• M94
    2.9k
    loše postavljen skroz
  • Mr Anderson
    22.3k
    Čudesno s kojom lakoćom Raphinha zabija ove sezone.
  • NerminB
    1.9k
    Raphinha i yamal.. covjece raphinha 12 golova vec u la ligi..
  • ShanKu
    2.3k
    Sad kad malo gledam Barcelonu zbog Livija, sretan sam kaj nismo ušli u ligu prvaka :sweat: pa ovi bi nas sve resetirali na tvorničke postavke... ko Bayern
  • dzis
    1.7k
    Raphinha je trenutno najbolji igrac na svijetu.
  • Blueshadow86
    5.7k
    Barcelona razbija ove sezone. 7 utakmica u prvenstvu i kako stvari stoje, svih 7 pobjeda, uz gol razliku 31:7. Skoro 4,5 gola po utakmici, haha.
  • Jaki991
    680
    Cudo kako zabavan nogomet igraju, doma i u gostima identicno igraju, svaka cast flicku. Sa rodrijem imaju dobru sansu dic lp ove godine
  • Blueshadow86
    5.7k
    Sad kad malo gledam Barcelonu zbog Livija, sretan sam kaj nismo ušli u ligu prvaka :sweat: pa ovi bi nas sve resetirali na tvorničke postavke... ko BayernShanKu

S obzirom kako oni igraju i u kakvoj su formi, i s obzirom kako mi igramo, bojim se da bi nas razmontirali i više nego Bayern.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.