• NORTE
    27.2k
    Gotovo je zicer da bu dole sudio Pavlešić. To bu masakrElDorado

Podsjetite me o njemu.

Hajdug je ciljano pred derbi išao džonom na Ercega iako im je nedavno donio važan bod protiv Istre u megapljački.

Zato jer ne želi suca koji je u derbijima uglavnom bio ok, doduše bio je loš u derbiju 2:2.

HnsŽV će im naravno izaći u susret i odmah je bilo jasno da im Erceg više neće suditi, a posebno ne derbi.
  • Crni86
    24.9k
    Da li je Pavlesic naucio?
  • Masto
    2.4k
    Ko god sudio bit ce x dolje tako da nemam brige velike
  • Sajla
    24.3k
    Podsjetite me o njemu.NORTE

Poznat po tome da je opisan kao "mlad je, naučit će" u kompilaciji koju mu je tovarija objavila nakon utakmice koju su pobijedili jer je - pazite ovo - dao karton Livaji.
    Sinoć bio 4. sudac na Maksimiru.
    "Savršen" izbor.
  • Medvedgrad
    963
    Hajdug je ciljano pred derbi išao džonom na Ercega iako im je nedavno donio važan bod protiv Istre u megapljački.

Zato jer ne želi suca koji je u derbijima uglavnom bio ok, doduše bio je loš u derbiju 2:2.

HnsŽV će im naravno izaći u susret i odmah je bilo jasno da im Erceg više neće suditi, a posebno ne derbi.
    NORTE

Erceg tako i tako ne bi sudio derbi, jer se ne stavlja istog suca da sudi istoj momčadi 2 kola zaredom.
  • Crni72
    282
    Meni baš dobra bila večer na Maksu. Nakon dugo vremena skupila se stara ekipa i dobri stari old school Zapad dole. Razvodnjena piva. Standardno par likova oko nas kaj cijelo vrijeme j…mamicu svima redom. Ovog puta najmanje igračima nakon krivog pasa. Malo Kovi. A Tovariću na najjače. Čista romantika…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.