• Paggini
    98.4k
    Mislim budimo realni, njega je prošle sezone debelo izvuko Beljo koji je htio svim silama ići na svjetsko, a ostale nije stigo raštimat.Dragon1Warrior123

Dobro ajmo ne raditi ove gluparije, ima Kovica svoje zasluge za prošlu sezonu itekakve, a sad ove post factum priče da zapravo on ništa dobro nije radio, nego je to zapravo zasluga ovoga, onoga, petog, šestog. Ako je bio zaslužan za loše, zaslužan je i za dobro, jel?
  • don
    21.6k
    "- Jasno je da trener Kovačević ostaje trener. To uopće nije tema. Ostat će trener i dalje, ne ovisi ni o utakmici protiv Hapoela u Bukureštu ni o utakmici u SHNL-u protiv Lokomotive. Nećemo mijenjati trenera, nema teorije. Jedino ako izgubi veliki broj utakmica u nizu, ali to se neće dogoditi - kazao nam je klupski izvor."

kad njih boli kurac, zašto bi nas.

jasno je da ovime Boban stavlja glavu na panj, nisam očekiva ovoliki ego kod njega. Izgleda da su neki ipak u pravu bili.
  • InteraGal MGC
    77

Nekad bi takav proglas sutra dan bio otkaz. Mislim da nam je jedina nada da sam da otkaz, ali logično da ne bi to napravio kad je zadovoljan ekipom.
  • Noel
    24.6k
    Dinamo sa ovakvim trenerom može bit mali i lokalni klubić. Nikakav renomirani europski klub. Stajat čvrsto iza ovog trenera a Mourinhu docirat i djelit prodike javno preko televizije je baš smiješno. Najblaže moguće napisano.
  • Nolifer
    15.7k
    kad njih boli kurac, zašto bi nas.don

A zakaj onda da se mi živciramo i proljevamo žuć radi eto loše tekme.

Kad je sve oke, čuvajmo zdravlje i živce, bit će bolje.
  • ElDorado
    14.7k
    Hrpetina uzasnih floskuletina na razini proglasa političke stranke. Zatvaranje očiju i isključivanje zdravog razuma
  • InteraGal MGC
    77
    Trener je glavni razlog sto nismo u Lp i ovakva igra momčadi u kojoj su svi loši...i oni dobri ispadaju loši, zamjene i nacin igre procitan.

Nažalost mislim da nas ceka opet blamiranje u EL kod jacih ekipa...
  • Facke
    8.9k
    Znaci kaj nasi ljudi v klubu su slepci ili koj? Znaci nema smene trenera?! Znaci nebitna igra "el nebude zgubil velik broj tekmi". A ok. A to kaj nemame igru to je vredu. Ok. Eto onda i mene vise boli kiki. Necu se vise zivcerati. Si vidiju pad, si vidiju da treba promjena. Ali ok.
  • don
    21.6k
    "Ovaj poraz u Osijeku jednostavno nismo mogli izbjeći. Igrači su presigurni da će lako dobivati utakmice u SHNL-u. Koliko god ih se upozoravalo, ostalo im je u glavama prošlo proljeće dominacije. Nadalje, šokirao ih je poraz od Vikinga. Sanjali su Ligu prvaka, nisu uspjeli, to im je teško palo. Kad nisi motiviran, svi mogu igrati protiv tebe. I peta liga... Zašto bi igračima trebao Kovačević da se motiviraju? Zašto uvijek treneri, zar igrači više nisu odgovorni?"

ovakve izjave očekujem od Marka Marića. Šokiran sam. Nismo mogli izbjeć poraz od dice iz Osijeka kojeg je par dana prije drugoligaš izbacia u hendikepu iz kupa, nedugo prije toga Hajduk ugasio sa 4-0? Šokira ih je poraz od Vikinga? Je li imate trenera gospodo upravo? Tko je zadužen da prestanu biti šokirani posli 20 dana? Zbog čega smo šokirani protiv Vikinga? "Kad nisi motiviran" Tko ih triba motivirat? Ma upravo idite u krasni krc zajedno sa Kovačevićem i na čelu sa Bobanom.

ja se nadam da će netko iz kluba demantirati ovakve izjave.
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Jasno je da trener Kovačević ostaje trener. To uopće nije tema. Ostat će trener i dalje, ne ovisi ni o utakmici protiv Hapoela u Bukureštu ni o utakmici u SHNL-u protiv Lokomotive. Nećemo mijenjati trenera, nema teorije. Jedino ako izgubi veliki broj utakmica u nizu, ali to se neće dogoditi - kazao nam je klupski izvor.Sibirski plavac

Malo kontradiktorno jer ako kiksa sljedece dvije su to cetri u nizu.

