• masacusec
    8.2k
    Mislim da se ljudi u samom startu, prije same (opravdane) pljuvačine, žele amnestirati stigme dežurnog kritičara, davajući Kovačeviću benevolentne epitete. A možda i zbog empatije prema njegovom privatnom životu i borbi s bolešću. Mene, recimo, Mario Kovačević podsjeća na zlatnog retrivera….
  • Mr Anderson
    22.2k
    Ovi pogledi igrača na aerodromu su mi dovoljno rekli. Malo je reć da izgledamo ko razbijena vojska.Mulec86

Bravo majstore, ti si na osnovi fotki s aerodroma zaključio da izgledamo ko razbijena vojska? Nisam znao da si toliki stručnjak. Možda je igračima jednostavno zlo od zlonamjernih piskarala i nametljivih fotografa, a nemaju kud pobjeći s aerodroma.
  • antecacic
    524
    Pa ako im je zlo od medija i fotografa koji su sastavni dio nogometnog paketa i biznisa, zapitaju li se kako je nama gledat sjajne partije protiv Vikinga, Istre, Osijeka i Gorice?

Jebemti, neš ti muke od fotografa.. Eto nama nije muka dok gledamo kako se Dominguez i Valinčić sudaraju kao Pat i Mat.
  • Mr Anderson
    22.2k
    Pa ako im je zlo od medija i fotografa koji su sastavni dio nogometnog paketa i biznisa, zapitaju li se kako je nama gledat sjajne partije protiv Vikinga, Istre, Osijeka i Gorice?antecacic

BMK...isto ko i njih.
  • The Undertaker
    10.2k
    "Dobri čovjek Kova" je aluzija na "Dobrog vojnika Švejka", sa ciljem omalovažavanja čovjeka, njegovog ponašanja i intelektualnih kapaciteta. Sramotno.
  • don
    21.7k
    Kaj boban u njemu vidi lik ne zaslužuje bit trener dinama po nijednom parametru karizme 0, socijalne inteligencije 0, muda 0 osim kad ga o krizi novinar pita pa se busa u dvostruku krunu ko da ju je s belupom uzeo a ne s dinamom, nogometno znanje na razini hnl-a s nimalo želje a vjerojatno ni mogućnosti za napretkom kao i totalni nedostatak ambicije da ikad promoli izvan hrvatske, bih i eventualno slovenije. I njemu smo mi dali kontinuitetZvonkec

on ni u jednom ozbiljnom klubu neće radit posli Dinama. Ne da neće, nego jednostavno ne može. Neće vodit prevoditelja svugdi sa sobom, osim ako nije Pep Guardiokovačević. Uz sve to, on ima 50 godina. Engleski, budimo realni neće naučit, trenerski može napredovat ali jako malo.

evo bit cu optimistični mazohist ali triba mi samo mi jedan argument zašto on, bilo šta da se uhvatim za to. Ali nažalost s njim se samo za glavu vaćamo.
  • ElDorado
    14.9k
    Ne znam čemu više rasprave o Kovi kao osobi, njegovom karakteru i ne znam čemu. U ovom trenutku BMK kakva je on osoba. Dinamo igra užasno, padamo iz tekme u tekmu a posebno je iluzorno pričati o nekakvom napredku u elementima igre od pritiska, izlaza do defanzive. Trenutno sve je na vrlo niskoj razini, igrači psihološki u banani i sad ćemo mi o respektu ili ne respektu i karakteru. Još samo da netko kaže da "nismo bili pravi". Da li je to Kova ili netko pedeseti baš me briga.
    Od trenera Dinama očekujem dobru igru moga kluba, napredak iz tekme u tekmu i pozitivnu atmosferu. Sve ostalo je bullshit.
  • Droljo
    32k
    Mario Kovačević podsjeća na zlatnog retrivera….masacusec

