• KtcGoat
    7.7k
    Ocekivao sam da ce Pero ove sezone imati vecu ulogu u Interu, za sad nije tako, ne znam zbog cega
  • InteraGal MGC
    106

Nije se baš iskazo u dosadašnjem djelu sezone kada je igrao...
  • Mr Anderson
    22.2k
    Bennacer na SK 3 igra azijske LP protiv Al Hilala.
    Bulat u prvih 11 Rakowa, zabio gol, ali su opet izgubili.
  • Olmic
    6k
    se bennacer potukao? Dobio crveni kad i summervil
  • Mr Anderson
    22.2k
    Da, makljaža sveopća nastala. Summerville udario igrača, Bennacer prvi uletio i vukao ga za kosu. Na kraju njih dvojica crveni.
  • ShanKu
    2.3k
    a s tribina se čulo: Udari, razvali, za Al-Žirafa slavu! :sweat:
  • jedan u nizu
    19.5k
    ili se čeka možda neki drugi rasplet? :naughty:građanin

Nema sanse da se u tako kratkom roku vrati po treci put.
    Nije ni on blesav, ispao bi samo klaun.

Iako smatram da bi bio super u ovoj situaciji, pogotovo sa podrskom Bobana. I mislim da bi njegov i Bobanov karakter dobro suradivali, ali jednostavno nije vrijeme za to.
    I nebi htio da se vrati brzo, jer bi ispali jako jako neozbiljan klub.
  • Masto
    2.3k
    neozbiljnost se vec pokazala kad ga je se otjeralo i to na kakav nacin
  • građanin
    139
    I nebi htio da se vrati brzo, jer bi ispali jako jako neozbiljan klub.jedan u nizu

doslovno smo ispali neozbiljni kad smo ga prvotno otjerali, no jbg, računam da je to bio ''prijelazno'' razdoblje.

ja ne bi imao ništa protiv s obzirom da se sad u klubu zna više/manje tko pije, a tko plaća, i da se jasno postave granice djelovanja trenera, dokle njegova ruka može ić, i bobana i ostalih dionika, nema razloga da ovo ne bi funkcioniralo.
  • jedan u nizu
    19.5k
    neozbiljnost se vec pokazala kad ga je se otjeralo i to na kakav nacinMasto

doslovno smo ispali neozbiljni kad smo ga prvotno otjerali,građanin

Pa naravno da jesmo.
    A ispali bi jos tri put neozbiljnije kada bi ga sad vratili

ja ne bi imao ništa protiv s obzirom da se sad u klubu zna više/manje tko pije, a tko plaća, i da se jasno postave granice djelovanja trenera, dokle njegova ruka može ić, i bobana i ostalih dionika, nema razloga da ovo ne bi funkcioniralo.građanin

I ja se slazem djelomicno s tim, ali s obzirom da bi mu to bio treci mandat u kratkom vremenu, ipak ne.

Ovako bih vise htio da se vrati Biscan sa cistom upravom, nego Bjelica treci put, iako smatram da je Bjelica bolji trener.
    Znam da mnogi hejtaju Biscana kao trenera, ali cinjenica je da mu se sapunjalo od pocetka, i da ni priblizno nije imao sansu kao treneri nakon njega.
    Ako mozemo gledati ovo mucenje sa Kovom vec godinu dana, onda se moze dati prilika covjeku koji je dobio otkaz nakon AEKa i one atmosfere oko utakmice i gdje smo zapravo jako dobro izgledali, a ispali na naspretan penal u 97min.
  • rakurs
    3.4k
    I mislim da bi njegov i Bobanov karakter dobro suradivalijedan u nizu

Po čemu? Stvarno me zanima. Baš je Boban na druženju s novinarima s jednom stvari neizravno rekao da njih dvojica nikad ne bi bila dobar duo kad je izjavio nešto u stilu da bolje da se izgubi 5:0 nego pobijedi 1:0 s nekom defanzivnom igrom. Bjelica sigurno nije trener koji će napadat svim silama kad se vodi 1:0, i pod tim ne mislim ništa loše, jednostavno su potpuno različiti po tom pitanju, barem je moj dojam takav. Plus dio s formacijom gdje se Bjelica sigurno ne bi slagao s držanjem tih 4-3-3 ili s varijacijama toga. Onaj masterclass protiv Atalante će se još dugo prepričavat, a svi znamo s kojom formacijom je to odrađeno.

Jbg, svi bi mi voljeli da je tako, ali mislim da su totalno nekompatibilni.

EDIT: Vidim sad da si napisao 'karakterom', jbg, prsti brži od pameti. Ali uz sve kaj sam napisao, nisam ni u to siguran, obojica su teške osobe.
  • Mr Anderson
    22.2k
    Onaj masterclass protiv Atalante će se još dugo prepričavat, a svi znamo s kojom formacijom je to odrađeno.rakurs

Tad je prošlo na prepad, probali smo isto tako u uzvratu pa su nas razbili, srećom samo 2:0, po prilikama smo mogli gadno stradati.
    Dikod prođe, dikod ne prođe.
  • jedan u nizu
    19.5k

Opet svi tulite o toj formaciji, tako ste se svi navukli sa tim da ste vec svi smijesni.

Po vasem je Kova trebao dobiti otkaz vec xy puta jer se prebacio na dva napadaca u utakmicama.

Po čemu? Stvarno me zanima. Baš je Boban na druženju s novinarima s jednom stvari neizravno rekao da njih dvojica nikad ne bi bila dobar duo kad je izjavio nešto u stilu da bolje da se izgubi 5:0 nego pobijedi 1:0 s nekom defanzivnom igromrakurs

Je, bas je to mislio za Bjelicin stil nogometa.
    Rekao je svoje misljenje, nije nigdje indirektno povezano sa drugim trenerim ili necim sto vi nalazite izmedu redaka.

Gleda se veca slika, ne samo jedna utakmica, i Boban to sigurno misli, ali svi njegovu svaku rijec banaliziraju i cherry pickaju.
    Cinjenica je da smo pod Bjelicom izgledali onako kako Boban to zeli. Igrali smo prepoznatljivo, dovoljno napadacki i imali svoj stil i svoju igru, i nismo parkirali bus nigdje.
    Naravno da protiv Milana neces krenuti u all out napad, vec da ces igrati sa oprezom, ali nismo postali Mourinhov autobus zvan Chelsea.

Boban je mislio na to, ne na pojedinu utakmicu.
    Kao sto je mislio generalno na formaciju i stil nogometa kakav dinamo treba imati, a ne na pojedinu utakmicu.

A ovo za karatker.
    Netko je pisao da bi takva dva teswka karaktera tesko funkcionirala zajedno.
    Ali bas nekako mislim da bi se slagali i ako imaju istu ili slicnu viziju da bi mogla biti samo win win situacija, a ne konfliktna.
    To je sve šbbkbb, ali kad vec spominjemo njega i kontekstu povratka u dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.