• Thor
    4k
    Pitanje i uloga predsjednika propitkuje nekad i preko mjere a ponekad i uvredljivo i bezobrazno sto nije ok. Pogotovo sada tj u ovakvim negativnim situacijama.
    Medju javnosti (ne ovdje na forumu toliko) neki ljudi otvoreno,predstavljajuci se kao dinamovi navijaci, otvoreno pljuju predsjednika smatrajuci ga marionetom vladajuce stranke na vlasti u Zagrebu. Neki ga smatraju nesposobnim i s intetesom i da ulica (navijaci) preko njega vode klub i tale lovu. Neki otvoreno zazivaju proslu upravu i placu za proslim zlatnim vremenima.
    Neki brane predsjednika Bobana pod svaku cijenu i amnestiraju svaku odluku. I na kraju ima onih koji su zadovoljni promjenom, zeljeli su ju, podrzavaju predsjednika no imaju odredjeno misljenje pa i kritike na neke njegove odluke ili odluke uprave.
    Svi ti se zovu dinamovi navijaci,tj takvima se predstavljaju. Neki su glasniji,neki tisi u iznosenju svojih stavova.
    No jedina ispravna i prava cinjenica ili cinjenice su da je predsjednik izabran na izborima na mandat.
    Ima pravo na svoju politiku vodjenja kluba i nacina na koji to radi uz obvezu da to radi sa financijskom odgovornosti pozitivnog poslovanja.
    Njegov rezultat/rezultati su podlozni provjeri svake godine rezultatima na terenu i financijskom izvjestaju Skupstini. Rezultat mora biti i na jednom i na drugom dijelu pozitivan tj tako ga clanovi moraju ocijeniti.
    No isto tako i sam predsjednik i uprava moraju biti svjesni i prihvatiti da je njihov rad podlozan kritici i propitkivanju dok je i dok su na poziciji. I nije da ih se ne smije pitati,kritizirati i nije da predsjednik ne treba odgovarati na te kritike i objasniti ili objasnjavati svoje poteze. Jednako tako neki njegovi postupci nisu i ne trebaju biti predmetom donosenja nekih nasih generalnih stavova o njemu i atomatski diskreditirajuci.
    Nazalost oni koji koji ga ne mogu smisliti kao i oni koji bi posto poto bi htjeli da nestane tako nesto nece nikada prihvatiti.
    No na nama drugima je da se postujemo njegov mandat,propitkujemo, kritiziramo neke njegove odluke ili poteze i odobravamo ili ne njegove rezultate krajem svake natjecateljske i financijske godine ili na kraju mandata. Da li ce to biti dovoljno za iduci mandat to ce ti rezultati pokazati.
    A na presjedniku je pak da radi najbolje sto zna i moze te da cuje i kritiku,ponekad i nezadovoljstvo svojih clanova jednako kao i pohvale kad treba. I da kada cuje pokude i kritike ih ne dozivljava kao neartikuliran napad na sebe u smislu da ga se vrijedja i njegov rad a on se trudi najbolje sto zna, nego da to prihvati tako kako je,cuje,a ponekad i razmisli o njima pa ako treba i obrazlozi svoje odluke ili ih promijeni.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Inače, ovaj razgovor Bobana sa senatorima po meni znači da je on htio saznati jeli svlačionica stoji iza trenera ili ga namjerno buše, pa prema tome odrediti što i kako dalje.
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    I oni su navodno rekli kako ne žele smjenu trenera ,pa ako ga toliko poštuju neka to pokažu na terenu i bore se ako ništa barem zbog njega onda . I kad je Jakir rekao Bayern duga devetka i Gorice i lokse i kad mu se fotelja žarila pušačka soba i senatori nisu dali da se mjenja trener ,jer su znali da će doći neko i dušu im čupati. U svakom slučaju čudno ako ne buše trenera a ovako sramotno igraju ,većini im je forma u silaznoj putanji
  • austrijanac
    13.8k
    Sto god da je bilo na tom razgovoru, necemo nikad saznat.
  • Mr Anderson
    22.1k
    oni su navodno rekli kako ne žele smjenu trenera ,pa ako ga toliko poštuju neka to pokažu na terenu i bore se ako ništa barem zbog njega onda .Kujtim Shalla