Kud baš tog krvoločnog cucka. Valjda su prvi u svijetu po napadima na ljude.
  • joesimunic
    648
    Meni je ova njegova pressica strašno loša bila, jedna od gorih koje je imao. Na pitanje našeg novinara koji je pitao kako Kova trenutno vidi ekipu i sve ostalo jer u javnosti postoje propitkivanja u gledu ekipe, ali i trenera, Kova odmah na jedan po meni bezobrazan način kreće se hvalisat prošlogodišnjim uspjesima, zahtjeva neki rispekt, patetično i bez imalo samokritičnosti o igri ili o ičemu govori kako smo ispunili minimalan cilj, jer smo ušli u Europsku ligu, kao da je on to i htio najmanje moguće da sebe sačuva i dosta.
    A pazite sad još je rekao, da u prošloj sezoni sve što je ON htio smo ostvarili, znači očito on tada nije htio proć Belgijance i ne osramotit se 3 puta u Europi jer da je ON htio to bi se i ostvarilo..
    Onda kad su ga pitali o Osijeku, priča kako i druge veće ekipe izgube kad imaju Europski ritam, okej izgube, iako smo mi tri tjedna van Europskog ritma, ali sve u svemu to ni nije problem, problem je način na koji izgubiš.
    Na primjer, Real je ove godine izgubio protiv Betisa, ali to nije bila ni slična utakmica ovoj našoj, nas je Osijek razbio igrački u duelima i taktički, a ovdje je Real ozbiljno nadigrao Betis, kojeg je spasila sreća i fenomenalan golman tog dana. Da smo mi odigrali utakmicu gdje smo izgubili 1:0, a da je Osijek zapucao jedanput, a mi imali dvadeset šansi i Malenica deset obrana, prvi bih stao u obranu treneru i rekao da je to takav dan i to je to, ali ovo je užasno bilo, a Kova samodopadno nastavlja u hvalisanju i manjku samokritičnosti. Moguće da je dobio naputak da mora zauzet neki gard na pressu, ali ovo nije način, i moj prijateljski savjet bi mu bio da prestane spominjat prošlu sezonu jer ljudi ne vole osobe koji žive na staroj slavi općenito.
  • Zvonkec
    663
    ma to mu je ziher bošnir rekao da mora naglasit jer je i domingez laprdao o predsjedniku koji ih brani i podsjeća na sve kaj su napravili prošle sezone samo se mali zna izražavat pa je to u pitanje o bobanu upakirao a kova odma u ratove s zločestim novinarima koji ga ne respektiraju a on je sve ciljeve eto ispunio. Btw kak smo igrali kod malmea i mittilanda sa čuvanjem igrača za hnl možda fakat on nije htio proć dalje u europi al kad se već na gol razliku di su se 3 ili 4 rezultata poklopila šteta je ne busat se u prsa za ostvarene ciljeve
  • Jaro
    12.7k
    Kruno "Kakve igre?!" za siromasne...
  • Mali dioničar
    20.5k
    Kruno "Kakve igre?!" za siromasne...Jaro

S obzirom na medijske istupe i analize, Jurčić je i te kako legitiman kandidat, da ne velim i najbolji ako uzmemo u obzir tu "teoriju" o hrvatskom treneru kao jedinoj opciji za Dinamo.
  • Zg123
    4.7k
    Nije, prestanite stvarati mit o liku kojeg je tata tjerao i vracao 3 puta nakon svih europskih sramocenja a ovaj mu se kao vjeran pas bez imalo srama vracao. Nakon epizode u Dinamu nije nigdje trenerski nista pokazao da bi napokon u mrtvom Egiptu i Africi s 55 godina u guzici nakon promijenjenih xy klubova uspio i nesto pokazati kao trener
  • Mali dioničar
    20.5k
    Nije, prestanite stvarati mit o likuZg123

Sry kaj sam izrazio svoje mišljenje, nije da sam otvorio KJ fanpage i napisao knjigu uz promociju na Interliberu o njegovim postignućima da bi ti zaključio da "stvaram mit".

Jbte kak smo ozbiljni, nadam se da će forumaši nekaj pokarat do navečer, a Dinamo uzet tri boda da se svi skupa malo opustimo.
  • Zg123
    4.7k
    stvara se mit jer dosta ekipe ga spominje kao nekog dobrog trenera i da bi ga voljeli vratiti a svaki put kad je odlazio svi smo otvarali sampanjac. Jedva cekam da netko za 10-15 godina napise treba vratiti Kovu, izvukao je pouke i treba mu dati novu sansu

Za Bjelicu mi je npr jasno zasto veliki dio ljudi ga i zeli 3. put ipak je napravio povijesni uspjeh ali prizivat Jurcica i ostalu ekipu mi je bizarno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.