• Mihael2305
    2.7k
    Penal za Istru, 9. min.
  • Blueshadow86
    5.6k
    Mislite li da Belupo s Čabrajom može neki vrag napraviti danas na Poljudu? Obično izgledaju grozno dolje.
  • NORTE
    27.2k
    Mislite li da Belupo s Čabrajom može neki vrag napraviti danas na Poljudu? Obično izgledaju grozno dolje.Blueshadow86

Ako se nadamo neki čudima i kiksevima rivala u hnlu to pokazuje koliko smo loši i jadni, bravo za sve odgovorne.

Dapače, pad na 4.mjesto hnla i minus na tablici u ovom trenutku rade za dobro dinama, za razliku od uprave.
  • wolfgang14
    4.8k
    Mislite li da Belupo s Čabrajom može neki vrag napraviti danas na Poljudu? Obično izgledaju grozno dolje.Blueshadow86

u proteklim sezonama kad bi dinamo kiksao, često bi i hajduk kiksao, pa eto, vidit ćemo. Ali Čabraja je znao školovat tovare na poljudu, doduše s lokomotivom ali svejedno
  • Filip 91
    2.6k
    Predviđam rutinsku pobjedu hajduka u hendikepu.
  • rakurs
    3.4k
    Hajduk je u dobrom ritmu, ove manje tekme riješavaju bez većih problema, isto očekujem i danas. Njih je ulazak u KL toliko psihološki dignuo da će oni jahat na tome neko vrijeme. Iako očekujem da protiv Rijeke izgube bodove, mislim da ni to neće utjecat na neki ulazak u slabiji ritam. Naravno, on će se kad tad dogodit, ali mislim da imaju ekipu koja utakmice kao današnju može odrađivati bez poteškoća. Plus k tome je kaj im Slaven na Poljudu dođe bolje od ijedne druge HNL ekipe tako da danas očekujem par golova u mreži Sentića.
  • Hnlovac
    7.9k
    Bas dobar Škafar danas
  • Matija1711
    63
    Nik je bas dobar ove sezone
  • Dani Olmić
    2.3k
    2:0 ili 3:1 Hajduk
  • wolfgang14
    4.8k
    frederiksen hattrick, ima sad isti broj golova u HNLu kao i beljo (7)
  • d-Zg
    42
    Kaj, Frederiksen se kupuje kao sljedeći? :joke:
  • ElDorado
    14.7k
    Hajduk bez problema veceras
  • Matija1711
    63
    Nik skafar Zuzic steta
  • Murinjo
    9
    Volio bih vidjeti Kumara u Dinamu. Već sad ponajbolji mladi stoper lige.
  • Milki1
    67
    Ljudi moji spominjete tu neka pojacanja iz istre pa tko ce to platit s obzirom da nas vole globit svaka susa iz hnl-a. A mi moramo pokrit budzet zbog neulaska u ligu prvaka sto mislite da Zajc,Misic, Beljo i ostali igraju za kikiriki.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.