• CerealKiller
    881
    Idealan trener za Međimurje
  • Progressive overload
    524
    lol, pa jbt Dinamo pod Fabio protiv Arsenala je bolje zgledao. Njemu je stalo, za tvoje dobro nadam se da si troll.
  • KtcGoat
    7.7k
    Samo me zanima gdje misli skupiti bodove za prolaz.Krizy

Doslovno ovo
  • Blue Label
    346

Vidjeli smo protiv istre, i to sa boljim igračima
  • Jurki
    27.7k
    Kova oce li ta ostavka?

Ovakvo smece i sranje od nogometa nisam vec duze vrijeme videl.
    Stvarno nakon veceras da se dobro zapitamo svi.. koji kurac oni rade na treningu i koji sport treniraju?
    Ako treniraju nogomet, momentalno trenera i kompletni stozer ostaviti u Bukurestu.. nek idu pjeske doma.

Ovo nije Dinamo kakav ja zelim gledati.
  • Progressive overload
    524
    jesmo, bila je Ista prije 3 tjedna, i Osijek prije 3 dana, nakon upoznavanja od godinu i pol
  • Orc123
    17.3k
    Kakav jebeni luzerski mentalitet je ovaj trenercina prenio na momcad!

Znaci Boban najavljivao da bolje izgibiti 5:0 nego se povuci u misju rupu? Tko tu koga jebe? Jel ovo skrivena kamera?

Ovi svi zadovoljni s bodom!
    Jebeni luzerski mentalitet.
  • nwankwo646
    1.3k
    Mario nisi vridan komentara, izbrisat ću ga kasnije.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Jebote ako nas ovaj bude vodio na Poljudu za 20-tak dana na šta će to ličit
  • Marc
    1.3k
    Ne mogu više biti ni optimističan i glumiti sve je okej i biti će bolje. Jbga za Kovačevića je Dinamo plafon, dosegao je osobni limit i to je to. I ja bi svašta nešto htjeo u životu, ali ne mogu. Sad je već uzorak veliki i u europi ne izgledamo dobro. Nema stava nema energije. Igrači pogubljeni, izvan forme i to nakon godine dana što su zajedno. Da već par utakmica ne može dignuti momčad ne mogu jebeno vjerovat. Igrači ispuhani, kao da nemaju snage energije. Doslovce smo izgledali nemoćno. Protiv jebene beer sheve. Preloše. Nije Mario kalibar za Dinamo. Rekao sam prošle sezone već to ali jbga Dinamo mu je preveliki zalogaj.
  • Maki2
    1.2k
    Di je Fatos da mi objasni kako ovo sve funkcionira da se barem malo razveselim na ovu cemernu noc
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Nadam se da nije istina da će se striktno držati domaće struke pri izboru trenera jer kvalitetnih domaćih opcija koje su slobodne nema baš puno.

Može se naći kvalitetan stranac. To što smo mi kroz povijest imali Cikle, Peteve i slične pa je to dinamovom puku zgadilo stranca na klupi, to je drugi par rukava.
  • Masto
    2.3k
    cilj je bio ne izgubit, dobro je sve
  • Keyser Soze
    20.9k
    Kaže Kova da moramo biti zadovoljni jer smo izborili ovaj bod.
  • Georginho
    952
    On misli da je ovo maksimum ove ekipe????
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.