• NKDZ86
    9.7k
    ja odavno bojkotiram portale i žutu štampu.
  • Crni86
    24.8k
    tako je svi slusaju xy profile i njihove zapovijedi. Nema nikakve veze s uzasnim nastupima i luzerskim izjavama trenera.

Daj vise shvatite da je manjina onih ludih navijaca, a vecina onih kojima je dinamo drag ali zele pogledat i dobru utakmicu.
  • Mr Anderson
    22.3k
    ako je svi slusaju xy profile i njihove zapovijedi. Nema nikakve veze s uzasnim nastupima i luzerskim izjavama trenera.

Daj vise shvatite da je manjina onih ludih navijaca, a vecina onoh kojima je dinamo drag ali zele pogledat i dobru utakmicu.
    Crni86

Nisu to nikakve zapovijedi, ne znam otkud si došao na to. Kad ljudi po portalima, forumima i društvenim mrežama stalno čitaju samo pljuvačinu i negativu, podsvjesno im se to pretvori u odbojnost prema odlasku na stadion, svojevrsnu verziju bojkota. Ako ti je Dinamo drag onda ćeš doći na utakmicu i kad ne ide i kad je loše, ako ti je samo do dobre utakmice onda ostani doma čmrljiti na kauču i gledati Premier ligu.
  • crophantom
    7.7k
    Ako ti je Dinamo drag onda ćeš doći na utakmicu i kad ne ide i kad je lošeMr Anderson

i mi to svi skupa tu možemo ponoviti još 17 milijardi puta, to neće promijeniti činjenicu da će u ovakvoj situaciji doći na stadion ljudi kolko će doći.

kaj to znači i koji su razlozi za to nek svako procjeni, ali nije to od jučer niti će nestati ove, ni iduće ni one tamo godine.
  • Crni86
    24.8k
    Kad ljudi po portalima, forumima i društvenim mrežama stalno čitaju samo pljuvačinu i negativuMr Anderson

Nadodaj i izjave trenera koji kaze da je ovo u srijedu bio nas vrhunac. Pa nadodas razbijanje od Osijeka, zadnjih pola sata protiv gorice… fakat bi trebali bit u euforiji ne?

Ako ti je Dinamo drag onda ćeš doći na utakmicu i kad ne ide i kad je loše, ako ti je samo do dobre utakmice onda ostani doma čmrljiti na kauču i gledati Premier ligu.Mr Anderson

Sve ovo zvuci lijepo u savrsenom svijetu, ali u realnom to tako nije. Cudite se stalno ko pura dreku svaki put kad je slabija posjeta i kao da niste nista naucili do sada. Vec je pticama na grani da postoji 4,5 tisuce ludaka kojima je dinamo zivot i koji su dinamo opcinjeni, ostalima je dinamo drag i doci ce kada ce im se svi ostali uvjeti posloziti.
  • DerHerrKool
    1.9k
    Jel se još uvijek mogu plastične godišnje napravit? I ako da, kad?
  • skener
    9.6k

Ispis godišnjih ulaznica bit će moguć na dan utakmice, u nedjelju, 20. rujna, na Ticket pointu, u radnom vremenu od 11 do 19 sati.
    ❗️Ovo je predzadnji termin u kojem će godišnji pretplatnici moći iskoristiti mogućnost ispisa svojih godišnjih ulaznica.
    Ako ne stigneš ove nedjelje, posljednji termin za ispis godišnjih ulaznica bit će 15. listopada, na utakmici Dinamo – Anderlecht
  • tp1997
    3.4k
    Da bi trenutno imao volje i želje ići na stadion, trebaš imati mazohistički mentalitet koji može imati samo netko tko živi s klubom, dnevno prati klub, liježe i budi se s Dinamom.

Takvih je manjina u bilo kojem klubu.

Osobno sam na svakoj domaćoj ako nisam izvan države, na gostovanja nažalost rijetko idem jer mi je priroda posla takva da često radim vikendima do ranog popodneva pa si nažalost vrlo rijetko mogu priuštiti cjelodnevni izlet.

Ali potpuno mi je jasno da su većina simpatizera/navijača ipak "obični ljudi" koji ne razmišljaju tako.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.6k
    Super termin, nema kiše, nije hladno i utakmica je rezultatski neizvjesna, stvarno ne znam što više treba da ljudi dođu i podrže svoj klub.
  • NitkoBitan
    38.9k
    Da bi trenutno imao volje i želje ići na stadion, trebaš imati mazohistički mentalitet koji može imati samo netko tko živi s klubom, dnevno prati klub, liježe i budi se s Dinamom.tp1997

Potrebna je samo disciplina :blush:
  • Nema zaleđa Mikića
    3.7k
    Da bi trenutno imao volje i želje ići na stadion, trebaš imati mazohistički mentalitet koji može imati samo netko tko živi s klubom, dnevno prati klub, liježe i budi se s Dinamom.tp1997

Nama nije problem sto u ovom trenutku netko nema volje doci na stadion, nego sto nema volje doci u 90% slucajeva.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Super termin, nema kiše, nije hladno i utakmica je rezultatski neizvjesna, stvarno ne znam što više treba da ljudi dođu i podrže svoj klub.Mentalni Gimnastičar

Treba im dati besplatnu kobasu.
  • K3p
    459
    bit će dildo umjesto kobase uskoro na kranjći. U dupe, jel'te :nerd:
  • pešća
    2k
    Tko bude u prilici otić na utakmicu u nedjelju nek kaže treneru s tribina kaj misli o zadnjim utakmicama pod njegovim kormilom, dobro on čuje. Vodiš Dinamo a ne Slaven Belupo luzeru. Da si ne bi on umislio da će navijači bit zadovoljni bodom protiv Anderlechta i Nizozemaca na Maksimiru.

Sve smo samo ne "sretni i veseli".
  • Vuki23
    41
    Koliko je paketa ostalo za SD
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.