• Sibirski plavac
    10k
    Ako stvarno dođe do smjene ja se stvarno nadam da je novo lice neki solidan stranac a ne opet recikliranje domaćih opcija. Kažem, koliko domaćih imena imaš da mogu biti upgrade u odnosu na Kovačevića? Možda 2 3 max. Nadam se da nije istina ono što su neki pisali, da "nema šanse za stranca kao trenera dok je Zvone tu".
  • Anderson Costa
    323
    a tako je vjerojatno u svacionici isto…
  • Filip 91
    2.6k
    Protiv Istre je bilo 2:2, Istra nije zabila 'mrtvaca" za 3:1.
  • Makedonion
    371
    Zanima me kaj si Beljo i ekipa misle kad slusaju kaj ovaj baljezga na televiziji
  • hb1
    917
    Bila mu muka prije, a tek nakon ovog svega, šta mu sad tek radi...
  • Krulek
    1.3k
    Previše je neobjektivnih i slijepih pored, nadam se, zdravih očiju. Iz tjedna u tjedan se pronalaze svekoliki alibiji, a sve je gore i gore. Hitna ostavka trenera i novi trener stručni znalac i bič Božji koji će ove šetače pretvoriti u danas viđene Osijekove mladce.
  • Kujtim Shalla
    11.8k
    Mi smo danas mogli primiti komotno još 3 ,bila bi katastrofa Kotarski nas izvukao . Dobili smo Goricu pa se to malo zamaskiralo ,a mogli smo i izgubiti isto tako Kotarski nas spasio. Nas rezultat mazi , a ljudi ovdje pišu kako se pravi bezveze panika jer je ovo prva utakmica koju smo izgubili. To nam i jeste problem ,jer onakve pobjede kao protiv Gorice ja ne slavim . Nezasluženo. Nezasluženo bod protiv Istre ,mi smo dinamo. Mi godinu dana lutamo i slušamo ista opravdanja. Ovaj trener Osijeka pukne od Segeste pa dobije nas 3 dana poslije. Istra dovede novog trenera ,toliko novih igrača pa igraju prepoznatljivo. Pravi trener ne treba godinu dana da napravi igru . A mi ju nemamo niti nakon godinu. Kako bilo tko može biti zadovoljan ovim. Doveli smo brdo polomljenih igrača, a odbacili Vrbu,Pavića zadržavali Varele. Vrijeme je da neko preuzme odgovornost
  • Makedonion
    371
    prije utakmice muka u zelucu, nakon utakmice ljevpro
  • Tom Hanks
    5.7k
    Reći ću samo ovo,oni koji i dalje brane i žele držati Kovu na klupu niste zbog toga veći navijači Dinama niti je netko manji navijač ako ga želi maknuti
    Ne znam kako netko pored zdravih očiju želi i dalje furati neku mentalnu gimnastiku koja bi ga ostavila na klupi, šta još treba da vas se uvjeri?Proslava na rivi?Tada je puno prekrasno ako bi ste tada bili za njegov odlazak
  • C@ptain Koons
    510
    @austrijanac @FazeN vas dvojica znate nekaj kaj mi ne znamo? :smile:
  • kajjaznam
    518
    je, u pravu si
    Mislio sam na Belupo
  • DrRatoljub
    1.5k
    Ako ljudi i dalje misli da u ovoj konstelaciji snaga to može biti bolje, onda svaka čast. Nije se nista promijenilo od prošle sezone, bili smo loši na jesen i sada smo mozda još gori. Ekipa je u padu, a trener ne zna kako to zaustaviti.
    I sada neki pričaju o kontinuitetu. Dajte molim vas.
  • Olmic
    6k
    znaju. Ostaje trener i dalje do Hapoela, pa kad nas masakrira Hapoel onda do Lokosa
  • CerealKiller
    850
    Nogomet pod Krunom Jurčićem je melem za oči u usporedbi što mi sa Kovom igramo. Nema druge, Kruno vrati se! Može i tv serviser ako je još aktivan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.