • Crusades
    26.1k
    po ovoj slici mi se cini najvise. Mini dio Anfielda.

a3aa9f9b-c7c0-4044-acf7-e4e8f4312c7e.jpg
  • Wallace99
    157
    Stari moj ak nemaš za pošten nacionalni stadion s krovom na zatvaranje, pusti nam onda Maksič takav kakav je dok se ne namakne u proračunu, a ne gradit ovo ruglo. Pa onaj Pampas u Osijeku je za ovo Bernabeu
  • db-izbjeglica
    21.6k
    ja sam još u šoku... nakon svega, godina čekanja, tuge i čemera na maksimiru, nisam očekivao ništa posebno, obični stadion... i opet sam ostao razočaran.

ne znam, ne sjećam se kad sam vidio projekt nekog novog stadiona, a da mi nije bio barem dobar, prihvatljiv, korektan.

konačno dočekam dan da ide stadion u mom gradu, stadion kluba za koji navijam i dobijem ovo?
    da je barem nekakav monumentalni brutalizam, al ne... izgleda provincijski i još je ružan.
    sad samo čekamo da ga još ogole zbog rezanja troškova, zaokruživanje priče.

i još nešto, užasno smrdi što je projektni ured ovog govna iz milana...
  • Olmic
    6.1k
    Glavno pitanje je postoje li mehanizmi za zaustavljanje ovog? Ako ne, javna tribina je beskorisna
  • Noel
    25.3k

Ovo izgleda očajno, kakav Anfield? Simpatiziram Liverpool al ovo nema veze sa ičim, kakav Anfield. Isto tako izgleda kao da je kapacitet 10000 mjesta na ovoj slici a ne 35000.
  • Omake
    21.5k
    Stadion kao nešto što Franz Kafka sanja i probudi se obliven hladnim znojem
  • Time
    1.8k
    FB-IMG-1790254578947.jpg

Evo stadion na taj fazon a da je u 2026 godini, 2 min na ai
bold
italic
underline
strike
code