• Masto
    2.5k
    treba preživit do 13 sutra
    Ako se dobro složi mogo bi progutati prazne kutove, al da išo sam za tim da ce se ti kutovi napokon zatvorit
  • Droljo
    32.1k
    Ak bude ono što sam dobio sliku ubit će nas promaja iliti propuh po čoškovima :lol:
  • nin0belan
    53
    Ne znam kaj svi drve po tim odvojenim tribinama... stadion Kopenhagena (Parken) ima odvojene tribine pa meni osobno izgleda brutalno, a ima i sličan kapacitet.

Stadiona Marseilla također ima odvojene tribine npr.
  • Peškaman
    9.7k
    Odbijam vjerovati da tribine nisu spojene i da postoje "rupe" između tribina.
  • Denle
    810
    jedan cak kaze da su samo kutevi, a sve između rupa.crophantom

;)
  • R13S61
    731

Ni jedan od njih nema "rupe" :grimace:

Ako itko ima slike najbolje da večeras na što više mjesta javno objavi fotke i sruši natječaj...
    Rađe još godinu dana čekat novi natječaj nego ostatak navijačkog života provest na novom frakenštajnu...
  • Noel
    25.2k
    stadion Kopenhagena (Parken) ima odvojene tribine pa meni osobno izgleda brutalno, a ima i sličan kapacitet.nin0belan

Bravo, za mene jedan od najljepših stadiona u Europi.
  • don
    22k
    odvojene tribine posli svega i svih žaljenja na sadašnji Maksimir bi bilo baš katastrofalno. Pomisao na to da ću morat čekat 5 godina na takav stadion mi izaziva još veću mučninu.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Mozda odvoje trribine pa u buducnosti ako tribadne veci kapacitet spoje tribine
  • Xpert1992
    1k
    Ma kakve odvojene tribine. Receno je bilo da ce biti spojene tribine u dvije etaze.
  • SAS1987
    20.6k
    Jedino je vazno da ovaj put najprije sagrade tribine uz teren :lol:
  • fakin
    6.3k
    Sta je tako tesko napraviti upola manju AA i imati top stadion za iducih 100 godina?

aa_haupttribuene.jpg
  • Doktor Kunić
    7k

Dosadan si više u pet pm
  • javolimtebejako
    6.3k
    never forget da je fakin mislio da ce prvi red tribine bit na visini od 20 metara
  • d-Zg
    73

Odličan i funkcionalan stadion.
    Iako u unutrašnjosti imaju još nekih nedovršenih prostorija.
    Sve u svemu, kada bi stadion bio ovakav, to bi bilo top. :ok:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube