• Dadox
    1.5k
    Moja prognoza je manje bodova u Europi nego prošle sezone i titula u Hnl-u te ne produživanje ugovora Kovi i stožeru.
  • mrgud
    964
    Evo samo jedan primjer.Svi znamo kako je Baturina igrao u Dinamu a pogotovo obrambeni dio.Došao kod Fabregasa i ovaj ga 6 mjeseci doslovno držao na klupi,ali u tih 6 mjeseci Fabregas je od njega napravio zvijer u oba smjera.Da je ostao kod nas danas nebi bio niti pola od ovog igrača kakav je danas
  • mrgud
    964
    Capellas da dovede trenera kadeta iz La masie posramio bi sve naše trenere u ligi u to sam 100 posto uvjeren
  • joesimunic
    723
    za mene Kovačević će zadobit respekt kada dobrovoljno odstupi. Ovaj prvi dio što si napiso da te zanima ko je kakav s foruma koji ga prozivaju, evo ja ti mogu reći da nemam nogometno znanje kakvo Kovačević ima, no poznajem, što privatno, što poslovno, ljude koji su na pozicijama u našim drugoligašima i ostalim prvoligašima za neke mislim da o nogometu imaju bar slično znanje kao Kovačević (za neke bi rekao i veće), a uz to i znaju pričati strani jezik i ne izgledaju pred kamerom kao dijete iz vrtića prvi put na pozornici na Božićnoj privredbi,plaho i uplašeno. Ovo drugo što si pisao da je Mario sam došao do ove pozicije stoji, ali nadam se da je i on svjestan da je tu imao puno puno sreće i da mu se baš sve posložilo da bi se to desilo. Evo ja sam siguran da će kroz par godina Badelj biti 10x trener od Kovačevića, jer je nogometno za njega alfa i omega samo mu fali malo iskustva.
  • Eduardo
    31k
    Kovina najveća boljka i ono zbog čega sam pisao da on nije trener koji može s dinamom parirati na nekom europskom nivou je ozbiljan defenzivni problem u momčadi. I to ne zbog jedne utakmice i ne zbog jednog rezultata, nego zato što je taj problem jasno vidljiv još od prvog dana njegova mandata i još uvijek nije riješen. S obzirom na to da je ovdje duže od godinu dana isto tako je jasno da skupa sa svojim stožerom ne zna i ne može pronaći rješenje za taj problem.

To je obrazac koji se doslovno ponavlja svaki put kada protivnik pokaže određenu kvalitetu, kada podigne intenzitet i počne nas ozbiljno pritiskati, kada od samog početka preuzme kontrolu nad posjedom ili kada mi tijekom utakmice izgubimo potpunu kontrolu nad igrom, kao što se dogodilo protiv Gorice, a prije toga i dva puta protiv Vikinga i sl. Da sada ne vraćam film na prošlu sezonu i utakmice protiv Betisa, Celte, Lillea...

I protiv slabijih protivnika mi to maskiramo jer oni nemaju dovoljno kvalitete da kazne ono što im ponudimo... međutim, čim s druge strane dobijemo momčad koja zna napasti prostor, brzo prenijeti loptu, odigrati nekoliko kvalitetnih dodavanja ili individualno riješiti situaciju, naši defenzivni problemi postaju očiti. I to nije problem samo zadnje linije, nego je puno širi i odnosi se na način na koji cijela momčad defenzivno reagira.

Iste ili vrlo slične situacije gledamo iz tekme u tekmu... prelagano nam dolaze u opasnu zonu, stvaraju višak i bez pol muke napadaju slobodan prostor koji se otvara između naših veznih i obrambenih igrača. Uglavnom su se te slabosti jasno vidjele kada dođe protivnik koji je individualno i taktički na višoj razini, kao gore nabrojani, ali to sad postaje jasno vidljivo i protiv prosječni HNL momčadi.

I zato mi je teško prihvatiti argument da je sve stvar pojedinačnih grešaka. Ok, naravno da igrači griješe i da Kova kao i svaki drugi trener ne može kontrolirati baš svaku situaciju na terenu... ali trener je tu upravo zato da što je više moguće zaštiti momčad od njezinih slabosti i da takve situacije svede na minimum. Mora se znati tko izlazi, tko pokriva, gdje se momčad spušta, kako reagiramo nakon izgubljene lopte i što radimo kada protivnik probije prvu liniju obrane. Kod nas se nažalost ništa od toga ne zna.

I zato je puno veći problem ono što se događa prije same pogreške nego sama pogreška pojedinca. Sve ovo vrijeme mi nemamo defenzivnu sigurnost koju bi trebali imati.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Simpatizeri Dinama su možda najgora fan grupa nekog sportskog kluba u Europi i samo je negativa oko kluba stalna. — Ivanmtk

Ovo, imamo najveće kmečavce od navijača. Da osvojimo Europsku ligu našla bi se zamjerka klubu, al zato kad treba doći na stadion uvijek bude istih 7 tisuća ljudi.
  • K3p
    511
    Mislim da si u krivu i da ce doć do smjene ako ne uzmemo 4 boda u iduće dvije utakmice.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Kakve su ovo gluposti o Prosinečkom kao zamjeni? Doduše neki žnj portali pišu o tome, ali opet...
  • wolfgang14
    5k
    Kakve su ovo gluposti o Prosinečkom kao zamjeni? Doduše neki žnj portali pišu o tome, ali opet... — Sibirski plavac

srbi pišu o tome ali nemojmo uopće ulaziti u ove rasprave jer nema ni trunke istine... ne znam zakaj si spominjao to uopće jer će se sad natuć 5 stranica
  • Sibirski plavac
    10.2k
    ne znam zakaj si spominjao to uopće — wolfgang14

Jer je netko na Snetu to napisao pa sam išao vidjet odkud im takva luda i besmislena info. :rofl:
  • ElDorado
    15.6k
    A zakaj mu Zvone ne bi s Capellasom dofurao neke suvisle pomoćnike? Kaj mu Bloudek može pomoći uopće osim prevoditi. Njemu fali ozbiljan taktičar koji će mu pomoći rješiti probleme o kojima stalno trkeljamo.
  • Jurki
    27.9k
    taj vlak je otisel.. izgubio je svlacionicu.
  • tp1997
    3.5k
    Nije motivator pa to trebaju igrači, nije ozbiljan taktičar pa mu za to treba pomoćnik. Pa što je on onda, čemu služi? Koja je njegova svrha?
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    Odkud ove informacije da je izgubio svlacionicu?
    Ima li tu nesto provjereno ili samo glupa naklapanja na koje se ljudi hvataju
  • ElDorado
    15.6k
    a jebatga ak ga neće smjeniti bar to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.