• ElDorado
    15k
    i rekao da se on svoih prijatelja ne odriče. Legitimno, ali...
  • OsamŠest
    8.4k
    Kad su Jakirovića pitali "posjed ili kontra?", on je odgovorio "kontra".

Da napravi sva čudesa svijeta kroz karijeru, za mene to ne može bit trener Dinama.
  • Zg123
    4.7k
    Jakir da je danas trener Dinama u napadu bi nam bili Petko, stoper Rile i vezni Ademi
  • Mr Anderson
    22.3k
    Svaka čast Jakiru na tome što radi u Engleskoj, ali kao što je već netko rekao, to je savršen klub za ono što on preferira. Da sutra dođe kod nas, ne bi on odjednom postao Klopp u glavi nego bi i s nama igrao isto kako igra s Hullom.
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Nevjerojatno da i dan danas makar koliko citam zadnje 2 stranice netko opravdava i brani Kovacevica. Ovo je razrusena vojska s vodjom koji nema pojma i koji se pogubio. Vise me ljute ovi sto ga brane nego sam Kova sa svojim izjavama koje ne bi nazvao cak ni jadnima, nije on kriv, to mu je domet ali da cemo ga braniti uzas.
  • mrgud
    950
    Imam osječaj da je nekima ovdje važniji Kova nego Dinamo
  • IstokKa96
    956
    Neka Kova samo dostigne Jakirove uspjehe u Hullu i bit ce svima dobro...
  • ElDorado
    15k
    baš obrnuto. Zato jer nam je važan Dinamo natrkeljali smo ovoliko stranica
  • Kruno
    1.8k
    Toliko je bio dobar Jakir, da su ga Albanci pobjedili.
  • Dinamo-SB
    1.5k
    Imam osječaj da je nekima ovdje važniji Kova nego Dinamomrgud

A ja imam dojam da je nekima ovdje važnije da se samo makne Kova nego Dinamo.

Nema trenutno dobre rezultate, nije dobro i na rubu je otkaza zasigurno. Ne postoji opcija koja bi ga mogla spasiti da kiksa sad protiv Lokomotive ili da kasnije protiv Hajduka i Anderlechta kiksa. Ako imamo spremnu opciju za zamjenu za Kovu onda okej,al ovako kao tovari bez ikakvog plana maknit samo nekog i dovest neko polurijesenje itd. nema nikakvog smisla. Uostalom sam Boban je rekao da ocekuje bolje partije u Europi i time je nedvosmisleno dao do znanja da Kova mora isporučiti. Isto tako je ljudski mu dati šansu da se izvuče iz ove situacije,ako se ne izvuče, doviđenja. Uostalom,ne trebamo se lagat, vecini ljudi se Kova ne sviđa ne zbog nogometnog pristupa nego jer im se njegova osobnost i ponasanje ne sviđa taman da osvoji LP. Jednostavno hrpa ljudi ga ne voli iz razno raznih razloga.Najbolja su dupla mjerila kad se Bjelicu maksimalno opravdava,a lik s Baturinom i Sucicem gubio utakmice od Lokse te cak imao identicne rezultate kao Kova(Osijek izgubio 4:2 i Istra 2:2). Kovacevic bi vrlo vjerojatno usao u LP da mu je golman doveden na vrijeme,a zadnje dvije utakmice koje je vodio je odigrao bez uvjerljivo najboljeg igrača u momcadi,ali to ga naravno ne opravdava za lošu igru i pristup i nece sigurno moci vjecno ovako,ali smeta sto se tu Bjelicu dize u nebesa kako je imao ozlijeđene igrače kao i svakog drugog trenera dok se ovog nemilosrdno gazi i secira svaki potez.
  • vjeko1701
    29.6k
    Ja mislim da je mnogima ovdje najvažnije da budu u pravu.
  • Dinamo-SB
    1.5k
    to je definitivno broj 1. I vele onda tako 10 tvrdnji od kojih 9 ofulaju i budu zestoka glupost, ali ta jedna tvrdnja se slucajno pokaže točnom i onda se nabija na nos i govori svima "jesam vam reko" "ja sam o tome pise jos davno" "ja sam znao" itd.
  • Navijač Dinama
    13k
    Ako imamo spremnu opciju za zamjenu za Kovu onda okej,al ovako kao tovari bez ikakvog plana maknit samo nekog i dovest neko polurijesenje itd. nema nikakvog smisla. UDinamo-SB

Upravo to. Mozemo mi maknut Kovačevića, i jesam za to, i ne, ne sviđaju mi se njegove izjave u rangu Zlatka Dalića, i ne, ne mislim da Mario trener za Dinamo u Europi, ali ako će nam zamjene za Maria bit neki razno razni dildani i titlići Kopići, Jovičevići, Leke, kurcevi palcevi... igrat cemo maksimalno 5% bolje nego sada(ne gledajući krizu)uz eventualno neku šok terapiju, pa maznemo možda tovare i uzmemo bod Anderlechtu umjesto da izgubimo.
    Radije bi onda Kovačevića da ostane, nego micao ga i dovodio bilo koga samo da eto Kovačević nije više trener da se broji.

Problem ovog Dinama i njegove krize u koju smo upali je meni ovdje puno širi i dublji od samo i isključivo trenera.

Kovačević kao trener je po meni tu tek usputna figura koja "mora" ispaštat radi pogrešnih koraka i grijeha drugih, što ga ne abolira, da i on ima i svojih trenerskih grijeha.
  • ElDorado
    15k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/kovacevic-ne-dogaa-se-nista-cudno-da-idemo-stalno-prema-gore-dosli-bismo-na-mjesec/167124

Kae ovo ljudi moji?!

“Ne čeka nas lagana utakmica, moramo igrati kao u Bukureštu i dati sve od sebe.“
    Hahaha protiv Lokse?!
  • Str1nger Bell
    4k
    “Ne čeka nas lagana utakmica, moramo igrati kao u Bukureštu i dati sve od sebe.“
    Hahaha protiv Lokse?!
    ElDorado

"Ne čeka nas lagana utakmica, moramo igrati kao u Bukureštu i dati sve od sebe."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.