• Fatos Beqiraj
    3.3k
    Ja ne pamtim dinamo koji je dobro izgledao 9ti i 10ti mjesec. Zasto se to desava ne znam
  • VolimDinamoOo
    659
    a bome ne pamtim ni ovako los dinamo 9ti i 10ti mjesec.
  • Eduardo
    30.6k
    zona je septička jama u jednakoj mjeri kao što su to društvene mreže, ali doslovno... svaki jebeni put kad u prvih deset minuta ne krene po planu na forumu krene potpuno ista priča, potpuno isti obrazac komentara.

Kužim da ljudi popizde za vrijeme i nakon utakmice. I to je ok, nitko ne kaže da nakon poraza trebamo pisati hvalospjeve i praviti se da je sve super. I ne, ne treba biti manje kritike, dapače... ali ljudi, jel možemo već jednom prestati od ovog foruma raditi odlagalište frustracija tijekom i nakon svake utakmice i prestati zatrpavati forum postovima koji nemaju nikakvu drugu svrhu osim da autor polurečenicom iz sebe izbaci bijes.

U roku od pola sata imamo deset tema zatrpanih postovima koji nemaju apsolutno nikakvu vrijednost... jedan traži ostavku trenera u šest različitih tema, drugi želi otjerati pola momčadi, treći je zaključio da uprava nema pojma, četvrti pita tko uopće odlučuje u klubu, a peti iz jedne utakmice uspije izvući konačan zaključak o cijeloj sezoni.

U PM više, dinamo nije najbolji klub na svijetu kad pobijedi 4:0, niti je klub bez ikakvog smisla kad upadne u krizu i izgubi jednu ili više utakmica u nizu.

Ili hoćete da napravimo temu "DINAMO JE SRANJE" jer dobrim dijelom je to je summa summarum 90% upisa nakon dana poput današnjeg, a i onih puno blažih.
  • Majki2111
    4.3k
    Napravi temu. Mnogima bi bilo korisno. Tema gdje se iskaljuju frustracije i gdje se mogu doći čitati kritike...
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    ljudi zive u filmu da bi dinamo mora igrat savrseno svaku utakmicu. I da protivnici nam ne mogu nikad nista i da nikad nemamo losi momenata. Da je to tako nogomet bi bio zivo sranje, zato i je zanimljiv radi utakmica ko danas samo sto smo mi navijaci dinama pa nam neodgovara
  • Noel
    24.5k

Slažem se sa tobom 100% ali čemu čuđenje? Neznam kaj očekuješ nakon ovakvog sramotnog dinamovog ulaska u sezonu? Dva kiksa u HNLu, skoro ispali od Thuna, na sreću prošli, Viking nas otepo ko balavce. Ovo je kaotična situacija, kak očekuješ da ljudi reagiraju?
  • Marc
    1.3k
    Poraz boli, ovo danas me više sjebalo nego ono s Vikingom. Znamo i mi i vi i oni i svi skupa da mogu bolje i da znaju, a sad koji im je kurac, to nitko ne zna. Trebamo se skupit i svi skupa preispitat, i igrači i mi i svi i poduć ovu momčad. Od pljuvanja neće biti ništa. Igrači su u jebenoj rupi i treba dati podršku. Najlakše krivit sad i trenera i igrače i Bobana i sve al nema od toga vajde, zato idemo Dinamo idemo se skupit i izjebat svima mater od reda kao i na proljeće! Igrači odlaze uprave prolaze zato idemo DINAMO!
  • NitkoBitan
    38.7k
    kak očekuješ da ljudi reagiraju?Noel

Normalno.
  • ElDorado
    14.6k
    Ja ću uvijek i uvijek podržavat svoj klub koga god doveo i od igrača i od trenera. Ali ne mogu zatvarati oči nad činjenicama. Ne možemo relativizirati ovo danas. Pa raspad momčadi je očit od Vikinga. Nema smisla nabrajati sad sve kae problem u nasoj igri. A postoji samo jedan odgovoran.
  • Marc
    1.3k
    otvori temu Dinamo Zagreb 2025/2026 i 2024/2023 i 2023/2024 i trazi postove iz devetog desetog i jedanaestog mjeseca. Naići ćeš na isti obrazac.
  • VolimDinamoOo
    659
    ali nismo bili ovako izdominirani od hnl klubova, a brat bratu, trebali smo izletiti iz europe jos od thuna
  • Marc
    1.3k
    Istra prošle godine, Rijeka pretprošle i Slaven Belupo (poraz 4:1 u Koprivnici) razlika mjesec dana manje više
  • fakin
    6.1k
    Jesu li igrači, trener i stožer čuli pjesmu: DOK NA TERENU SRCE OSTAVLJAŠ...?

Kako izgledamo ove sezone ne čini mi se da su čuli. 2 mjeseca sezone, veliku većinu utakmica smo odigrali očajno.
    Nešto se definitivno mora promijeniti.

Na upravi je da odluči što će promijeniti. Igrače, taktiku, stožer, sebe?
  • VolimDinamoOo
    659
    tu sezonu di smo izgubili od belupa 4-1 ne uzimam za usporedbu.. te sezone je bio kaos svih kaosa, a opet ostali bez nokauta lige prvaka zbog gol razlike...
  • db-izbjeglica
    21.5k
    Dinamo je u zadnjih 6 ozbiljnih utakmica (ne računam kup protiv ivankova) primio 12 golova.

Viking 2
    Varaždin 1
    Viking 3
    Istra 2
    Gorica 0
    Osijek 4

Ova momčad je defanzivna sprdačina, svi to vidimo, svi to znamo... ništa spektakularno se ne radi po tom pitanju, nema nikakvih pomaka prema boljem. Jbg... očekujem da se u 8 utakmica europa lige primi preko 20 golova, očito je to realnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.