• Mathiasovi Chageri
    9.4k
    Pretpostavljam da su noževi naoštreni i spremni?CISCO

Udruga "Uvijek Tetci" sprema već unaprijed pripremljeno priopćenje u kojem ćemo izraziti svoju zgroženost premalim kapacitetom novog Maksimira što nas eliminira od domaćinstva jedne potencijalne utakmice Eintracha i Aston Ville koja bi stavila Zagreb na europsku mapu, a ujedno i napunila budget grada.

Također ćemo kritizirati novo rješenje kakvo god bilo i predložiti da se napravi novi stadion po uzoru na vrhunski projekt našeg najvećeg stručnjaka za stadione, Otta Barića ml.
  • NKDZ86
    9.8k
    jao ljudi, kakav god da bude, samo da ga naprave i da bude normalan stadion, može i opus arena x2, briga me, samo da je normalan nogometni stadion.
  • Mali Zeus
    22.1k
    ako bude baš ružan zajednički rušimo natječaj!
  • Paggini
    99k
    "Ne idem na utakmice Dinama, kako si znao? Ma ne idem jer mi je idejno rješenje stadiona užasno, pa dok ne naprave novi Maksimir, ovaj me vidjet neće"
  • Denle
    826
    ako bude baš ružan zajednički rušimo natječaj!Mali Zeus

Prosvjed ispred Tomasevicevog stana i na zvucnik pustati reklame za hemeroide
  • Blue Label
    351
    Samo da ima natkrivene tribine i da su tribine blizu terena da mogu j mater sucu
  • crophantom
    7.8k
    hot tejk, mene kao dolaznika autom čak više interesira kak su zamislili riješit promet i parking :rofl:
  • Unodinoii
    12

Tovarić bu sigurno razmislio kakve cirkuse bude izvodio 2 metra od navijača
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Fascinantno je da evo jos 3 sata do predstavljanja a da nije procurio izgled u javnost, ovo prije je bilo nezamislivo pogotovo za ovako velik projekt
  • Gradina
    459
    Ako su ove slike koje su došle do mene istina, izgleda da nećemo dobiti novi Maksimir
  • Mali Zeus
    22.1k
    Ako su ove slike koje su došle do mene istina, izgleda da nećemo dobiti novi MaksimirGradina

kak misliš
  • Noel
    25.2k
    Ono kaj sam vidio preko nekih svojih kanala su stolice u duginim bojama na zapadnoj i istočnoj tribini. Ne znam kaj to predstavlja ali izgleda fora i moderno :love:
  • Blueshadow86
    5.7k
    Nevjerojatno da mi 24.09.2026. godine molimo Boga da novi stadion bude natkriven.
    Ako je upitna njegova natkrivenost, onda bolje da ni ne grade novi stadion. Evo, majke mi!
  • Mathiasovi Chageri
    9.4k
    Fascinantno je da evo jos 3 sata do predstavljanja a da nije procurio izgled u javnost, ovo prije je bilo nezamislivo pogotovo za ovako velik projektFatos Beqiraj

Bobana je navodno zbog povezanosti s klubom natječaj emocionalno toliko iscrpio da je otišao voziti se ili prošetati dok je predstavljanje novog Maksimira i uzeo je pobjedničku maketu sa sobom.

Zato nitko još nema nikakav insajderski info.
  • Unodinoii
    12
    Nadam se ovak nečem 994db395-271f-46be-b84b-90bf9a65d575.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention