• mrgud
    953
    Ne znam da li smo nekog pretrčali u europi ove sezone.Žalgiris ne računam jer su oni poluamateri
  • mosad
    3.1k
    Trenercini želim jednu finu oproštajku danas!
  • Buldog
    0
    Bit će dobar Kova, sve će to doći na svoje mjesto. Treba mu samo dati par prijelaznih rokova i doselekcija (spržiti koji desetak milijuna eura).
  • fakin
    6.3k
    prvo su rekli da su bedem i osijek odlučujući ako to ne dobije da je bivši. nije dobio i niš se nije dogodilo. kao što se ništa neće dogoditi ni da kiksa protiv lokomotive danas. ostat će do kraja sezone kakvi god rezultati bili i kakva god igra bila.
  • Papastrumf
    24.2k
    prvo su rekli da su bedem i osijek odlučujući ako to ne dobije da je bivšifakin

Tko je to rekao?
  • Sibirski plavac
    10.1k

Ma kakav Bedem, znalo se odmah da su to pizdarije i da su mu Osijek i Hapoel, te potencijalno Loksa ključni.
  • fakin
    6.3k
    novinari. isto kao i ovo što sam citirao.
  • M94
    2.9k
    ostat će do kraja sezone kakvi god rezultati bili i kakva god igra bila.fakin

mislim da granica ipak negdje postoji, jer ostanak kakvi god rezultati bili, što znači i mogući gubitak prvenstva je očigledno bušenje kluba, a to ljudima na katu, prvenstveno Bobanu, nadam se da nije cilj.
  • ElDorado
    15k
    a na webu je jos uvijek kao clan stozera. I cini mi se da je Boban njega spomenuo na clanskom danu. Nemam pojma. Ak imamo trenera iz Slavena imamo i kondicijskig iz Slavena. Ne zvuci to bas dobro u najmanju ruku.
    Možda misliš na Vučetića?
  • Droljo
    32k
    Debelo kasnimo sa smjenom. Odmah nakon poraza od vikinga je trebalo reagirati. Šteta
  • Odani Zgd
    1.2k
    Nema od smjene ništa,Beljo će mu danas vjerovatno riješit utakmicu i spasit ga kao Kaneko nekada Jakira.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Cuo sam neke babske price koje treba uzeti sa velikom rezervom, ni ja bas ne virujem u nji, da Boban zeli Capellasa i nagovara ga ali Albert ne zeli na klupu
  • austrijanac
    13.9k
    Svasta kruzi od Vikinga, neke vece gluposti, neke stvari blize istini, ali bit cemo pametniji uskoro.
  • M94
    2.9k
    Cuo sam neke babske price koje treba uzeti sa velikom rezervom, ni ja bas ne virujem u nji, da Boban zeli Capellasa i nagovara ga ali Albert ne zeli na klupuFatos Beqiraj

To mi je isto amaterski i nepromišljeni potez.
    Ako imaš čovjeka za akademiju i mlade igrače kojeg si tražio i sad je već u sustavu, gura neke svoje ideje, zašto ga potrošiti na trenersku poziciju koja mu nije primarna i nije se nešto iskazao? Ako se ne iskaže i izostane rezultat jel se vraća na svoju poziciju ili odlazi iz kluba? Ovo mi je totalno bezveze.
    Naravno pričamo ako je to istina, a nadam se da nije.
  • 1986južnjak
    13
    Osobno ne virujem da je to o Capellasu istina. Prenaivan potez za Bobana. Riskira trenersko mjesto jer je ipak upitno kako bi momcad reagirala, a gubi sefa skole nogometa. Nema smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.