Ali ukoliko je istina je terorizam nad klubom i navijacima da ih se pljuska toliko ignorantnim stavom gdje se evidentno nedoraslog trenera stavlja iznad dobrobiti kluba.

Mario Kovacevic je sada vec dokazao da nije i nikada nece biti trener za klub razine Dinama! Hvala mu na duploj kruni prosle sezone ali dosta je bilo.
  • Sibirski plavac
    10k
    A ništa onda nadat se dalje boljim igrama. Samo se nadam da se ne mroa desiti nekakvih -7 ili slično od magaradi na tablici da se odluči "ok, mijenjat ćemo".

Iako, tko zna, meni ovaj tekst na SN odnosno izjave tih navodnih izvora iz kluba liče na onu "trener ima našu punu podršku", a zna se kaj to u nogometu često znači (još tekmu dvije i ako ne bude napretka otkaz).
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Dobro ajmo ne raditi ove gluparije, ima Kovica svoje zasluge za prošlu sezonu itekakve, a sad ove post factum priče da zapravo on ništa dobro nije radio, nego je to zapravo zasluga ovoga, onoga, petog, šestog. Ako je bio zaslužan za loše, zaslužan je i za dobro, jel?Paggini

Evo iskreno se ne slažem. Mislim da je čovjek prosječan trener koji je prošle godine imao nešto znanja, puno sreće i puno podrške i od igrača i od uprave. Nije svejedno da čovjek otkako je došao nije ispravio niti jednu stvar kod bilo kojeg igrača...

Taktika nam jedva postoji, igrači ili stagniraju ili su daleko gori (uz par iznimki), zamjene i vođenje utakmica su očajni i predvidljivi, automatizmi postoje jednu tekmu, pa ih nema 5, pa onda rade jedno poluvreme, pa ih opet nema 10. Da ne nabrajam dalje. Ponesen euforijom prošle sezone sam se posuo pepelom i odlučio dati ovom čovjeku još jednu šansu, ali gurat s njim je po meni pogubno za budućnost i sadašnjost Dinama.
  • Crni86
    24.4k
    Zašto uvijek treneridon

Zato jer mu je posao motivacija igraca?

Najbolje da se igraci sami motiviraju (oh cekaj pa to i rade kad se zatvaraju sami u svlacionice i rjesavaju stvari) i da si sami slazu taktiku ( mogu i to posto je nemamo). A trener nek fino daje debilne izjave i malo stoji na klupi.

Koji debil od izvora je ovo izjavio.

Okej ak je trener car i radi sve top, onda je sportski sektor slozio propuh kadar koji nema ni malo karaktera i promasio je apsolutno sve.

Netko je kriv. Tko je kriv, neka se dogovore sami onda. Nece proc ove fore - igraci su krivi. Igraci se nisu sami birali niti se sami stavljaju na teren. Sori.
  • Jaro
    12.7k
    Jedino sramotnije od igre su ove izjave trenera nakon utakmica. Sokiraoih Viking? Koliko dugo ce biti sokirani?
    Pa sokirani su od orve minute sezone. Ni protiv jeene momcadi koja nije kandidat za ispadanje iz shnl nisu izgkedali 90 min normalno i dobro na terenu. Smijali smo se nekima kad su cupali alibije iz sesira, a nama je ove sezone sve alibi - umjetna trava, sunce, kisa, mrak, dan, neravan travnjak, ravan travnjak, rastrcan protivnik, protivnik u bunkeru, preiskusan protivnik, neiskusan protivnik i najjaci - sok od Vikinga.
    Fuckas trenera i strucni stozer koji evo vec koju utakmicu sve dogovoei s momcadi a oni opet kontra.. Tko koga vodi?
  • ElDorado
    14.7k
    Ja bih molio osobu koja podržava Kovu da nabroji tri mehanizma, elemntarne taktičke vjestine, koje smo mi u ovih godinu dana usvojili i izvodimo savršeno? To bih pitao i gospodu iz ove Olivarijeve priče.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.