• Crni86
    24.7k
    zato jer nema pojma

Samo Davorin Olivari. Zanimljiva je ta tisina s njegove strane.
  • GOAT
    9.3k
    neće biti smijenjenSibirski plavac

FVJSZ0fUsAASa_p?format=webp&name=medium
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Ja se iskreno nadam da ovo nije istina i da u ovoj dugoj pauzi dođe do promjene. Karikiram, nek ti sad protiv Lokse bude loša igra i desi se nekakav slabašni remi ili nedaj Bože poraz, još ako magarad dobije na Ruejvici i poveća prednost na tablici , i onda iduće kolo idemo mi na Poljud, a nakon toga Anderlecht...

Ako nam igra nakon pauze bude slična ovoj zadnjih par tekmi, strah me svih ovih navedenih protivnika.
  • Ivanmtk
    2.1k
    Keka smo se riješili, Vaha je ušao u osmo desetljeće života, Čačić je, nažalost, bolestan, ali Bjelica ostaje i dalje ime koje će se spominjati u svakoj krizi Dinama do kraja vremena.
  • DiddyGuela
    7k

A istina vise se ne spominju ni Hector Cuper i Osvaldo Ardiles.
  • jedan u nizu
    19.6k
    Pa ljudi moji shvatite da NITKO, NIKAD, NITI JEDAN klub nece objaviti da se trazi drugi trener a istovremeno zadrzati postojeceg.
    I uvijek ce klub stati iza postojeceg trenera dok potpuno ne odluci o smjeni ili zasposljavanju novog trenera. Uvijek ce uprava dati podrsku, iako istovremeno trazi drugo rijesenje.

Tko bi normalan rekao ''da, trazimo novog trenera jer nismo zadovoljni trenutnim, ali ce svejedno voditi ekipu dok ne dode netko drugi''

Ne znam tko bi bio neozbiljniji, klub, ili trener koji bi to prihvatio i nebi sam otisao nakon toga.

Smjena ce doci kada se desi jedan od dva scenarija:

1. Kada Bobanu prekipi i makne Kovu po kratkom postupku, bez novog imena, a privremeni trener ce biti Leko, Capellas ili Bloudek.

2. Kada Boban u meduvremenu nade drugog kandidata i kada drugi trener dode odmah po odlasku starog.

Sigurno se nece desiti da ce klub izaci sa izjavom da se trazi drugo rijesenje a prije toga nije Kovi urucio papire.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Evo i Tportal se javio, ali niš posebno, doslovce copy paste članka od Sportskih.
  • fakin
    6.2k
    Boban nece maknuti kovacevica prije isteka njegovog ugovora.

Tako da nema smisla nadati se promjeni sad jer do nje nece doći do ljeta.
  • InteraGal MGC
    113
    I to će bit drugi izgubljen naslov koji je spasitelj Boban izgubio... zajedno sa svojim miljenikom...
  • Keyser Soze
    20.9k
    Jok, osvojit će ga Brundić i Ćutuk. Daj se uozbilji.
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    kako drugi kad Zvone nije bio predsjednik kad smo izgubili titulu vec Zajec.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.