• Thor
    4k
    A ja sam vise za ovo;
    [img]http://0-Fvk9kp-TURBXy83-M2-Nh-MDNk-MGMx-Zjc0-MTc5-OTY5-MTFj-Yzk3-NDlh-Ym-Rm-MC5qc-Ge-Rkw-LNAc-IA3g-ACo-TAFo-TEC.webp
    :strong: :wink:
  • sammir
    66
    Tik-tak… Mario mislim da je vrijeme…
  • Guinness
    3.5k
    Bod bliže prolasku grupne faze.
  • IceMan
    4.5k
    Izgubili il' pobijedili jučer s tom igrom, ne možeš biti zadovoljan.

Igra nam je teška teška žalost cijelo ovo ljeto.
  • db-izbjeglica
    21.6k
    Dinamo je u lošoj formi i nastupila je kriza rezultata. Momčad je u bunaru još od utakmice sa vikingom. U 6 tekmi dobili su bedem ivankovo i goricu (jedva).

Iz te perspektive - ovaj bod je dobar.

Igra je bila loša, općeniti dojam nikakav, šansu nisu stvorili čitavu tekmu, svi igrači su van forme...

Međutim, kad te za vikend razvale raspali mađaroni, bod u europa ligi protiv prvaka izraela je rezultat koji se može opisati sa dovoljan (2).

Odraditi lokomotivu pa rješavati nagomilane probleme u reprezentativnoj pauzi. Brine me što dinamo nakon tih pauza u principu bude u lošijoj formi nego prije pauze, al od trenutnog stanja teško može biti gore.
  • sammir
    66

Vidjelo se vec protiv Thuna da bi mogli imat problema ako ne bude pomaka u igri ali rekao sam si ajde tek je sezone, bude to sve sjelo na svoje ali stvarno ne izgledamo ni dobro ni dominantno. Istina je da tad Stojkovica nije bilo ali eto mi nemamo sad drugog nosioca igre (Beljo) vec drugu utakmicu i prema naprijed jednostavno nema ideje i nema tog igraca koji ce iz nicega napraviti nesto. Nakon utakmice sa Lokomotivom imamo 3 tjedna da se momcad podigne jer nas ceka derbi sa tovarima koji kakvi god da jesu su trenutno u naletu i ako nas pregaze (sto je lako moguce) moglo bi to presudit Kovacevicu.

Ja se naravno nadam i zelim da se moral ekipe podigne jer nam je to u ovoj fazi sezone pod mus ali pitanje je koliko ce to trajat jer nakon tovara nam dolazi Anderlecht u goste i ako se tu izblamiramo (sto nije nemoguce) onda stvarno ne znam kako i kaj dalje..
  • prefontaine
    11k

Tebi stvarno trebaju još dvije europske utakmice da bi vidio gdje smo?
  • fakin
    6.2k
    Kak bi rekao Boban, mozemo izgubiti i 5:0, ali moramo igrati napadački.

Nadam se da je zadovoljan sinoćnjim napadačkim nogometom pošto i dalje neće smijeniti kovacevica.

Imali smo 1 udarac u okvir protiv najslabijeg protivnika u europskoj ligi.

Kako se lako prosipa ugled i ime Dinama u Europi. Nevjerojatno
  • NKDZ86
    9.7k
    dečki su se borili, dali sve od sebe ,al jednostavno nema trenera koji će to bolje posložiti. najgore od svega trener kaže da je ovo realno? bod protiv ovih jadnika? da ak si jugoslaven belupo.

svi hvalili rusa, a dečko bio izgubljen na terenu doslovno, almena ko da je iz kustošije došao. to je tak bez eu iskustva ,jedn oje nacionalna liga, jedno eu tekme.
  • Krulek
    1.3k
    Nakon svih izjava i vjerojatno ostanka na klupi trenera Kovačevića jedino se mogu zapitati da li svi ovi akteri žive u drugoj dimenziji, da li su slijepi kraj zdravih očiju, da li taština i ego ne dopuštaju bilo kakve očito nužne promjene. Ili su svi navijači-kritičari ovakve igre i trenera stvarno budale s nekim protudinamovskim namjerama. Čini mi se da je ipak ono prvo u pitanju.
  • mikser
    133
    Nadam se da je zadovoljan sinoćnjim napadačkim nogometom pošto i dalje neće smijeniti kovacevica.fakin

Dinamo već par sezona nakon nekih mini priprema ili priprema izgleda kao da su bili na godišnjem, kad se sjetim Jakirovog ulaska s Loksom u proljetni dio i 3-0 poraza, isto se može reći i za ovaj Osijek za vikend gdje je Kova imao 7 dana za pripremiti utakmicu i blebne da smo umorni od europe - a utakmicu imali prije 15 dana.
  • prefontaine
    11k
    ne mogu biti nezadovoljan nakon remija protiv momčadi koja u svojemu imenu ima BEER!
    Živeli!
    Ale.png
  • VK87
    39
    Muka Isusova se nastavlja.

Nitko od nas navijača ne kritizira jer želi loše klubu (bar velika većina nas), već baš suprotno.
    Zar može bilo tko ili bilo što biti veće od kluba?! Kontinuitet trenera, radi samog kontinuiteta. Vlastiti ego ispred kluba.
    Nakon izjava poslije utakmice imam osjećaj da nas prave ludima. U biti - sve je već napisano.

Baš sam razočaran.
  • CISCO
    628
    Dobro je.

Bod u gostima i bod bliže Frankfurtu.

Pjesma u avionu.

Kova care vodi nas i dalje.
  • Guzy91
    27
    Cacic je doktor za Kovu i na to bi pristao samo da se ovo prekine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.