• Facke
    8.9k
    V trenutne situacije uopce nebi ni jednoga igraca kritiziral.
    Cela momcad je v losem stanju. V nikakve sme forme. Navek se desi da jeden ili dva igraca imaju los dan ali da citava momcad ovak zgleda to je jednostavne krivica trenera. A iskrene , kakuv ste vi imeli osecaj uoci tekme? Ja osobne jake los. El vidim da momcad nist ne igra. I vidim da trener nema resenja da digne ekipu. Nakon svake tekme cujes iste floskule.

Izjave "mi sme tek godinu dana zajedno, ispali od Vikinga , nisme usli u Ligu Prvaka pa momcad ne zgleda najbolje".
    To je za otkaz. Same takve izjave. Pa kak ti onda mislis dici momcad? Da bar imame neku igru , automatizme pa ak se dogodi los dan moreme neke tak resiti kroz igru. Ali mi zivime same od individualne kvalitete. I to je to. A tak nemres opstati. A po mene se jasne vidi da igraci ne pratiju trenera. Setite se onuga zara igraca prosle sezone protiv Osijeka, na pocetku. Kad su igraci grizli ko ludi i dobili preko ZELJE i ZALAGANJE Osijek.

Mene je jednostavne neprihatljive da igrame ovakuv nogomet. Iste budeme gledeli i protiv Hapolea v Europe. El dok je Kova trener se nebude nist premenile. Ovu sezonu nas mora dici , mora napraviti korak prema napred, a mi ideme same unazad.
  • Jaro
    12.7k
    i ispao od faking Segeste u kupu... Nije ih dovoljno sokiralo...
    Po Kovi su ocito nasi igraci totalno psihicki neuravnotezeni i labilni...
  • Wallace99
    140
    Zašto se mora dogodit tih par u nizu kad je već bolno jasan ishod? Lik nema potreban talent ni ambiciju za išta više od HNL pašnjaka i pokoje ok tekme protiv klubova u Europi mrvicu ispod Dinama. Ne može izaći iz svoje kutije. Dinamo nije selski klubek, može više.
  • Danko
    3.4k
    Osijeka, koji je nakon utakmice s Rijekom još i prodao Jurišića, Omerovića i Jakupovića.Krizy

Prije su ih prodali
    Prije rijeke
  • Krulek
    1.3k
    Ne vjerujem u smjenu Kovačevića iako je u potpunosti želim što prije. I to samo iz jednog već odavno znanog razloga. Što god tko pričao trenutno na lageru nema ni jednog trenera koji bi pristao na Kovačevićevu poslušničku ulogu.
  • Jos-Optimus
    13.3k
    Stvarno ne znam gdje su nestali ljudi s kičmom koji preuzmu odgovornost i odstupe? Gdje je taj osjećaj nestao kod ljudi?
  • Masto
    2.3k
    Meni je gore sto boban mora ic u svlačionicu držat govore i razgovore s igračima, da te neke nervoze trener i stožer ne mogu riješit mi nije jasno
  • mali M
    10.5k
    Zašto se mora dogodit tih par u nizuWallace99

Zato što mora postojati nekakvo mjerilo... Nemoj me krivo shvatiti ja se slažem skroz s tobom i imam isto mišljenje od prošle sezone, ali ako ga je klub odlučio pratiti i dat podršku prihvatio sam to.

ali da citava momcad ovak zgleda to je jednostavne krivica trenera. A iskrene , kakuv ste vi imeli osecaj uoci tekme?Facke

Sve si rekao, mislim da Kova nikad neće uspostaviti autoritet u tako "jakoj" svlačionici poput Dinamove. Ja uvijek imam dobar osjećaj prije tekme, ali kad vidim kakvu momčad šalje na teren mi padne entuzijazam...

A taktika mu je pročitana knjiga od valjda 3 utakmice kad je preuzeo, zalijepe mu flastera na Mišića i on je bespomoćan... Zato jer je tvrdoglav i ne stavlja nekog da mu pomaže. Zajc se prošle sezone puno više vraćao pomagati Mišiću i zajedno su iznosili lopte i zato smo izgledali tako dobro... Miha nije u formi to svi vidimo i zašto mu se barem ne kaže da ne kampira u napadu to zna samo Kova...

Ja vam velim, nama treba toliko malo da se posložimo da je to smiješno. Izvadi Hoxhu i Valinčića, spusti jednog osmicu niže da pomaže pri iznošenju i ful uvježbati B plan za utakmicu, jer može me uvjeravati tko god hoće ali mi trenutno nemamo sto posto B plan za utakmicu nego je sve luda improvizacija i APP...
  • purger39
    184

Nestao je sa pogledom na bankovni račun svakog prvog u mjesecu... :lol:
  • mali M
    10.5k
    nema ni jednog trenera koji bi pristao na Kovačevićevu poslušničku uloguKrulek

Možeš mi samo pojasniti, ali stvarno me zanima jer neki od vas tu ponavljaju to, što znači poslušnička uloga i kakve koristi ima Boban od toga i s kojim ciljem? Ajde pliz jer zbilja ne razumijem u kojem kontekstu to tvrdite
  • Krizy
    76.2k

Moja greška. Protiv Hajduka su igrali pa izgubili 4:0.
    Rijeka ih je pomela 4:1 tjedan dana nakon ispadanja iz KL, a Osijek je nas pomeo 4:2 dva tjedna nakon ispadanja od Vikinga i njemu je Viking opravdanje...
  • ElDorado
    14.7k
    To što Kova nema autoritet kod igrača i što je Boban taj koji im drži govore nema veze s poslušničkom ulogom nego s Kovom.
  • InteraGal MGC
    86

Jedini za kod se sjećam da je sam dao otkaz je Soldo i to na proslavi naslova prvaka i to svi u šoku i nevjerici...al su mu novinari sapunali klupu dugo vremena...danasnji svi treneri misle da su dobri i zadovoljni
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    pa lijepo ti je objasnio Kova da je razlog taj što su oni pametnije trčali :monkey:
  • quizzy86
    198
    i Krznar kad je ispao od Rijeke u kupu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.