• austrijanac
    13.8k
    Fino se covjek snasao na krilu u ovakvoj situaciji.

Stoperski par me iznenadio
  • d-Zg
    54
    Baš je lijepo vidjeti kako dečki igraju, a Fuzy i Nsoki kako se nadigravaju u driblinzima.

I da, treba spomenuti i Žnuderla sa svojim obranama.
    Djeluje sigurno.
  • d-Zg
    54
    Nsoki željan igre, vidi se baš.
    Samo da ne izgori u toj želji.
  • InteraGal MGC
    103
    Ne razumijem zašto ne bi i mi gurnuli Nsokija i Fuzya u vatru, pa brdo vrhunskih ekipa gura svoje klince...pa negdje neče bit dobri, ali negdje hoće...

Trenutno ne vjerujem da je Zajc bolji od Fuzya a oršić i hoxha od nsokija...evo u to me nitko ne može uvjerit
  • InteraGal MGC
    103
    U vezi igraju baković i brundić ili baković i benkotić?
  • Roky
    217
    to sam ja reko da je nsoki trenutno bolji od oba prva krila ljudi ga napadaju cekajte da se mali opusti
  • austrijanac
    13.8k

Bakovic i Benkotic, Brundic krilo.
  • d-Zg
    54

Slažem se!
    Mislim da bi kroz par utakmica ušli u rutinu igre sa seniorima te da bi bili zapravo pojačanja.
    Vidi se da imaju šlifa i to treba brusiti.

A i vidim da je sudac pustio malo grublju igru, jer su naši par puta stali jer su mislili da će biti sviran faul, a ono, igra se nastavlja.
    Tako da je to dobro, jer u NL se igra grubo.
  • InteraGal MGC
    103

Od Hoxhe ne može bit lošiji, ne razumijem ni Kovačevićevo izbjegavanje mladih igrača, iako kod njega većinu stvari ne razumijem...ali to je neka druga tema.
  • 433
    23
    Bas zanimljiva tekma, dobar visoki presing protiv dobrog build upa
  • Crni86
    24.6k
    Vidi se vec malo i efekt te druge lige. Vidi se kod decki u odnosu na proslu sezonu one sportske drskosti, prgavosti. Cvrsci su, ne djeluju kao djeca na terenu vec se vidi vec malo iskustva u nekim dvibojima.

Fizicki isto tako jako dobro pariramo englezima.
  • Matija1711
    65
    Ako ima neko neki link moze u PP.
  • FazeN
    8.5k
    Ako ima neko neki link moze u PP.Matija1711

Preporuka,
    Tesko ce se naci linkovi, uzmi Dinamo+, potpisan je ugovor za utakmice grupne faze, sve ćemo moći gledati, a ako prođemo rijesava se i za dalje.
  • InteraGal MGC
    103

Nsoki lijevo a Brundić desno...

A kakav je Fuzy u oduzimanju lopti i citanju igre?

Mislim realno Fuzy je napokon ono što mi tražimo, talent iz neke tamo xy lige koji može bit extra pick i igrač za velike stvari.

Od Rodrigeza brat je potpiso ugovor, al ne vidim da igra ni za juniore niti jedan ni dva...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.