• Zg123
    4.7k
    Midtylland je npr smijenio trenera prosle sezone 1.9 koji nije imao poraz otpocetka sezone i imao je niz od 6 pobjeda jer su bili nezadovoljni igrom, ne znam sta se ceka onda s ovim nasim jer mu je igra apsolutno ispod svih postulata koje Boban zaziva
  • prefontaine
    11k
    pa nismo mi Midtylland
  • NKDZ86
    9.7k
    to su balkanci. mi smo bečka škola, polako
  • promatrac67
    140

Cinjenica je da smo recimo, izdominirali pocetak sezone u HNLu ove godine, izuzev ova 2 tjedna krize.
    Takodjer, u obje utakmice, statisticki i na oko bili smo osjetno bolji na terenu od Vikinga.
    Takodjer, vidi se koliki utjecaj ima Beljo na nasu igru, a koji nismo imali prilike vidjeti prosle sezone (20+mil€ vrijednost utjecaja).
    Ovo je naizgled veliki pad u zadnja dva tjedna, i moguce da je zaista psiholoski faktor u igri (neulazak u LP). Treba biti pametan i vidjeti nosi li nam promjena trenera (i tko je taj) nuzno i momentalni/dugorocni boljitak, ili se opet vrtimo u krug trilijarda trenera u nekim bivsim periodima.
    Veseli vidjeti na primjeru prosle sezone da vrh kluba ne nosi ishitrene odluke. Neka i ovaj put struka koju imamo na celnim pozicijama odluci ispravno. Postoje razlozi za i protiv za svaku odluku.
    Definitivno ne reagirati na hrpetinu raznoraznih navijaca/komentatora. Dovoljno pokazuje stanje navijackog puka, koji se niti za 1% ne razlikuje od nekih drugih ...
    Da nam je 50% tog fonda na stadionu imati, 2 maksimira bi premalo bilo.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube