• Ijayi Atiemwen
    6.4k
    Tip je bio zadnjih mjesec dana u Lokomotivi. Čudno skroz
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    nisam to nigdje ulovio, jesi siguran? Ako je tocno onda je cudno def.
  • Ijayi Atiemwen
    6.4k

Da bio je u Loksi, znam da je stavljo na ig objave iz lokse i to, i sad vidim ovo, wtf

IMG-7495.png
  • Pesca90
    297
    +Paunovic na Lb danas odradio 90.min.
  • Laugreano
    6k
    Ima na njegovom ig i kompilacija utakmica iz lomomotive.
  • mali M
    10.5k
    pa dobro ja mislim da je normalno da se potencijali dođu poslikati Dinamu kroz druge klubove.. očito je cilj Dinamo kad dođeš u Hrvatsku pa je logično mu plan i uspio, Dinamo ga je zamjetio kroz Loksu...
  • Laugreano
    6k
    Tako je. I to bas protiv nasih juniora odigrao odlicnu utakmicu
  • Šteco
    2k
    - Apsolutno. Kalojan je čudesno dijete. Možeš ga samo zavoljeti. Karakter, radnik... Dat ću vam primjer. U Zaprešiću je sada za B momčad dobio tri minute. Nakon utakmice se otuširao i rekao: "Vozite me na trening." Nije plakao zato što je igrao samo tri minute. Nije pitao zašto nije igrao više. Samo: vozite me na trening. E, to je karakter. Ima veliku kvalitetu, želi slušati, raditi, sve upija i pokušava odmah ispraviti ono što mu kažeš. Nebo mu je granica.

Bugarska već godinama čeka igrača koji bi ozbiljnije zakoračio prema samom vrhu europskog nogometa...

- Uvjeren sam da Božkov može biti sljedeći nakon Grueva. Ali pazite, ne smijemo pogriješiti putem. Liga petice još je daleko. Možda će trebati tri, četiri ili pet godina, nije važno. Ne žurimo se. Niti on, evo, odbio je Parmu, zaljubio se u Dinamo, sada sanja istrčati pred Sjever, čudo jedno. A mene ne zanimaju igrači za kratke staze. Zanima me dugoročni rad. Ja sam strpljiv jer brzinom i nestrpljenjem vrlo lako možeš - uništiti talent..

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/nogomet-mix/kalojan-bozkov-odbijao-parmu-zaludio-maksimir-lazar-stefanov-bugarski-talenti-dinamo-15746741
  • d-Zg
    55

E tako se radi i igra za sveti dres.
    Doista se nadam da će mali biti i pojačanje i potencijal za lige 5
  • VolimDinamoOo
    674
    Bravo bugari.. ima jedan Sirakov isto u mladjim kategorijama sto trpa ko lud
  • Šteco
    2k
    Bravo bugari.. ima jedan Sirakov isto u mladjim kategorijama sto trpa ko ludVolimDinamoOo

Nisam citirao cijeli tekst samo dio koji mi je bio top i povezan je s B momčadi. No, tri su u našim mlađim kategorijama točnije, barem 3 preko iste osobe koji su došli u Dinamo.

- U Dinamu su sada Božkov, Martin Kuzmanov, kapetan bugarske U-17 reprezentacije, koji je stigao ovog ljeta, te Aleksander Sirakov, 2010. godište, s već šest golova na kadetskom kontu. Dakle, u Dinamu trojica. U Gorici imam Denčeva, 2010. godište, veliki potencijal, Antona Daskalova, također 2010., Antonija Velikova, 2011. godište i Pelivanova, sve reprezentativce. Doveo sam sada i dvojicu 2014. godište, Martina Stefanova, nismo u rodu, i Joana Cvetanova, koji je bio proglašen najboljim igračem ljetnog turnira. U Rudešu su Kalojan Georgijev, Matja Hristov (oba 2010.) i Mateo Borisov (2011.). Bilo ih je još, ali nisu izdržali. Karakter, jel‘?

Ove druge bumo pokupili kasnije, ak nam se budu dopali s vremenom :cool:
  • manga guela
    5
    Tottetham U21- Dinamo B: 3:1
    Dinamo je imao prednost nakon prvog poluvremena, u 26. minuti poentirao je Tomas Baković na asistenciju Mislava Ćutuka. Međutim, utakmica u Stevenageu dobila je svoj zaokret u nastavku, u korist Spursa koji su zabili tri gola.
  • Mr Anderson
    22.2k
    u 26. minuti poentirao je Tomas Baković na asistenciju Mislava Ćutuka.manga guela

Ovo nije točno, ni strijelac ni asistent. Otkud je to?
  • CastAway1986
    6.6k
    Fuzy je protiv Tottenhama bio jako dobar , mogli bi u skorijoj buducnosti u njemu imati ozbiljnog igraca ..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.