• Archangel
    341
    Ali ovo je najslabiji protivnik u EL s kojim ćemo igrati
  • tp1997
    3.4k
    "Nema momčadi kojoj se ne dogodi poraz, pogotovo kad je u europskom ritmu"

Osim što ti nisi u europskom ritmu već tri kola, ali nema veze.
  • Crni86
    24.6k
    poraztp1997

Nitko ne prigovara za poraz. Al da nemre rec da se nakon godinu dana svaka normalna ekipa rastima i izgleda kao da su se sastali jucer na parkingu.
  • tp1997
    3.4k
    Pa da, nije ni meni tu poraz kao poraz problem nego vrti tu Ligu prvaka kao da smo prošli tjedan gostovali kod Barcelone (a onda dan poslije kod Reala).

A mi, pazi sad, prije tri tjedna igrali protiv, pazi sad, Vikinga.

Žalosno već postaje.
  • ZgDLions
    2k
    Jel ima neki igrač ili bivši trener da je natukao ovoliko stranica, a ne vidi se kraj?
  • Jos-Optimus
    13.4k
    i njima je isti osjecaj
  • Pacho
    20.9k
    Opet na presici izgleda i komunicira kao bolivijski rudar kojeg su dehidriranog izvukli iz urusenog ugljenokopa
  • Noel
    24.7k
    Meni je nevjerojatno da mu nakon više od godinu dana Bošnir mora prevodit najosnovnija pitanja na engleskom. To su takva banalna i jednostavna pitanja da mi je nevjerojatno da on čeka Bošnira da mu to prevede.

Dobiješ priliku da budeš trener Dinama, imaš sve kaj ti treba, jedan Boban stoji iza tebe i drži ti leđa, imaš priliku da uložiš u sebe u svoje znanje u svoju karijeru ako ništa drugo iz poštovanja prema veličini kluba u kojem radiš i naučiš nakon godinu dana taj prokleti osnovni engleski.

Zaista rezultatski bi možda progledao na neke kikseve, dao bi mu još jednu sezonu, ali bi mi letio isključivo zbog tog amaterskog i podcjenjivačkog pristupa prema klupi Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.