• miro
    9.8k
    "Odričete li se Sotone?"
    "Ne odričem"
    "E jebiga"
  • rokikaciga
    18.4k
    malo devils advocate ali zar ne mislis da je Kruno napredovao kao trener od zadnjeg mandata?
    Na stranu poveznice sa krimosom, pricam iskljucivo o njegovoj mogucnosti da vodi top ekipu od koje se ocekuje pobjeda u domacim natjecanjima i iskorak u kontinentalnog natjecanju
    Ili je nemoguce da netko napreduje samo jer ga je Mamic vracao i bacao kak je htio
  • Archangel
    351
    Sigurno je napredovao ako je uspio i s drugim timom na drugom kontinentu osvajati medalje. Npr postigao je više od Dalića prije nego je Dalić postao izbonik.
    Ja osobno nemam problema da se on vrati, mislim da nije pošteno ga suditi po tome što je bio trener u vrijeme Mamića
  • Zg123
    4.7k
    Ne znam niti zelim saznati po 4. put jel on napredovao ili ne
  • Mr Anderson
    22.2k
    Opet Kruno Jurčić zvan "kontrolirani nogomet"? Jeli Branko Ivanković u penziji ili još radi?
  • striko
    3.9k
    Odlazi, dosta je bilo...... samo vježbam za večeras :lol:
  • NKDZ86
    9.6k
    Ja imam felling da ćemo dobit i bit suprotno.
  • don
    21.7k
    pobjeda protiv Hapoela bi tribala značit da želimo ostanak? Pa taman da je protiv Reala nadam se da će ga dobit šta prije.
  • prefontaine
    10.9k
    A šta ako izgubimo, a Kovačević i dalje ostane trener?
  • fatalerror
    92

Onda vjerujem da to znači kako još Zvone nije našao nekog tko će biti dugoročno a ne privremeno riješenje za trenera. Kovi želim sve najbolje i da dobije danas ali sam sve više uvjere da on nije trener za Dinamo.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Ako je iskomunicirano da trener neće biti stranac,koga mi možemo od naših uopće i dovest?Nadam se samo da alternativa Kovi ne budu imena Šafarići,Sopići,Kopići i takva imena...
  • tp1997
    3.4k
    Onda vjerujem da to znači kako još Zvone nije našao nekog tko će biti dugoročno a ne privremeno riješenje za trenera.fatalerror

Zvone već misli da je našao dugoročno rješenje za trenera. Da ne misli, ovaj bi letio odavno, i ne bi se obavljala spuštanja u svlačionicu, razgovori s igračima i slično.

Što prije to ljudi shvate to će manje biti začuđeni kad za mjesec, dva, šest Kovačević i dalje bude na klupi. Osim ako nas doslovno dovede u situaciju da je realno izgubiti prvenstvo od tovara.
  • Crni86
    24.6k
    Zvone već misli da je našao dugoročno rješenje za trenera.tp1997

Da to misli trener ne bi imao manje od godinu dana vazeci ugovor, vec bi ku ga produzio na ljeto kad bi vidio da je zadovoljan proslom sezonom.
  • Omake
    21.3k
    Bjelica i Jovičević
  • tp1997
    3.4k
    vec bi ku ga produzio na ljeto kad bi vidio da je zadovoljan proslom sezonom.Crni86

Znači lagao je kad je na sva zvona hvalio Kovačevića na to isto ljeto?

A sad mu je plan riješiti ga se, ali tek kad mu da vremena do zadnjeg dana ugovora da napravi još štete?

Stvarno se svakakve mentalne akrobacije izvode u ime slavne "siguran sam da Zvone ima rješenje" krilatice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.