• Crni86
    24.4k
    pa slazem se ja sa tobom.

Upravo to sam i napiso da je taktika ona koja te drzi iznad vode kad sve od kvragu, ona ti daje sigurnost, znas koji je plan i ne gubis glavu.

Ali to nije nista novo kod nas da nemamo. Proslu sezonu smo osvojili samo zbog dobre atmosfere. I mi hnl mozemo tako osvajat do prekosutra na dugi rok. I nismo mi sad od jednom losi zbog taktike (nismo ju nikad ni imali prema tvojim rijecima, sa cime se i slazem), mi izgledamo lose jer je atmosfera unutar momcadi losa.

Znaci i ono sto je jedino radio dobro (odrzavao dobru atmosferu u ekipi) je poceo raditi lose. Tako da se vise nemamo apsolutno za nista uhvatiti.
  • ElDorado
    14.6k
    Sustav je osnova svega bez njega smo ovo kaj si gledao ove sezone. Kad trener izjavi “Beljo nas drži iznad vode” kaj to znači? Da se pouzdaje u pojedinca ne u sustav.
  • Jaki991
    667
    Čovjek engleski ne zeli naučit, nekak sumnjam da onda previše ulaže u trenersko školovanje i da uči o nekim novim taktičkim metodama, naš kova je više go with the flow guy i šta dragi bog da
  • hanibal
    199
    kova jednostavno nije taj i tu priča završaje - realno ovo je samo nastavak agonije i maskiranje problema, nažalost Boban očito ima velik ego da sam sebi prizna da mora mijenjati trenera
  • Crni86
    24.4k
    danas nismo bili dobri jer su se 4 igraca ustala na lijevu nogu. Ili Stojke je izgubio u biljaru prije tekme u karanteni

Isto tako respektiram skroz Zajca i McKennu. Ali u njima smo isto tak poceli lagano dobivat neke senatore koji su zbog svog statusa postali nezamjenjivi makar njihovi nastupi bas i ne opravdavju da se zadrze u prvih 11. Saljes njima pa i ostalim igracim skroz krivu poruku tim cinom.
  • Sibirski plavac
    10k
    Sportske

Momčad Marija Kovačevića nismo. A to više nije slučajno. Jer Dinamo je, čak i bez potrebe da tržišne vrijednosti uzimamo kao sveto pismo, izašao s početnom postavom koja je vrijedila otprilike osam puta više od Osijekove (37,5 – 4,75). No, (opet!), nije bilo dovoljno. Trener Dinama, doduše, izgubio je u HNL-u nakon 307 dana, nanizao je 28 utakmica bez poraza, uzeo duplu krunu, uz 74 od mogućih 84 boda. Ali otvaranje ove sezone, uz Thun pa Viking, mučenje u SHNL-u i Europu koja tek slijedi, skida taj bikini od statistike.
    Kovačević će ovu noć preživjeti, no bez Bobanove “pancirke”, a tek treba vidjeti hoće li igrači opet imati krizni sastanak, Bukurešt će po mnogima reći hoćemo li svjedočiti novom buđenju, ili...
  • Jurki
    27.7k
    Hvala Kova i zbogom.
    Za mene vise nisi trener Dinama.

Ključaj temu i tornjaj to u bivsi igraci i treneri.
  • hanibal
    199

Bicuj bicuj me bicuj Stojane
    Uzmi ovaj kajis 2X
    Modrica nek ostane

jeli ima neka pozitivna
  • Klenx
    11.8k
    U svom životu sam pogledao sigurno tisuću Dinamovih utakmica, što uživo, što na TV-u.
    Ovo danas definitivno spada u top 5 najgorih.
    Nije tu samo rezultat bitan, bilo je i puno gorih HNL demoliranja kroz povijest.
    Ali ovakav taktički nered, plivanje po terenu, bezvezno trčanje u prazno, gubitak živaca na terenu, nesposobnost brzog izvođenja auta, kao da si skupio hrpetinu djece na probi za neki nogometni klub, i oni eto igraju nogomet na random.
    Prvi put su se sreli, pa svatko pokušava sa nekim svojim idejama.

Dinamova predstava danas je bio terorizam protiv nogometa.
    Nas je u šahu držala raspala Gorica na Maksimiru, a kroz guzove nam je protutnjao trener pristigao iz Andore sa špicom iz treće lige i dječjim vrtićem kojem su sve šta valja prodali zadnjih dana prijelaznog roka.

I mi bi trebali vjerovati u taj famozni iskorak?
    Proces?
    Kontinuitet?
    Jedini kontinuitet koji će biti je frcanje hendikepa u našim mrežama protiv svakog suvislog europskog protivnika.

Ako igrači buše trenera onda bus iz Opus Arene vozi direktno u Plavi Salon, i tako se pred svima dvojici uručuju papiri i kopito iz kluba. Ali ne nekom Mudražiji ili Tabinasu.
    A ako ne buše, onda se treneru složi raskid već do Marsonije.

Sve ostalo će se do Svih Svetih pokazati kao teški promašaj.
  • hanibal
    199
    Ako igrači buše trenera onda bus iz Opus Arene vozi direktno u Plavi Salon, i tako se pred svima dvojici uručuju papiri i kopito iz kluba. Ali ne nekom Mudražiji ili Tabinasu.
    A ako ne buše, onda se treneru složi raskid već do Marsonije
    Klenx

ne buše trenera neda to Zvone, Kova se totalno pogubio a ekipa je ogledalo trnera pogubljena dakle još je gore od bušenja
  • DiddyGuela
    6.9k
    O Kovi se puno toga napisalo pa da opet ne vrtim u krug isto... međutim sto ja sa stozerom? Puno je tamo ljudi, kako je moguce da fizicki izgledamo tako lose? Mi smo i danas kasnili na svaki duel, na svaku tranziciju, na svaku drugu loptu... Prekidi? Koji kurac mi radimo...?

Kako? Zasto?
  • Jaki991
    667
    a upute im daju redom : Bloudek, Kova, i za kraj Kelava, di nece bit zbunjeni
  • Sibirski plavac
    10k
    Mislim da ostaje još za Hapoel i Loksu. Da je sad nakon Osijeka reprezentativna pauza vjerojatno bi ga se maknulo. Ovako ima još dvije "kvalifikacijske".
  • crophantom
    7.5k
    Kova sigurno nece biti sad smijenjen, jer bi se Zvone posrao po onome kaj je reko jos prije 10tak dana il kad vec na druzenju s novinarima.
    Eventualno na pauzi za repku ak nedaj boze izgubimo od Hapoela i kiksamo protiv Lokse (znaci ak obje sjebemo), ali to me vjerujem da ocemo.

Tak da mislim da ce se o Kovi pricati na zimu tek
  • C@ptain Koons
    512
    jer bi se Zvone posrao po onome kaj je reko jos prije 10tak dana il kad vec na druzenju s novinarima.crophantom

Ni prvi ni zadnji predsjednik kluba koji bi to napravio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.