• Sibirski plavac
    10.1k
    Ako je iskomunicirano da trener neće biti stranac,koga mi možemo od naših uopće i dovest?Odani Zgd

Osim već spomenutih Jovičevića i Bjelice, Vladimir Petković je bez angažmana trenutno.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Ma i ja sam za Nenu,al kolko bi ga imalo smisla dovoditi treći put....
  • Crni86
    24.6k
    Zvone je bio sasvim jasan. Hnl je zadovoljio, europu nije i tu ocekujemo iskorak.

Nit sam napisao da ga se planira rijesit niti da je siguran u njega. Niti da je Zvone lagao. Niti sam napisao da Zvone ima rjesenje.

Ali ne znam od kud tebi informacija da je Zvone odlucio da je Kovacevic dugorocno rijesenje. Ja mislim da postane dugorocno rijesenje mora pokazat jos neke stvari sto je sasvim razvidno iz trajanja ugovora, inace bi isti bio produzen na ljeto. Drugim rijecima postoje nepoznanice, bili smo zadovoljni ali ne skroz. Zato ugovor i nije produzen.
  • tp1997
    3.4k
    Ali ne znam od kud tebi informacija da je Zvone odlucio da je Kovacevic dugorocno rijesenje.Crni86

Ako nije odlučio, bogme si je svo vrijeme svijeta uzeo. Ako mu vjerujemo da svaku utakmicu gleda 5-6 puta, onda je bar 600-tinjak puta odvrtio našu igru u zadnjih sezonu i nešto. Ne znam što još čeka vidjeti.
  • Mr Anderson
    22.2k
    Ako mu vjerujemo da svaku utakmicu gleda 5-6 puta, onda je bar 600-tinjak puta odvrtio našu igru u zadnjih sezonu i nešto. Ne znam što još čeka vidjeti.tp1997

Točno mu idem napisat mail da nek se tebi javi da mu kažeš što treba vidjeti, bog te mazo.
  • NitkoBitan
    38.8k
    A šta ako izgubimo, a Kovačević i dalje ostane trener?prefontaine

Izlogiraj se sa Zone na barem tjedan dana.
  • Crni86
    24.6k
    ja se nadam kad si tako samopouzdan, pun znanja i iskustava da ces na iducim izborima imat svoju listu pa da ces nas spremno povest u renesansu.

Al za pocetak nauci definiciju rijeci dugorocno.

Sam nisam za Kovacevica al ovakvi proljevi su stvarno previse.
  • ElDorado
    14.9k
    Ja stvarno mislim da je Leko predviđen za sljedeceg trenera
  • Ivdzo11
    11k
    Cappelas ili Leko :worry:
  • ElDorado
    14.9k
    Sumnjam da je Capellas u igri ne cini mi se nikako logicnim. Al ko zna
  • Crni86
    24.6k
    pa to bi trebala i biti neka nasa prirodna putanja, da sami sebi proizvodimo trenere.

Mene ne bi cudilo da je Kova zato i doveden na dvije godine, da bude to neko prijelazno rijesenje dok u miru Leko stasa. A iskreno ovo sto pruza B momcad meni jako lijepo izgleda.
  • rioda
    18.5k
    Zvonimir Soldoprefontaine

Misliš da bi ga pustio njegov Without Club?
  • ElDorado
    14.9k
    Vide se pomaci iz tekme u tekmu. Zato je i Miki tu da uskoci dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.