• markoli
    2.3k
    Što je najbolje sad ćete arhitektonska zajednica uvjeravati da vi nemate pojma, da je ovo remek djelo. Dno dna.
  • Hnlovac
    8k
    Nadam se da nikad nećemo dobiti novi Maksimir. Treba Kranjču nadograđivat tribinu po tribinu kao engleske stadione
  • Agramc
    139
    Bezveze :sad:
  • NKDZ86
    9.8k
    di su skyboxovi? ovo je sve suprotno od pričanja.
    institucije neka rade svoj posao ,a ovaj stadion napravite blizu mirogoja, ne na maksimiru bando lopovska!
  • NB86
    17.7k

Zato je i izabran; da izvana za turiste i grad izgleda brutalno, nas koji cemo ga koristit ko jebe
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Ovo je zločin!

Ak zagrebemo u teorije urote i zavjere, lik koji je predstavljal stadion kao šef žirija i UHAe rođen je u Rijeci, a živi i djeluje u Splitu.

Glavina iz Splita, Vasa iz Beograda

Arhitektonski studio iz Milana.

Sasvim dovoljno za raspiriti maštu po više točaka...
  • NORTE
    27.3k
    Recite mi da sanjam :cry:
    Jeste li vi jebeno normalni??????!!!
    L3zNMxL.jpeg
    FTFghU3.jpeg
  • MateG
    398
    Možda ga ofarbaju u plavo pa ne bude betonski brutalizam :) a sad, ako zelimo ponistit natjecaj mozemo se zalit da smo unaprijed znali, pozovemo se na insidera, spasimo se… :D
    Jako nepopularno: generalno čitava izvedba je OK ali koji k je stadion? Da su krovovi na istoj visini mozda i malo manje “sivila” bi bilo bolje
  • Nine9
    467
    kakve su to prazne betonske plohe sa strana hahaha wtf
  • LilScav
    102
    nije mi neka ljepota, ali par korekcija i nek bude prepoznatljivo plavi i neka ga, bit će "moderna" verzija sadašnjeg.. al iskreno, imam osjećaj ko da vizualno nije dorađeno do kraja pa fali pola toga
  • deki87
    256
    [img]http://Chat-GPT-Image-Sep-24-2026-01-55-40-PM.png
  • rioda
    18.6k
    Kak ovo uopće zadovoljava sve postavljene uvjete?
  • crophantom
    7.9k
    @Niko1986 pokreni lajv i pljuj 3 sata po ovome, donirat cemo ti za penthouse ne za studio
  • Agramc
    139
    ma i u ovoj varijanti je nikakvo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention