• Thor
    4k
    Premalo je igrao da bi uopce nekaj dugorocno mogo o njemu suditi. Do sad vidjeno nije na tragu pojacanja,dapace.
  • Orc123
    17.3k
    a gdje si ga vidio? I po cemu ga sudis? Po 60min na terenu? Ili je trebao uci u ove dbije tekme u kojima smo bili katastrofalni i glumit Maradonu, sve sam proc i zabiti?
    Pa cak ga nismo ni izolirali na krilu na igra 1 na 1.....
    Ne znam jel ce biti pojacanje, tehniku ima i igru 1 na 1....na polusezoni cemo vidjet jel moze ili ne moze. U krajnjem slucaju, nismo ga kupili pa da cemo popusiti na njemu.
  • Thor
    4k
    ako si procitao s razumjevanjem rekao sam da je pre malo igrao za sud da li je pojacanje. I da na temelju do sada vidjenog jos to nije. Mozda bude. Ne znam. Nadam se.
  • Orc123
    17.3k
    razumio sam ja dobro...napisao si da prema viđenom nije pojacanje, dapace....govoriimo o 60 minuta...sta mozes vidjet uopce tu?

Mozda ce biti bas za nista, teski promasaj, a mozda ce biti odlican.....tko bi ga znao. Njega fakat nema smisla komentirati kao ni Ivanuseca, Kravcova, Nsokija, Danija. . .
  • Thor
    4k
    pa da. Slazem se. Samo kaj mozes i u kratko vreme vidjeti neki potez, neku sekvencu koja ukazuje da ima potencijala. Kao sto je Vinlof pokazivao npr.kada je ulazio na pocetku.
    Za Almenu ok,treba biti strpljiv.
  • Orc123
    17.3k
    slazem se, kup je bio odlican ali uopce to ne uzimam u obzir jer su tamo bili amateri ali tehnicki vidis da je level iznad Lisice....ja i dalje najvise ocekujem od Danija. Samo da konacno bude do kraja spreman i da dobi priliku.
  • Thor
    4k
    to cekamo.
  • Brusa
    4.3k
    a moramo ih komentirati.
    Ja sam recimo prošle sezone i prije nego je odigrao i jednu utakmicu jako loše komentirao Bakrara, a čovjek je odigrao odličnu sezonu.
    Tako me je sram moje loše procjene i loše pokazanog znanja da sam odlučio uopće ni jednu prinovu ove sezone komentirati. E sad, a kad ću ih onda komentirati? Na kraju sezone? Jebeš to, onda to ispada "naknadna pamet". Ako se svi postave tako i ne komentiraju novopridošle igrače odmah i nakon odigranih par minuta ili utakmica, ostati ćemo bez komentara uopće!
    Zato samo komentirajte, moramo imati nešto za čitati!
  • Jaro
    12.7k
    Ako cemo njega i takve smatrat pojacanjima - brzo cemo se mi naviknuti na slavlja prolazaka pokojeg pretkola ili dva protv Maltezana, Andoraca i slicnih...
  • don
    21.9k
    Ako cemo njega i takve smatrat pojacanjimaJaro

ako ćemo ovakve na slici ispod smatrat pojačanjima... Vidi čuda, ovaj je ispa pojačanje?!

nema potrebe srat po novim, pogotovo mladim igračima posli 60 minuta u situaciji di i Mišić izgleda poput Marija Marine

IMG-1258.jpg
  • Jaro
    12.7k
    ok, i dalje smatram isto... ovaj je bio prosjecan u hajduku prosle sezone - znamo njihov domet, mi idemo full speed na njihovu razinu samo za duplu cijenu...
  • don
    21.9k
    bio je najbolji igrač hajduka. Vidit ćemo kakav će bit kod nas. Ali za takve procjene vrime još nije stiglo.
  • Warrior
    227
    to nije Almenina krivica, on je sad igrac Dinama i zasluzuje sansu da se pokaze umjesto da ga se nakon odigranih 50 minuta proglasi prevarom.
  • FrenchMontana
    1.8k
    glupost. Prema svim parametrima on bi kod nas trebao biti jos bolji, jer itekako zna, samo je tamo bio okruzen polovnim igračima.

Ne bih ni jednog igrača prozivao individualno. Jednostavno, nema pripreme tekme, nema ideje i nema trenera koji je sposoban voditi ovu grupu igrača.
  • Orc123
    17.3k
    o cemu pricmo opce? Pa konkurencija mu je Lisica za ime Boga....covjek ima 2 driblinga i 2 centarsuta na godinu i zna trcati napred nazad....
    Najmanje kaj zasluzuje je prilika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube