• Crni86
    24.5k
    Zvonimir Boban ne bi tako lagaoBrusa

Kaj je Boban dal izjavu nakon jucer?
  • hb1
    928
    Ekvivalent ovoga je situacija kada problem u braku riješavaju sestre, braća, punice i svekrve, a ne oni koji imaju problem.
    Kao prvo sama ta informacija da je vođen razgovor o sljedećim koracima a da taj razgovor nije čuo glavni trener, i ne zna 100% o čemu se radi daje dozu cirkusa ovome.

Kovačeviću odlazi, Zvone radi šta te spada i traži novog trenera.
  • Roky
    217
    Sad gledam Jagusic vec dvije tekme zaredom zakucan za klupu
  • Droljo
    31.9k
    Ja bi u srijedu klupirao stojkovića i valinčića. Rus i gale umjesto njih. Nek se malo zapitaju kako igraju. Baš loše izgledamo i treba nešto probati kak god završilo.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Trebalo bi malo klupirati i Valinčića i Domingueza, ali na žalost ne možemo klonirati Galešića.
  • Niko1986
    8.9k
    Odigrat ćemo prijateljsku utakmicu u Pleternici 22. rujna.

https://www.facebook.com/share/p/14rm1eyBfaP/?mibextid=wwXIfr
  • NKDZ86
    9.6k
    treba, nek se dečki uigraju i još pobijede nekog.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    591
    Kae sad moralne vertikale, poslije prošle utakmice kad smo jedva dobili Goricu pa sam kritizirao s još nekolicinom ljudi tu na forumu bio sam popljuvan na sva zvona. Kak sad dva tjedna kasnije ovakva situacija?
  • Droljo
    31.9k

I sad da ti se ispričaju kolege što su te popljuvali dinamo bude proigrao i počeo pobjeđivati uz lijepu igru?
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    591
    uvijek ti nekako osjetiš potrebu iskomentirat
  • Facke
    8.9k
    I kak budeme sad nastavili dalje? Boban se vec drugi put spusta v svlacionicu ovu sezonu da spasava stvar. Sigurne i sad idu razgovori s igracima da i njih poslusa kakva je situacija. Pitanje je dali budu igraci sto posto iskreni. Nadam se da budu. Nikakve logike nema da se Kovacevic dalje cuva. Mi nisme postenih 90 minot odigrali ovu sezonu protiv ozbilnije ekipe.

A i to Boban mora videti. I siguren sam da vidi. Pohvaliti ga treba da stoji iza trenera ali treba se shvatiti kad je dosle do kraja. Da ekipa ima trenera s terem se dobre osecaju, od kojega znaju da ima resenje kad zaskripi nebi ovak izgledala. Slicna situacija je bila prije par let v Bayernu. Kovac je imel rezultat, osvojil je duplu krunu unatoc tome da ga velik del ekipe nije pratil. Uli Hoeneß ga je cuval do zadnjega dana. Ali nakon 5:1 poraza od Frankfurta vise nije mogel i dobil je otkaz. Jednostavne nije stimale izemdu trenera i ekipe. A ja to i pri nami vidim.

Sad igrame europsku utakmicu. Kaj ak i nju spusime protiv ekipe tera nije kvalitetnija od nas i teru morame dobiti?! Kaj bu onda?! Pritisek je ogromen i na igrace i na trenera. A nazalost pomaka nema. Mi ideme unazad i te je vec prosle sezone pocele. Gde sme v vecina europskih utakmica zgledali ko da sme poraz unapred upisali. Nakon prvuga mandata Bjelice su si treneri profitirali od njegovoga rada da ekipa veruje u sebe u Europe i da ima muda, zelju i tu vjeru u sebe sa more sakuga pobediti. Pa tak je cak i Ante Cacic uspel tuci Chelsea a i kesnese v one kaos sezone Cannavaro Milana. I to je se trajale dok Kovacevic nije preuzel Dinamo. Otkad je preuzel nasu klupu mi sme se v Europe vrnuli u vreme prije 2018te. Ak neki bod osvojime je ok ak ne onda je iste vredu. A ekipa iste vidi da ima trenera i strucni stozer koji nema resenja. Pa budeme opet gledeli v Europe protiv jakse ekipe po 45 do 60 minot Dinamo teri nebu bil u stanju puknuti prema okviru gola?!

Kad je Boban bil odogovoren u Milanu i kad je s Maldinijem zaposlil Marca Giampaola su mu dali otkaz nakon 3 meseca el su vidli da mu nejde. Nakon toga su zaposlili Piolija i se druge je povijest. I to sad iste ocekujem od Bobana. Za svaku pohvalu je da je nas Zvone spasil guzicu Kovacevicu vec i prosle sezone i dal mu jos jednu priliku za ovu sezonu. Sad konacne mora i on videti da to nije to. Ocekujem da bu sad verovatne Boban kroz razgovor s igracima uspel motovirati momcad ali iste tak ocekujem da bu i on neke stvari videl drugacije.

Najdraze bi mi bile da iducih deset let Kovacevic bude nas trener i da nam simi zacepi usta , da Dinamo pod njim dobre igra , da zgledame ko ekipa i da se jednumu Leverkusenu treseju gace kad dojde na Maksimir. Nazalost mislim da se toga filma nebume nageldeli.
    Da je dosle do kraja izmedu trenera i igraca.
  • Noel
    24.7k

EVO DA PREVEDEM ZA SVE KOJI NE RAZUMIJU:

I kako ćemo sada nastaviti dalje? Boban se već drugi put ove sezone spušta u svlačionicu kako bi spasio stvar. Sigurno i sada slijede razgovori s igračima kako bi čuo i njihovo viđenje situacije. Pitanje je hoće li igrači biti stopostotno iskreni. Nadam se da hoće. Nema nikakve logike da se Kovačevića i dalje čuva. Mi ove sezone nismo odigrali poštenih 90 minuta protiv neke ozbiljnije momčadi.A i to Boban mora vidjeti. I siguran sam da vidi. Treba ga pohvaliti što stoji iza trenera, ali mora se shvatiti kada je došao kraj. Da momčad ima trenera s kojim se dobro osjeća i za kojeg zna da ima rješenje kada zaškripi, ne bi ovako izgledala. Slična situacija bila je prije nekoliko godina u Bayernu. Kovač je imao rezultat, osvojio je dvostruku krunu unatoč tome što ga veliki dio momčadi nije pratio. Uli Hoeneß ga je čuvao do zadnjeg dana. Ali nakon poraza od 5:1 protiv Frankfurta više nije mogao izdržati i Kovač je dobio otkaz. Jednostavno nije štimalo između trenera i momčadi. A ja to vidim i kod nas.Sada igramo europsku utakmicu. Što ako i nju izgubimo od momčadi koja nije kvalitetnija od nas i koju moramo pobijediti?! Što će tada biti?! Pritisak je ogroman i na igrače i na trenera. A pomaka, nažalost, nema. Mi idemo unatrag, a to je počelo još prošle sezone. Tada smo u većini europskih utakmica izgledali kao da smo unaprijed upisali poraz. Nakon prvog mandata Bjelice, svi su treneri profitirali od njegova rada, jer je momčad vjerovala u sebe u Europi, imala je hrabrosti, želje i vjere da može svakoga pobijediti. Pa tako je čak i Ante Čačić uspio pobijediti Chelsea, a i kasnije, u onoj kaotičnoj sezoni, Cannavaro Milan. I to je sve trajalo dok Kovačević nije preuzeo Dinamo. Otkako je sjeo na našu klupu, mi smo se u Europi vratili u vrijeme prije 2018. godine. Ako osvojimo koji bod – u redu, ako ne – opet dobro. A i momčad vidi da ima trenera i stručni stožer koji nemaju rješenja. Pa zar ćemo u Europi protiv jače momčadi opet gledati Dinamo koji po 45 do 60 minuta nije u stanju uputiti udarac u okvir gola?!Kada je Boban bio odgovoran u Milanu i kada je s Maldinijem zaposlio Marca Giampaola, dali su mu otkaz nakon tri mjeseca jer su vidjeli da mu ne ide. Nakon toga su zaposlili Piolija i sve ostalo je povijest. I to sada očekujem od Bobana. Za svaku je pohvalu što je naš Zvone spasio Kovačevića još prošle sezone i dao mu novu priliku za ovu. Ipak, sada napokon i on mora vidjeti da to nije to. Očekujem da će Boban kroz razgovor s igračima vjerojatno uspjeti motivirati momčad, ali isto tako očekujem da će i on neke stvari vidjeti drugačije.Najdraže bi mi bilo da Kovačević idućih deset godina bude naš trener i da nam svima začepi usta, da Dinamo pod njegovim vodstvom igra dobro, da izgledamo kao prava momčad i da se jednom Leverkusenu tresu gaće kada dođe na Maksimir. Nažalost, mislim da taj film nećemo gledati.Došao je kraj između trenera i igrača.
  • Crni72
    265
    Za početak isprika na podužem postu ali mislim da je prilika!
    Bože dragi, koliko negative na Zoni od subote.
    Svaka čast pojedincima na suvislim argumentiranim krtikama i analizama ali svaki drugi upis je istovar govana po treneru, igračima a bogami i po Upravi. Nemrem to više čitat.
    Svi mi navijači Dinama smo sa pravom frustrirani. Od početka sezone smo li-la. Počeli klimavo al OK: neki igrači nisu prošli pripreme. Neki nisu u formi. Bit ćemo pravi kad bude najpotrebnije. Imao si se bar za nešto uhvatit (forma Belje, MPV, Stojković donekle). Kostur momačdi ostao. Prijelazni rok u kojem dovodimo nespremne igrače ali vidiš nekakvu viziju za budućnost- ima tu materijala- netko od njih bi trebao iskočit. Pred kraj roka se daje gas i dovodimo napokon par igrača koji su evidentno pojačanja (Kotarski, Ivanušec) neki solidno podebljanje rotacije (Kravtsov, Almena) i napokon to liči na nešto. Na papiru to izgleda kao lagani upgrade na prošlu sezonu. Popušii Ligu prvaka ali realno za ovu ekipu je EL čisto OK. Za HNL se nema i onako kaj pričat. Pitak potok. Onda Istra. Pa Gorica. Pale se alarmi i onda strmoglavi pad koji kulminira u subotu u Osijeku. Dotakli smo dno. Dinamo tak jadno nije izledao, pa usudio bih se reći- nikad, a pratim ga preko 40 godina. Ne želim ponavljati analize kaj sve ne štima a ne štima toga dosta u momčadi.
    Nešto je i do nas. Ne samo navijača na Zoni nego i medija i svih koji prate Dinamo. Nitko nam nije ni kilometrima blizu. Nikad lošiji HNL. A kad misliš da si najjači upravo onda imaš problem.

I šta ćemo sad?

Mijenjaj trenera. Lakše je onog nesretnika Kovu gurnut niz stepenice nego riješiti se hrpe i igrača a trebalo bi i dovest neke nove. Kojeg trenera dovest? Pa valjda Zvone ima bar 2 na speed dialu...Ili bi trbalo sazvat prijevremne izbore u klubu?
    I da - nisam fan Kove od samog početka a skepsa u njegove kapacitete je sve veća ali dokle god je trener Dinama ne pada mi na pamet srati po njemu a niti po bilo kojem igraču dok nosi sveti dres i dok daje sve od sebe u okviru svojih trenutnih mogućnosti. Koliko kod se to činilo nedovoljno za nas.
    Hvala bogu pa je ipak glavni taj tvrdoglavi Imoćanin!
    Ima još jedan bitan razlog zašto sam protiv smjene trenera. Ne mogu si oprostiti vlastitu zabludu i potpadanje pod utjecaj masovne histerije nakon Bayerna. Epska sramota. I smjenili Jakira.
    Danas sam 100% siguran da smo ga istrpili a da smo onda imali Zvonu istrpio bi ga znamo, bili bi prvaci te godine. A za Jakira znamo gdje je i možemo se svi lupat nogom u guzicu što smo bili pizdeki.

Dijelu ekipe bih poručio da slobodno počnu navijat za PSG, Real i sl.- bit će ima lakše u životu.
    I za kraj. Nema nam druge. Jambrat možemo do prekosutra ali sad kad je gusto trebamo zbit redove i stat još jače uz momčad.
    "Stojim uz tebe i kada ti ne ide, i kada je teško s tobom sam ja"

Purgerski pozdrav!
  • Jaro
    12.7k
    Danas sam 100% siguran da smo ga istrpili a da smo onda imali Zvonu istrpio bi ga znamo, bili bi prvaci te godineCrni72

a ovo je smiješno, ja sam recimo 100% siguran da nebi bili ni drugi tada, u LP nebi osvojili ni boda, nebi ušli direkt u EL...

Da, i moja izjava je smiješna...

Jakir je morao letit nakon Bayerna zbog akumuliranih stvari, ali zapravo - morao je dobit pedalu na kraju sezone - jer ga uprava ionako nije htjela, al nisu imali muda napravit takav potez nakon dvostruke krune... Jakir tada i Dinamo nisu match - ja vjerujam da ni danas nebi bili match, al otom-potom. Njemu svaka čast na karijeri nakon Dinama - pogotovo ovo u Engleskoj, ali to je totalno drugačija pozicija kluba u kojem radi...
  • Crni72
    265

Žao mi je da se kačiš na "kibi dabi" priče. Nije mi bila namjera vraćat se na Jakira. On je prošlo svršeno vrijeme. Svako ima pravo na valstito mišljenje a to što je moja izjava smiješna- pa nasmij se bar malo jer ako ništa drugo meni nije do smijeha...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.