• rakurs
    3.4k
    Ne razumijem zašto te toliko povrijedio ovaj komentar, napisao sam svoje mišljenje. Pitao sam te po čemu misliš da bi dobro surađivali i rekao razloge zašto ja mislim da ne bi. Pritom nisam napadao niti jednog niti drugog, dapače, obojicu cijenim, samo sam htio istaknuti njihove različitosti koje ti očito ignoriraš.
  • jedan u nizu
    19.5k

Pa tko se uvrijedio?
    Zao mi je sto je to islo tebe, kao odgovor na tvoj post, ali izrazio sam svoje misljenje vezano uz vec stotine slicnih upisa o formacijama koje su ucrtane u kamen, gubljenju 5:0 i slicnih teza.

Uostalom, odgovorio sam ti zasto imam svoje misljenje i objasnio zasto mislim da bi dobro suradivali.

I ne ignoriram to sto si napisao, vec se u manjem dijelu slazem s tim.
    Ne znam sto ocekujes, da se svi moraju sloziti sa tvojim misljenjem, pa ako se ne slazu, automatski to igrnoriraju? Istom logikom mogu reci da ti ocito ignoriras sve sto sam ja napisao.

Imamo razlicita misljenje, i to je ok, Zao mi je sto mislis da sam tebe napadao ili se nasao uvirijedenim, a jednostavno nekad imam potrebu napisati neki ''rant'' sto ide opcenitom misljenju na zoni, a ne pojedincima :D
  • rakurs
    3.4k
    Isključivo jer si napisao "tako ste se navukli da ste postali smiješni", "nečim što vi pronalazite između redaka" i slično. Dosta mi je pasivno agresivno djelovao komentar jer nije mi bio cilj srat ni po jednom ni po drugom, probaj sagledat stvari iz te moje perspektive.

Ne mislim da se svi moraju složit s mojim mišljenjem nego ponavljam, zanimalo me na temelju čega misliš da bi njih dvojica dobro funkcionirala kad su u mojoj glavi fakat teško spojivi :grin:

I ok, dao si svoje argumente i sve 5, nema ljutnje nikakve.
  • CastAway1986
    6.6k
    Da se nadovežem na Bjelicu ,mislim da se njemu nebi svidio broj stranih igraca koje imamo u ekipi
  • Dendle71
    580
    nebi svidio broj stranih igraca koje imamo u ekipiCastAway1986

Kaj ce onda pak u Baselu? Iako, kako javljaju, on nije tema tamo.
  • CastAway1986
    6.6k
    pricam u kontekstu Dinama ( za mandata Marica otvoreno rekao da Dinamo ima previše stranih igrača te da zbog toga u svlačionici ne vlada dobra i homogena atmosfera) , ali mozda i nije istina kao ni ono da Boban zeli samo domace trenere
  • hardek
    13k
    Ne kužim, pa Dinamo trenutno ima 5,6 stranaca koji konkuriraju za momčad. Smaila, Mihu, Arbera i Radeljića ne računam pod strance. Pod strance računam Sergija, Scotta, MPVa, Kravtsova, Almenu i eto Dani kad se oporavi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.