• Matija1711
    80
    Vidjet cemo nas danas.
  • FazeN
    8.8k
    3. minuta daje žuti karton zadnjem veznom Rijeke zbog prvog faula, a bek Hajduka razbija glavu igraču Rijeke, Šego Fruka baca o pod iako lopte nema,
    A Rijeka skuplja kartone, Hajduk se žali da je pokraden :lol:

Erceg pičketino
  • Blueshadow86
    5.7k
    Morat će Erceg suditi neki penal za tovare u nastavku, nema druge. Ili neki crveni za Rijeku, čisto da se nastavi tradicija igranja s igračem više.
  • striko
    4k
    Kako si pobogu uopće moj komentar o Šegi povezao s našom utakmicom?
  • Xpert1992
    1k
    Kakvo dobro poluvrijeme. Rijeka trpa tovare, kaos, zuti kartoni. Jos da mi dobijemo danas, mogu komotno okitit bor, ko da mi je Bozic. :cool:
  • crophantom
    7.7k
    Dobra tekma.
    Nadam se da cemo se skoncentrirati do Poljuda i Rujevice jer i jedni i drugi dobro otvaraju tranzicije di smo mi najlosiji, mogli bi najebat.
    Pogotovo na Rujevici, Rijecani idu jako u duele.
  • ElDorado
    15k
    Jebeno se riječani bore. Kek ladno jebo majku Garciji na njegovo šugavo prigovaranje. Kae on uopce htio kod oba gola????
  • Zagreb1992
    3.8k

Ne navijam osobno za HNL klubove u europi , a još manje da ću navijat za nekog našeg rivala u ovoj utakmici ..sa guštom sam si upalio madridski derbi i fino uskoro put Maksimira na pivu i tekma
  • NB86
    17.7k

Kod drugog vec pisu po internetu da je faul fruka haha, ovaj je vuko fruka 10 sekundi prije neg je fruk povukao njega al dzaba nece kmecavski mentalitet nikad iz njih
  • Hnlovac
    7.9k
    fer. To each their own
  • Droljo
    32k
    Meni je osobno glupo i navijat za nekog u ovoj utakmici na forumu navijača Dinama ..imamo mi svojih problema i bolje se fokusirati na toZagreb1992
    Kako ne navijati kontra tovara?
  • ElDorado
    15k
    stvarno nevjerojatno
  • Bryan
    170
    Kek bi trebao sad izvadit ovu svoju dvojicu s kartonima jer erceg neće propustit priliku da im da drugi žuti. I to što ranije.
  • prefontaine
    11k
    Kae on uopce htio kod oba gola????ElDorado

Ja isto gledam, rekoh, lik se životom buni, očito je nešto bilo. Prvi put, ništa. Drugi put, isto ništa. Vjerojatno im je to modus operandi.

"Dečki, kad primimo gol, svim silama vršimo napad na suca, nemamo što izgubiti."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet