• CerealKiller
    882
    Da mi je netko rekao da ću dozivjet da će Hapoel Beer Sheva imati protiv nas 65% lopte i da mi nećemo imati šut u okvir gola.... Horor
  • emilperska
    18.4k
    Trener nam je limitiran na razinu Belupa.
    Ekipa nam je limitirana na razinu Maribora.
    Predsjednik nam hoda savskim nasipom i sluša yammat fm.

Dobro smo i prošli..
  • username
    52
    Blago slijepima
  • NitkoBitan
    38.8k
    Orsic, Hoxha i Lisica kad ih zbrojis nema tehnike kao u prosjecnog veznog igraca.
  • Archangel
    371
    Kao što sam rekao, ako Kova preživi reprezentativnu pauzu svaki negativni rezultat na kraju sezone je krivica uprave onda.
  • Nine9
    427
    Sad neće vadit Zajca do kraja. Mišić nemre van, Stojković eventualno oko 80.
    Znači za 3 boda ćemo ovisit o eventualnoj raspoloženosti Prevljaka, Ivanušeca i Almene…
  • Jaro
    12.7k
    Lisica i Galesic bez zutog samo jer je sudac uzasan i nije siguran kaj sudi - obojica su zasluzila vec po 2 komada...
    Stojkovic pokusava ali mu ama bas nista nije uspjelo... Izlaskom Kacavende mi ostali bez veznog reda - Zajc brz ko blato...
  • Kruno
    1.8k
    Napokon malo predah od mucenja gledanja.
  • ZG plavi 01
    607
    al uvijek ovakve ekipe moraju imat jednog iz ex Yu
  • T90d
    3.3k
    Šta kaže predsjednik, je li bolje ići prošetati ili spavati? Jer ovo je emotivno/stresno/tužno, lakše sutra u miru pogledati snimku.
  • Orc123
    17.3k
    A kaj ste ocekivali od napadackog trojca koji od tehnike ima samo mobitel i toster....
  • San Lorenzo
    24.1k
    Odličnih prvih 5 minuta, sve nakon toga Kova classic u Europi...neznam jel se ovo kvalificira kao iskorak?!
  • DiddyGuela
    6.9k
    Ajde ne balavite. Sad ce Topic uci i zabit za 3 boda.
  • Miro Vugrinec
    10.6k
    U 15 min s društvom komentiram ajmo brojat kolko puta ćemo spojit 7 dodavanja. Do poluvremena izbrojali smo točno 0 puta. To je sve sto bih rekao o načinu kako igramo
  • VještacZG
    83
    Krila 0
    Sredina 0
    Kotaraski prolazna ocjena
    Gale prolazna ocjena
    Lisica mrš iz dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.