• FazeN
    8.5k
    Volio bih vidjeti Kumara u Dinamu. Već sad ponajbolji mladi stoper ligeMurinjo

Super je mali.
    Ne samo na terenu, već i van njega.
    Malo se zna ali on je prošlu zimu i ovo ljeto odbio jako velike klubove koji su pokazali interes za njega, da dođe i razvija se tamo.
    Klubovi nisu čak ni mogli započeti pregovore jer je mali odmah to odbio i želi se razvijati kroz HNL i sve u svoje vrijeme.

I za promjenu znamo kakvi su naši agenti odmah sve kaj valja šaltaju van, on ima super agenta također koji baš pazi na njegov razvoj.
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Rudes se vraca, trese vas iz gaca :lol:
  • Masto
    2.3k
    Pa sta se nije pričalo da ce u nas doc
  • Facke
    8.9k

Kaj bu kod nas? El damo mladima da igraju trenutne? Bas i ne ili se varam? :wink:
  • Masto
    2.3k
    bila je prica prije pol godine il više
  • Ivan0302
    2.1k
    mislim da je čak kolega Faze pisao o tome
  • Krizy
    76.2k
    Frederiksen - 594 minute, 7 golova i 2 asistencije
    Krila Dinama - 2541 minuta, 4 gola i 3 asistencije

I ne mislim da je Frederiksen krilo za Dinamo nego kako loše trenutno izgledamo. Ovo je nestvarno očajno jer Frederiksen iz Istre ima bolje brojke u 4x manje odigranih minuta od naših krila. Nevjerojatno.
  • Noel
    24.7k
    Frederiksen - 594 minute, 7 golova i 2 asistencije
    Krila Dinama - 2541 minuta, 4 gola i 3 asistencije

I ne mislim da je Frederiksen krilo za Dinamo nego kako loše trenutno izgledamo. Ovo je nestvarno očajno.
    Krizy

17 godišnje krilo Škafar Žužić ima gol i asistenciju. Hoxha i Lisica imaju zajedno 0 golova i jednu asistenciju. Ima li smisla dalje ili je Kovačević i dalje siguran i igramo dobro?
  • sport
    6.2k
    Imamo mi slično krilo u vidu Šivaleca samo treba imati onu stvar i probati dečka jer ovo što igraju nedodirljivi više nije za gledati.
  • d-Zg
    42
    Meni se na kraju svega sada tu napisanoga i komentiranoga, nekako čini kao da svaki dinamov igrač igra utakmicu za sebe, jer protiv Osijeka se vidjelo kako se Osijek otkriva, radi duple paseve, kontre, vrlo rijetko se lopta vraća unatrag, dok dinamo koji bi trebao biti takav i samo ići naprijed, gledamo kako mnogi carine loptu ili se nema ideje kome dodati pa nazad do golmana, svi statični i čekaju loptu u noge, umjesto u for itd... itd...

Često se pitam da li svi oni, zajedno s trenerom, pogledaju svoje utakmice i vide kako su igrali pa da na kraju međusobno izvuku zaključke i porade na tim stvarima.
    Mogu razumijeti puno toga, od principa djelovanja kluba pa do uspona i padova, ali nekako vidim(o) da nema nekog napretka u samoj igri, nego ponekad neki blijesak pojedinca, kao kad je Hoxha iz Dubrave dao gol Rijeci, ali bez obzira na njegov doprinos, on je i dalje isti, ne raste, nema pomaka u načinu igre.

Na kraju svega, u cijelom dinamu nekako nema pomaka, a sa općenito odrađenim transferima ove sezone, morali bi biti nedodirljivi.
  • ElDorado
    14.7k
    Stvarno mi ide na kurac ono Osijek igrao s klincima, trener fenomenalan, klinci čudo. Taj Osijek je u 2 tekme primio 8 golova. Da smo mi ličili na bilo kaj i mi bi utrpali 4 komada.
  • DrRatoljub
    1.5k

Pa u tome i je problem. Ne može se izvlačiti nitko da igraci Dinama ne valjaju kad igraju protiv Istre, Gorice i Osijeka.
  • mali M
    10.5k
    A meni stvarno nije jasno da se sprdamo sa klubom koji je sa pobjedom nad nama zasjeo na prvo mjesto... Primio je on u 2 utakmice 8 golova ali je prvi na tablici... Pa kom pravo kom krivo...
    Opet nam je liga "dno dna" ali mi smo još lošiji pa je to još veće dno... Ponavljam, imate Premier ligu, hrpu engleskih klubova za pratiti, tamo vam je med i mlijeko pa možete uživati u prazniku nogometa svaki vikend.. zbilja mi nije jasan mazohizam ljudi koji ne podnose ligu koju gledaju i non stop omalovažavaju svoj i ostale klubove u toj ligi...
  • Warrior
    215
    prosjek Istre danas 21 godinu. To je igranje s klincima. Osijek 23.6 jucer protiv nas. Poprilicna razlika i pretjerivanje kad se pise o djecjem vrticu Osijeka. Istra igra i bolje od njih u par utakmica sto sam gledao.
  • BBB Sibenik
    6.6k
    Može link za tovare
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.