• kajjaznam
    520
    Glavno da je Boban popljuvao Mourinha neki dan, al zato njegov trener briljira.
    Zvone, saberi se
  • San Lorenzo
    24k
    Vraćanje Bjelice bi bilo kao da Šukera sad vratimo da bude alternativa Belji...lik je gotov sa ozbiljnim trenerskim poslom.
  • Zg123
    4.7k
    Idemo reciklirati Bjelicu, nismo dugo to je vizija to zelimo!
  • Ijayi Atiemwen
    6.4k
    Kad Boban već komentira europske trenere mogao bi sada i svog malo
  • don
    21.6k
    tetci sa facebooka će ispasti u pravu.

tetci iz komentara će biti u pravu, ali ne jer je to istina već jer im Boban daje povoda za to. Danas je bila jedna od gorih utakmica u novijoj povijesti Dinama, izgledali smo poput muha bez glave. Ali to je najmanje bitna stvar jer se to događa malo prečesto da bi bilo slučajno.

i, kako objasniti prosječnom navijaču Dinama iz komentara zašto je on idalje trener Dinama a da ne pišu da je tu samo jer ga Boban može kontrolirat, odlučivat tko će igrat i ostale pizdarije? I naravno, ne triba se pravdati tetcima u komentarima, ali onda se i mi kudikamo normalniji navijači krenemo pitat, zašto? Ako preživi i ovo, mislin da će svima biti jasno da Boban ima veliki ego preko kojeg ne želi preć, pa taman i da je u korist Dinama.

Kovačević ne može napredovati sa 50 godina, a sve da ga i odlučiš zadržati zbog nekog svog dugoročnog plana, imaš 25 igrača od krvi i mesa koji će mu okrenut leđa kad tad, ako već nisu. Tako da, svi vidimo da će doći trenutak otkaza, samo je pitanje kad. A onaj tko triba vidit, očito ne vidi.
    Bobane spasi nas, sebe, Kovačevića i najbitnije Dinamo.
  • Pacho
    20.8k

Znam da se radi o dvije sasvim razlicite pozicije, ali, jebiga, sam je tako odabrao. Stoga stvarno treba imati obraza javno kritizirati najelitnije svjetske trenere, a onda se vratiti u ZG i objasnjavati da je ovaj seoski trenercic klasa za Dinamo.

Ovdje se cesto poteze da Zvone nije kao prijasnje uprave pa zato drzi leda treneru. Ok. Medutim, ovakve izvedbe, silaznu putanju, izjave, pojavu i opcenito manjak apsolutno svih atributa koje odlican trenera mora imati ne bi tolerirao niti jedan klub koji je naviknut na pobjedivanje, a sumnjam da sve te klubove vode neki ekvivalenti bjeguncevih isprdaka.
  • C@ptain Koons
    512
    a Zvoni ne ide u prilog što i dalje radi za Sky. Samo daje povod tetcima da kritiziraju.
  • Masto
    2.3k
    taj se nije rodio koji bi tecima udovoljio
  • Ivanmtk
    2k
    imaš 25 igrača od krvi i mesa koji će mu okrenut leđa kad tad, ako već nisu.don

Kako lagano ovo pišeš ko da je to najnormalnija stvar. Ako su to u stanju napraviti Kovačeviću, bez obzira šta ja mislio o njemu , kako onda znamo da to sutra neće napravit nekom drugom, pa nekom trećem. Šta nam nije bilo dosta pušačkih soba i individualaca koji su rušili autoritet trenera. Oćemo li opet postati taoc igrača. Oni su profesionalci, izuzetno dobro plaćeni za posao koji rade u ligi u kojoj ostatak momčadi i njihovih kolega ima od tri do deset puta manja primanja. Ako su u stanju tako nešto napravit, teraj trojicu najiskusnijih za primjer, pa onda mijenaj trenera. Pa makar bili šesti na kraju
  • BBB Mataa998
    2.9k
    koji su rušili autoritet trenera.Ivanmtk

Autoritet rusi trener sam sebi. Samo jedan od primjera je Niko Galesic. Pametnom dosta
  • don
    21.6k
    svidilo se to nama ili ne, to se događa u svim klubovima. Ne moraš mu nužno okrenit leđa, dovoljno je da si nezadovoljan njime i ti već ne možeš isporučiti 100%.

mislim, kako očekivati da McKenna, Beljo, Oršić i sl detaljno slušaju upute Kovačevića i upijaju ih? Pa evo ja dajem ruku u vatru da on osobno nije neku taktičku stvar reka individualno 5 puta od kad je doša na klupu. Osjećam se grozno dok pišem ovo jer mi je drag ali to nije teško zaključit kad ti je sa 50 godina vrh karijere Slaven Belupo, ne znaš engleski a želiš dugoročni iskorak sa Dinamom..
  • The Undertaker
    10.2k
    Tko su tetci? Jel to nešto uvezeno iz komšiluka ili sam ja nešto propustio?
  • Ivanmtk
    2k
    pa dobro brate šta misliš kako izgledaju njegovi treninzi? Evo vam lopta i igrajte na dva gola? Mislim nisam neki zagriženi fan Kovačevića, ali sad ovo ide do tih razina da čovjek ispada totalna neznalica.
  • don
    21.6k
    pa ima pomoćnike naravno. Ali idemo u off topic.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.