• Sibirski plavac
    10.1k
    SN

Za stanje u kojem se Dinamo nalazi u hrvatskoj tradicionalnoj narodnoj medicini poznat je jedan lijek – šok-terapija! Neće ga primijeniti jer u Maksimiru kažu kako nema mjesta drami nakon prvog poraza poslije deset mjeseci u domaćoj ligi. To znači da je bliža budućnost u rukama Marija Kovačevića. Mora pokrenuti ekipu za Europi, pa i domaću ligu, iako će u njoj s vremenom individualna kvaliteta učiniti svoje. Rješenja su jasna – taktičke preinake, promjene u sastavu i čvrst gard. Ne smije se nakon utakmice razgovarati jesu li imali motiva ili nisu, jesu li razmišljali o transferu ili nisu, Kovačević mora naći pumpu jer po felgama ne može voziti. U klubu ima onih koji bi mu “skinuli glavu”. Da, ima ih. Boban ga čuva. I dalje. Mora odgovoriti na pravi način, samo tako će daljnji rad imati smisla. Neprihvatljive su rečenice kako njegove riječi nisu doprle do igrača, koje je sam, prepošten kakav jest, izgovorio. Mora im zazvoniti da ga svi čuju i pokazati kakve su posljedice za one koji ne čuju. Šok-terapija za momčad neće doći izvana, ali u tom slučaju doći će iznutra.
  • ElDorado
    14.8k
    frende ti ovdje stsvljaš samo zvijezde hrvatskog novinarstva Medu, Galića sad je jos samo falio Drazen Antolić Tupko.
  • InteraGal MGC
    95
    Nerko tko okrivi ispadanje koje je bilo prije 2 i pol tjedna ne zaslužuje nista ddugo nego momentalni otkaz
  • Mr Anderson
    22.1k
    Pa nek prodrma, kaj čeka?Nolifer

Izgleda da nisi skužio sarkazam. Nitko ne može vjerovati koliko si samodopadan.
  • Nolifer
    15.7k
    Izgleda da nisi skužio sarkazam. Nitko ne može vjerovati koliko si samodopadan.Mr Anderson

Misliš?

Pa i moj komentar je bio dio sarkazma, pa se nije skužilo i odmah se išlo ''spuštat na nivo'' i ''gledat s visoka''.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Nerko tko okrivi ispadanje koje je bilo prije 2 i pol tjedna ne zaslužuje nista ddugo nego momentalni otkazInteraGal MGC

Nemam pojma o čemu pričaš, ali podržavam te.
  • Nolifer
    15.7k

Pa da, moj komentar je tu najmanje problem, a svi smo više manje napeti i na iglama radi ševe u srijedu.

Tak da napetost se nožem može rezati u zraku, pa nema smisla da tu skačemo jedni na druge.
  • Mr Anderson
    22.1k
    pa nema smisla da tu skačemo jedni na druge.Nolifer

Kakvo skakanje? Strgan sam, jedva čekam da skočim u krevet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.