• rokikaciga
    18.4k
    Sad kad Lisica osvane na lijevom krilu hahahaOmake

Kaj si blokirao proslu sezonu i onih par utakmica kad je zasjao na ljevom krilu? :lol: Koliko se sjecam izgledao je tad bolje nego ove sezone
  • FazeN
    8.7k
    Ja bi stalno igrao Oršić-Almena u prvom, pa gdje nas dovede, sumnjam da neće početi dostavljati kvalitetno uskorohb1

A da dovedemo Rebića pa igramo Rebić - Almena? :lol:
    Šalim se ofc!!
  • hb1
    957
    Po mogućnosti riješiti to pitanje kroz reprezentativnu i da smo na Poljudu s njima :lol:
  • ElDorado
    15k
    Iz današnje perspektive meni se čini da je trener zbog svojih fiks ideja i slabog man managmenta i zapravo otjerao neke igrače koji su itekako bili iskoristivi. Vidović je to izrijekom napisao, a meni pada eto napamet i Villar s kojim on očito nije znao šta bi. Šteta.
  • Crni86
    24.8k
    probala se prodat na ljeto ona prica da je stanje u svlacionici kao onda pod Bjelicom gdje stvarno nitko nije htio otic.

Tu mi se ipak ne cini da je to tako, jako brzo se razbio taj mit kad pogledas tko sve odlazi, gdje i na koji nacin.
  • Efes Pilsen
    17k
    Ljubicic kojem je ocito komuniciran drugaciji stil..
  • Jurki
    27.8k
    sve tocno receno. Nebu me nitko uvjeril da Villar nije bil upotrebljiv za Dinamo.. a sad igra redovno Laligu.
    Ista stvar se moze reci i za Ljubicica.
  • Mr Anderson
    22.3k
    ugl, dopusti ljudima da se osjecaju kak se osjecaju i da se izraze kak se zele izrazit, a pametovanje i pametne komentare molim te ostavi za neke bolje dane, jer ionako smo svi našpanani.crophantom

Dobro, ne pjeni se bezveze. Uopće mi nije bila namjera docirati ni pametovati. Samo sam htio reći da sam ja apatiju prema klubu najviše osjećao u dobrom dijelu prošlog desetljeća dok ovaj nije pobjegao.
    Sad baš obrnuto, grizem se radi svake krize i nadrkan sam i samo čekam prvu sljedeću utakmicu u nadi da će biti pomaka na bolje.
  • mrgud
    950
    Sad kada to Boban pročita i sutra Ničota piše Rebić viđen u maksimiru :lol:
  • NekiTamo
    114
    Al Wahda - 2,5M + 10% od sljedeće prodaje.

Realno, dobar transfer
  • deki87
    231
    Konačno!
    Ja zadovoljan, Hoxha mi nikako nije sjeo kao krilo za Dinamo.
  • vjeko1701
    29.5k
    Znači 2.5M. Neću biti zločest al vjerujem da je ovo zadnja odšteta plaćena za njega u njegovoj karijeri.
  • NekiTamo
    114
    pa i ja sam istog mišljenja
  • dumitrumitu
    2.1k
    Meni se ovo čini malo jer se sjećam naslova kako ide u Poljsku za 5 mil
  • Mr Anderson
    22.3k
    Možda proigra tamo pa ga kupi Al Hilal za 10 milja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.