• Str1nger Bell
    4k
    Meni je jako čudno da je Nauković prije godinu dana rekao da su pričali sa jednim TALIJANSKIM arhitektom koji je izrazio želju prijaviti se na natječaj.

Senf je danas rekao kako do zadnjih koraka nisu znali tko stoji iza kojeg prijedloga, nego je svaki stadion imao svoju šifru.

https://www.youtube.com/shorts/rTjP99cw_-M

I naravno ne mislim odma da je Boban sve namjestio ili ne znam kaj, ali moguce da se uveliko gledalo i na cijenu svega u konačnici.
  • Doktor Kunić
    7.1k
    Zvone, trepni ako si otet!

Kaj drugo...
  • rioda
    18.6k

Mislim da je Fabio Novembre bio taj talijanski arhitekt, znači nije jedan od ovih
  • cibona
    8.4k
    Ma nema potrebe za javnom tribinom, stadion je zapravo mini anfield. Nastavi s očajnom propagandom možda će ti neki naivac i povjerovati.

Anfield na steroidima. Nema šta!
  • Crusades
    26.1k
    Uspio si napisat rečenicu bez da si spomenuo Bobana. Svaka čast kolega, napredak u ovih par mjeseci dok si bio neaktivan je evidentan.
  • cibona
    8.4k
    Ali ti nisi uspio napisati rečenicu bez vidljivih frustracija prema svima onima koji nemaju idolopoklonski odnos prema predsjedniku kluba! Vidim da i dalje fanatično brojiš tuđe postove na forumu.

Kolega, napredak u ovih par mjeseci kod tebe ipak nije evidentan...
  • NKDZ86
    9.8k
    savjet našem predsjedniku, budući da je rekao javno da uopće skoro ne spava, da počne spavati jer nije dobro za zdravlje, a ni za druge.
  • vlatkomarkovic
    4.2k
    Eto, mrski Boban i Klub vam organiziraju javnu tribinu pa slobodno dođete i iskažete nezadovoljstvo.Crusades

Dobro stari, uz dužno poštovanje i neslaganje, al ovo je fkt odron od dizajna…. Dobro da drže tribinu, jer ovako unificirano mišljenje nisam vidi u životu….. Pa evo najiskrenije jel se tebi fkt sviđa ovaj dizajn?
  • Crusades
    26.1k
    Evo citirat ću sam sebe u prvom komentaru pa mi ti reci jel mi se sviđa dizajn, nadam se da ćeš uspjet:

"Nisam oduševljen, neki elementi mi se sviđaju (evidentno je da se htjela ostavit poveznica sa postojećim stadionom), ali definitivno mi nije za mentalni slom kakvi (jedno te isti) imaju.

Nadam se da će bit nekih poboljšanja. Najbitnije stvari su mi bile da bude natkriven, da nema nikakvih atletskih staza i da ne bude generički."
  • vlatkomarkovic
    4.2k

Znaci ukratko, ne sviđa ti se, ali si spustio toliko kriterije da je bitno da se izgradi…. I ideja kao takva bi ti bila ok, al izvedba i ne bas…

Tako ja čitam, mislim da vidiš i sam da preko 95%, ako ne i vise imaju puno tvrda mišljenja i izražaje….

A još vise boli kada vidim ove opcije koje su ispale ispod jer mi izgledaju sjajno….

Ja bi bio puno manje nezadovoljan, da su nagrade ispod smeće, pa nije bilo dobrih prijava, pa nemamo love trenutno ili je arhitektonski zahtjevno radi ne znam čega….

Pa onda se može raspravljati, ali ovo fkt….

Kad sam vidio drugu nagradu sam zaplakao od muke….
  • Crusades
    26.1k
    ali si spustio toliko kriterijevlatkomarkovic

Da, kao i cijeli klub i njegovo rukovodstvo od dolaska na vlast.

Iskreno, mislio sam da će u TOP 5 bit nešto kaj bi me oduševilo na prvu, ne znaš kaj je lošije od kojeg, od onog kuglofa do onog sa crvenim trokutićima ili čime već, tak da ako moram birat biram ovo kaj daje omaž dosadašnjem stadionu.
  • vlatkomarkovic
    4.2k

Mislim da se 99% ljudi i članova s tobom ne bi složilo….
  • Crusades
    26.1k
    To mi apsolutno ne igra ikakvu ulogu u životu. :up:
  • mali M
    10.7k
    crus, sve ok, al prestani i ti pisati o mentalnim slomovima.. možda su dva tri profila izdramila, ali većina je samo tužna i razočarana.. Zato ti ekipa i odgovara jer prikazuješ "sve" kao mentalne bolesnike..
    rekao sam, i ja ću ići i na taj novi Maks i dalje se derati grlo i dalje ić prazan i s tjeskobom doma kad izgubimo, al očekivao sam "stadion"... dobilo smo arhitetktonsko urbanistički izričaj koji je pogodan za novi objekt u kojem bi bio arhitektonski i građevinski fakultet i gradski i državni uredi za arhitetkuru i urbanizam.. Ovo stadion nije niti bi smio biti..
    Doslovno sam se bojao da će biti pre monoton, on kako smo si ga svi zamišljali i to će mi bit najveće razočaranje, a dobili smo betonsku rugobu... Meni se čini da je ovaj studio najmanje odstupao od postojećeg stanja i zato su ga proglasili pobjednikom. ali je ružan za svakog nogometnog navijača i totalno disfunkcionalan. Pa krov je nagnut prema gore tako da su uspjeli i akustiku uništiti, jedino što nam je bilo bitno kao navijačima, da se protivnici useru kad zagrmimo.. Baš tuga i čemer
  • modri-kibic
    2.2k
    kaj daje omaž dosadašnjem stadionu.Crusades

Omaž se dao time kaj stadion ostaje na istom mjestu kao i stari stadion. Čemu onda da novi stadion sliči starome? To je isto kada netko prekine sa curom/ženom, pa mu ona slijedeća liči na bivšu samo kaj je 10 godina mlađa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.