• mrgud
    949
    Kaj smo na to spali?Wallace99

Nižerazredni europski klub
  • Ivanmtk
    2.1k
    Bože sačuvaj s kim ja gubim vrijeme
  • Profesor Baltazar
    266
    Pa Olivari je pisao u tom članku da ostaje neovisno o rezultatu. Ali rezultat je u tome još najmanje bitan. Problem je kako izgledamo, a taj faktor je puno negativniji nego sam rezultat tako da se nadam da gledamo posljednje Kovine dane na klupi jer ovo više nema smisla.
  • IceMan
    4.5k
    Ne da nema pomaka u odnosu na prošlogodišnju jesen kad se govorilo da je nova ekipa i da igramo zato loše -

Igramo i lošije nego prošlu jesen.

Ja stvarno ne vidim ni trunke optimizma da mi možemo igrati sa Leverom ili Alkmarom da smo im tvrd orah barem a kamoli da ih pobjedimo.

Idemo prema dolje, sve gore i gore. Nešto se mora promjeniti.
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Prošlu jesen on je imao alibi u vidu toga što je momčad stvarno bila nova. Ovu je situacija još gora, a nema više alibija tako da Kova, adios!
  • Murta
    57
    Fascinira me koliko je uškopio Domingueza i koliko nitko to ne spominje. Oke, ovaj nije u nekoj formi, ali ništa više ne pokušava. Nema izlaska prema gore, nema dugih lopti, nema lopti kroz linije. Sve je to imao prva dva mjeseca kad je došao, a onda je polako nestajalo.
    Umjesto da je McKennu podigao na tu razinu, on je Domingueza limitirao na dodavanje lopte prvom do sebe.
  • ZG plavi 01
    607
    Uopce se ne slazem da je dobio otkaz zbog jednog loseg rezultata. Ovako samo na prvu iz glave se sjecam 3-4 bas grda sramocenja koja smo imali dok je on bio trener. A i ona utakmica protiv Rijeke gdje nemamo udarac na gol do 75. minute u direktnoj borbi za titulu mu ne ide na ruku. Sad ce vecina reci, ali dobili smo tu utakmicu. Dobili smo jer smo zabili 2 eurogola iz 2 udarca na gol.
  • rioda
    18.5k

Slažem se, pisao sam o tome nedavno. Totalno drukčiji igrač od onog kad je došao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.