Dobro si rekao - navodno. Možda je problem u nekom od igrača kojeg žele maknuti. Ja se nadam da je razgovor bio obostrano iskren. Ako su stvarno rekli da stoje iza njega onda bi preksutra trebali preorati teren. Ako ne stoje iza njega, onda nemaš kaj nego ga smijeniti. Ali kako god, moralno je da daju sve od sebe u ove dvije utakmice prije pauze.
  • mrgud
    947
    I ako ga stvarno buše oni će to sigurno priznati Bobanu.Normalno da će reči da stoje iza trenera ali prezentacije na terenu sve pokazuju,tu se ne može lagati
  • Mr Anderson
    22.1k
    Neće mu reći da ga namjerno buše, ali će mu reći što ne valja i gdje po njima leži problem.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    prije mislim da ce rec nego da ce gubit bodove i riskirat titule. Ako zajc misic i mckenna kazu bobanu da ne stima nesto da npr beljo stojkovic nez ni ja nisu zadovoljni logicno da ce ovaj prihvatit, a ne da ce gubit utakmice bezveze i sramotit se
  • Masto
    2.3k
    Ako oni ne mogu reći istinu u 4 oka ili koliko već, oni nemaju sta bit lideri onda. Rezultat je smije trpit a pogotovo ne jer lideri ne zele bit iskreni. Iako bi mi draže bilo da se s kovom rješavaju problemi svlačionice al dobro, ako ce ovo donijeti rezultate moze svaku tekmu ic dolje
  • mrgud
    947
    ali će mu reći što ne valjaMr Anderson

Vjeruj mi neće jer bi na taj način rekli da nije on trener za njih i da ga buše
  • Common Sense
    1.6k
    Igrači znaju da Kovačević nije trener za Dinamo i oni to moraju jasno reći upravi, oni su nam jedina nada da dođe do promjene kako bi se pokušala spasiti ova sezona. Inače nam s Mariom slijedi teški potop na svim frontovima. Igra nam je u cijelosti pročitana i protivnici se na nju vrlo lako adaptiraju, a on kao trener nije sposoban razviti nekakav plan B i time iznenaditi protivnika.

Uprava trenera prije ljeta sigurno neće smijeniti, čak štoviše, prema mojim spoznajama u njega se gleda kao u ključnu figuru u ovom procesu stvaranja i izgradnje koji bi trebao klub podignuti na višu razinu, prema završniccama lige prvaka (?!) Kako je ono rekao Kovačević kad ga je Zvone prvi puta nazvao: „Jel vi mene to zezate?“
  • Kruno
    1.8k
    Žalosno imaš odlicne igrace i nalaziš se na 3 mjestu, tvrdoglavošcu pojedinca.Al mi i dalje vjerujemo strucnjaku na klupi.
  • fakin
    6.2k
    od danas smo nazalost 4.
  • Noel
    24.7k
    Igrači znaju da Kovačević nije trener za DinamoCommon Sense

Pravzaprav nisu ni oni velika većina igrači za Dinamo. Oni koji i nekaj vrijede su kroz Dinamo prvenstveno došli tražit spas karijere ili odskočnu dasku. Ne branim Kovačevića niti mi je to namjera velik sam zagovaratelj promjene na klupi ali koji to igrači imaju kredibilitet srat Kovačeviću ili tvrdit da on nije trener za Dinamo?
  • Common Sense
    1.6k
    I to je istina da većina igrača u sadašnjem stanju nisu igrači za Dinamo. Bio sam jako ljut kad je svojevremeno Ante Čačić poludio na cijelu svlačionicu i svima im u facu kazao da oni nisu igrači za ligu prvaka, na kraju ispada da je čovjek bio potpuno u pravu.

Sudbina ovih naših igrača je usko vezana uz sudbinu Kovačevića. Njihov osnovni cilj je, osim dobrih rezultata čitave momčadi, i njihov osobni nogometni napredak i postizanje više razine igre. Bojim se da je s trenerom kao što je Kovačević tako nešto teško moguće, ne razumijemo ga ni mi na presicama što je htio kazati, pa kako onda očekivati da je on u stanju prenijeti svoje taktičke zamisli na igrače vezane za pozicioniranje. Njegove reakcije tijekom vođenja utakmice su katastrofalne. I zato su igrači rastreseni i razdražljivi tijekom utakmice, siguran sam da je nerazumijevanje trenerovih zamisli i loša komunikacija jedan od vodećioh uzroka toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.