• emilperska
    18.4k
    Ja se ne sjećam goreg poluvremena protiv jedne balvan ekipe.

Kova je srozao Dinamo na razinu Maribora. Prosle godine smo prihvacali da nas Betis i Celta tamburaju.
    Sad je realnost Hapoel.

Kao neka komunistička zadruga u vremenu oko raspada SSSRa..

SRAMOTA ZA SVE UKLJUČENE! SRAMITE SE!
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Što je najgore mislim da će zamjene ovo okrenut, i onda će nakon toga ostat ovaj trener i svi ćemo se pravit da sve valja iako doslovno ništa ne valja...
  • Str1nger Bell
    4k
    Ako ovo Bobanu nije dosta onda nazalost imamo predsjednika koji bez obzira na sve uloge u nogometnoj i poslovnoj karijeri ima znanje kao i Jakobušić koji je vodio vaterpolo klub.
  • San Lorenzo
    24.1k
    Kakav je ovo banger na stadionu? :sparkle:
  • Omake
    21.3k
    Volio bih vidit kako bi izgledali s Kozukom kao trenerom. Čak bi mu u ovom trenutku oprostio i da je najveći zionist na svitu.
  • njurci10
    693
    Stojke je užasno pao u zadnjih par utakmica, što govori koliko ovisis o njemu i Belji
  • Maki2
    1.2k
    ahahahaha jaka
  • debeli biciklist
    82
    ma kakvi kmečavci, ovo je negledljivo i nepodnošljivo...čudim se samo ovima šta su na lito mislili da će bit bolje nego prošle godine, a bilo ih je...treba nam trener muškarična...
  • d-Zg
    67
    Razmišljam o jednoj drugoj stvari.
    Sad u ovakvoj situaciji kad nema Belje, glavnog u napadu, Kač je u banani, Zajc nije već neko vrijeme u formi, što je vidljivo svima (barem nama) i sad ti imaš Prevljaka (koliko god je ispod razine Belje, ali je napadač) pa onda Kravcov koji bi trebao biti spremniji od Zajca, MPV svakako bolji od Gode, a isto tako sam dojma da je Almena ipak nešto konkretniji od Lisice i da bi na toj desnoj strani bio bolji s Galešićem...
    Uglavnom, poanta ovoga što sam pisao je u tome što kakva se poruka šalje tim novim igračima koji su dovedeni s nekim idejama i željama za klub (u tim svim financijskim okvirima što se zacrtalo) i onda igraju na kapaljku ili nikako.
    Pa jbmu, ako ne ide s dosadašnjim kadrom, daj drugima da probaju barem nešto, jer dojma sam da ne može lošije nego što jest.

Da, znam da sam samo navijač, da nisam trener, ali nastojao bih raditi rošade na sve načine pa bih valjda došao do ekipe koja bi vukla i na taj način možda probudila i ostale.

A Arberu, Lisici, Valinčiću i još kojem igraču sve po spisku, da se pogledaju na snimkama i da pogledaju i progledaju koje gluposti rade i ako im je to maksimum koji znaju i koji mogu dati, široko im polje i pravac klupa i onda prodaja, posudba, kaj god...

Ali jbga, znam da to Kova, pa čak i Boban napraviti, tako da uzalud mi trud svirači ili kako zna reći jedan frend:"Uzalud ti trud kada ti je kratak ud!"

Ali...
    Samo dinamo! :strong:
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Ovu krtniju od rostera šta imamo, može spasiti samo dolazak vrhunskog trenera s karakterom i maksimalnom slobodom, a ne smatram Biscana i Jovicevica vrhunskim trenerima….
  • Marc
    1.3k
    Kakva je ova glazba hahah
  • vjeko1701
    29.5k
    Ti isto smiri dojmove i usporedbe s komunističkim zadrugama.
  • Nogo
    12.9k
    Kakva igra, takva i glazba na poluvremenu.
    Kaos!
  • Boycie
    4.3k
    Mozda ih nabrije muzika...
  • Gradina
    456
    Koja je muzika?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.