• DerHerrKool
    1.9k
    Ja sam isto čuo da pobjednički "nije baš" i da ima boljih. Zato sam i pitao jel natječaj obvezujući.
  • NitkoBitan
    38.8k
    "Moguce je da će prvonagradeno rjesenje, prilikom razrade projektne dokumentacije, biti potrebno prilagoditi sukladno zakljuccima i preporukama ocjenjivackog suda i voditelja projekta..."

Ovo pise u samom natjecaju pri kraju. Natjecaj je za idejno rjesenje i malo je vjerojatno kako ce izvedbeni projekt izgledat identicno idejnom rjesenju. Ako ima neki detalj koji bas ne sjeda navijacima moze Zvone lobirat za promjenu, barem koliko ja shvacam.
  • Samo Dinamo
    191
    Hoće to predstavljanje pobjedničkog rada?
  • crophantom
    7.6k
    meni od početka najviše smisla ima da to bude u ovoj pauzi za repke, da se sad fokus ne gubi na to.

Mozda sam zabrijao, ali to mi jedino ima logike, tamo izmedu 20.09. I 30.09.
  • Mali Zeus
    22.1k
    Ja sam isto čuo da je pobjednički onako bezveze, reko mi frend danas u prolazu. Ima nekog tko mu je javio, a neki njegov radi s jednim likom koji je navodno čuo da je pobjednlčki čisto ok.
  • Masto
    2.3k
    Jel zna kolega kad ce objava, to kome se svida ili ne ne pomaze
  • Denle
    749
    Ja sam isto čuo da je pobjednički onako bezveze, reko mi frend danas u prolazu. Ima nekog tko mu je javio, a neki njegov radi s jednim likom koji je navodno čuo da je pobjednlčki čisto ok.Mali Zeus

A sto sad znaci bezveze, a sto ok.

Ako smo vec na rekla-kazala, valjalo bi imati malo vise informacija.
  • Z brega sam
    425
    ove zvuči ko spin da se navlečemo :lol:
  • Denle
    749
    meni od početka najviše smisla ima da to bude u ovoj pauzi za repke, da se sad fokus ne gubi na to.

Mozda sam zabrijao, ali to mi jedino ima logike, tamo izmedu 20.09. I 30.09.
    crophantom

Ja nekako ocekujem da ce objava biti vec ovaj tjedan, jer je vlada (citaj HDZ) trenutno u dubokim govnima zbog otpada u Gospicu, a s obzirom da i oni s 50% sudjeluju u projektu stadiona, logika mi nalaze da bi oni brze bolje htjeli da se sto prije objavi pobjednik natjecaja, da prekriju ovo sranje s otpadom
  • dumitrumitu
    2.1k
    Ekipa pročita trol post na Skyscrapercity forumu i onda priča svima da ima provjerenu informaciju.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Realno za cijenu nije moguce ocekivati unikatni landmark

A dosta ekipe na ssc su umisljeni
  • Hnlovac
    7.9k
    Ako do Božića išta vidim ja zadovoljan. Stalno spominju "idući tjedan, iduć tjedan". Prošla su već 3 iduća tjedna
  • pešća
    2k
    Mislim da je u pitanju sarkazam.

Pa u natječaju piše da objava mora bit najkasnije mjesec dana otkad je žiri izabrao pobjednički rad, znači do kraja ovog mjeseca bi trebalo.
  • NKDZ86
    9.6k
    idući tjedan je ključan.
  • Paggini
    98.6k
    Kakvo god da idejno bude, bit će popljuvano jer ako bude avangarda javit će se ovi imbecili sa "kaki je ovo cirkus jeste vi normalni uništavate klub", a ako bude generičan stadion "za ovo se daju tolike pare ajde mrš iz kluba kojeg btw uništavate".

Teško će biti to probaviti jbg, već se mentalno pripremam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube