• ivanm43
    24
    Pa gledaj ovaj broj 5, ko dijete da je smislio. Kakvi su tek ostali ako je taj usao u top 5
  • Vučko53
    335

koja mrtva tradicija? sadasnji Maksimir je rezultat 543 razlicite odluke i nadogradnje.
  • Krulek
    1.4k
    Kakva kasnija poboljšanja, ili se gradi pravi zatvoreni natkriveni nogometni stadion ili ova perverzija talijanskih arhitekata. Izgleda da je uvijek strano nekome bolje ( kao i kod igrača ).
  • crophantom
    7.9k
    Reci cu sad, obzirom na žiri, arhitekte koji briju na neku svoju briju i stadion ce gledati samo izvana, Glavinu, Tomaševića kojem se diže na ove brutalističke spomenike i Bobana koji opet brije na emocije i nekakav Turinin rad, ovo je zapravo očekivano.

Ne moderan nogometni stadion, nego omaž prošlosti...

Lekić i LjPV nam ovo nebi izabrali...
  • Vučko53
    335

Doslovno. Kakvi su radovi ovi od 80. do 88.?
  • Paggini
    99.3k
    Cetvrti mi više naginje na kosarkasku dvoranu, ali drugi je baš grandiozan nogometni stadion, srce mi je poskočilo kad sam vidio da su odabrali ljepšeg od tog drugog A KAD ONO!!!

Aj bar nije ovaj peti izbor, takve sam ja Maksimire crtao u vrticu
  • marcio amoroso
    54.2k
    Da stave sliku pred ljude i pitaju jel ih više podsjeća na sovjetski savez i sedamdesete ili srednju Europu i 2030-te uvjeren sam da bi 95% odgovorilo sovjetski savez.
  • jedan u nizu
    19.7k
    Ne znam sta je gore, izvana ili iznutra.

Tribine razlicite visine, orazni coskovi, ravne tribine, coskovi prazni i puni betona.

A tek ovi izlazi ulazi na stadion, pa jebote zivot sta nemre ulaz biti na vrhu tribine kao svaki normalan stadion da nema ovih kockica retardiranih.

Dajte skupstinari pokrenite nesto molim vas. Pokrenimo peticiju medu clanovima, nesto, bar da se vidi da su navijaci izrazito nezadovoljni.
  • Gringo
    1.3k
    Da li postoji opcija da se ovo poništi ?
    Jel ima netko upućen u ove stvari
  • Infinity
    21.4k
    Gledajuci i ove ostale radove, sve je to smece. Nije se tu ni mogao izabrati neki posten stadion. Medju ostala cetiri mozda i ima nesto bolje, ali nema tu rada s kojim bi 90% ljudi bilo zadovoljno.

Ocekivanja su bila ogromna, kod mene licno jako niska, ali se uspjelo i mene razocarati, pa mogu misliti kako je ostalima.

Mozemo se samo nadati da ce se graditi nesto drugo, tj. da su ovo samo nagradjeni radovi i nista drugo. Nevjerojatno da imas medjunarodni natjecaj i da nitko u svijetu nije bio sposoban projektirati normalan stadion. Ne brutalan stadion, samo da je normalan. Da na Maksimiru nikne nekakva Groupama arena malo tko bi se nesto previse zalio. Nista specijalno stadion, ali barem nije nakaradan.
  • građanin
    161
    i da se ponovim po 20ti put...

https://www.rudolf-harbig-stadion.com/virtuelle-360-tour/

30 000 ljudi, po potrebi dodaj skyboxove još na vrh istočne tribine.

najbrutalniji stadion u jugoistočnoj europi, amen.

tko želi odvajat i cepat tribine na pola na 30k stadionu je cijepljen od realnost i života.
    građanin

daj mi ovo jebote
  • Markelo
    4k
    Maksimir je naš stadion ali je bio ružan, što jest jest. Ne treba on biti ama baš nikakva polazna osnova za novi stadion. Ne treba mu nikakav omaž pravit
  • Hebimir Strašni
    382
    Nije 5 loših. 4 su dobra,a jedan je jedinstven. Ovaj jedinstveni (koji je pobijedio) je toliko jedinstveno ružan da ga nitko na svijetu nema. :vomit:
  • utrinski
    35
    Dečki shvatio sam kaj je bila inspiracija - max-2.jpg
  • ZG plavi 01
    619
    Stadion vjerovatno i nije sad toliko los, ali nije za 2027. nego za 1997. Boban valjda misli da bu on igral.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet