• Benedikt
    341
    Što je s ovim betonom u ćošku između tribina? Ja sam se stvarno nadao da je ovo neki AI slop
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Problem je također sto svi ovi sto biraju su malo nez kako bi rekao na svoju ruku i tomasevic i boban i vjv svi ovi arhitekti. Gledaju i vole stvari drugacije
  • NKDZ86
    9.8k
    neko je dobio dobru lovu da glasa za ovo smeće od stadiona, nema drugog objašnjenja.
    nije mi dobro.
  • don
    22.1k
    IMG-1310.jpg
  • javolimtebejako
    6.3k
    daj mi genericnu kocku 100x prije ovakve orginalnosti
  • ivanm43
    24
    Ma glup mi je komentar. Pisan u hiru razocaranja! hahah
  • građanin
    161
    jel moguce da je tu nas tipa 250 komentiralo, a mozda ima 3 suzdrzana i 2 osoba je relativno oke.

pa btj, da tolko mozes fulat...
  • CISCO
    704
    Nek se stavi anketa.

Ja bi izabrao br.4
  • NORTE
    27.3k
    Stadion je jeben, nije kopija, prati tradiciju Maksimira.Kermit

Sve što je projekt trebao je ne pratiti tradiciju Maksimira.

Ovo je sramota dosad neviđenih razmjera.

Ruši se stadion da bi se izgradilo nešto neskladno i potpuno van nogometnih trendova i logike.
  • telekineza
    154
    Ovaj mi je uvjerljivo najgori u top 5. Na kraju mi najbolje za razliku od većine izgleda onaj 4., kaj je kao košnica ili kak su već predstavili. Kad se pogleda onaj pdf gdje je detaljnije po meni je najbolji izbor, a ovaj drugi bi mi i dalje ostao drugi.
  • Hrvatski Gradjanski
    378
    Treba organizirati prosvjed da se ovo ne gradi. Ako ne možemo izgraditi pošten stadion bolje da ništa ne radimo.

Poništiti natječaj.

Zaposlite Talijane koji rade projekte za Milano, Romu, Lazio ili koji god da je arhitektonski ured.

Ovo je sramota.

Ovo da bude stadion za Dinamo, Zagreb i Hrvatsku. Mi se sramotimo pred svijetom. Pogotovo kad vidimo što su naši sjeverni susjedi izgradili, a što i istočni grade.
  • Blueshadow86
    5.7k
    Treba napraviti anketu koliko je ljudi zadovoljno s novim stadionom, a koliko ne. Moja procjena da će biti više od 95% NE.
  • ElDorado
    15.1k
    Koliko sam shvatio u žiriju su prepustili odluku arhitektima
  • Crusades
    26.1k
    Nisam oduševljen, neki elementi mi se sviđaju (evidentno je da se htjela ostavit poveznica sa postojećim stadionom), ali definitivno mi nije za mentalni slom kakvi (jedno te isti) imaju.

Nadam se da će bit nekih poboljšanja. Najbitnije stvari su mi bile da bude natkriven, da nema nikakvih atletskih staza i da ne bude generički.
  • NORTE
    27.3k
    Treba napraviti anketu koliko je ljudi zadovoljno s novim stadionom, a koliko ne. Moja procjena da će biti više od 95% NE.Blueshadow86

Samo članovi dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube