• Orc123
    17.1k
    Otkaz.....hvala
  • FrenchMontana
    1.8k
    Sutra idem na hodocasce u MB samo s jednom nakanom u mislima: Zvone uruči papire ovom magu iz Jablanice :pray:
  • Big Daddy
    1.9k
    evo ga opet me naziva imenon svojim. Decec, ti si se mene dotakao bez da sam te ikada prizivao, jadan si debilcino.
  • Pacho
    20.8k
    Da, svjesni smo toga. Očito nas je Europa ispuhala. U Istri smo na mišiće izvukli neriješeno, s Goricom smo se isto mučili pa pobijedili. Upozoravali smo na Osijek, ali kad su brži i osvoje svaki duel, onda ovako završi utakmica.

Bilo je kriza i prošle godine. To je prijelazno razdoblje, slično je i bilo i prošle sezone. Ne sumnjam u svoje igrače. Pobjeđivat ćemo opet u SHNL-u.

Bez brige. Opet cemo se konsolidirati bas kad Europa zavrsi.
  • Noel
    24.6k
    Od početka sezone nismo odigrali ozbiljnu utakmicu. Možda protiv poluamatera iz Litve. Ako glavne i odgovorne boli kurac i ne uzbuđuju nebi se trebali niti navijači. Tvrdit će se i dalje da nema smisla mijenjat trenere ko šlape i ostale fraze dok se mi godinu i pol u igri nismo pomakli. Tješit će se navijače sa osvajanjem duple krune u ovoj smiješnoj ligi i idemo dalje. Za to vrijeme predsjednik kluba će ulazit u svlačionicu i na treninge držat motivacijske govore, pomoćni trener će komunicirat sa stranim igračima, mamićevi kreteni i idioti sa fejsbuka i podcasta će gnojit o propasti Dinama i zazivat Mudražiju a ovakav nogomet će na Maksimir dovest pustoš na tribinama Maksimira.
  • striko
    3.8k
    U gostima samo Žalgiris pobjedili.
  • Ljubo
    1.8k
    Svaku utakmicu reciklira iste odgovore na pitanja o igri. Valjda ih je napamet naučio.
  • Orc123
    17.1k
    Pa mi nemamo igru jbt....kaj tu imas govoriti...od pocetka sezone, od Thuna mi nemamp igru....tvrdoglavo moramo igrati sa jedopm 6icom iako u veznom redu ne postojimo!
  • Kujtim Shalla
    11.8k
    Mi sa njim nećemo doživjeti nekakvu renesansu nikad ,baš nikad. Neku igru kojom težimo ma kakva ona bila ,to zna Boban. Jer on sam to vidi. Nadati se uspjehu u Europi to hoćemo I to moramo. Svi koji iskreno vole dinamo. A to smo svi mi ovdje . Ali svi vidimo da on nije taj čovjek koji će napraviti mehanizme , igru ,rezultat u Europi. To vidimo mi svi, a nadam se da neće biti kasno kad vide ovi odozgo ,iz kancelarija . Vaša je odgovornost , samo vaša. Zato smo i glasali za vas. Stavite ega po strani, gospodovštonu i preuzmite odgovornost. Momčad ne prati trenera . On ih krivi sve danas da nisu poštovali dogovor. Nemojte da bude kasno , djelujete
  • hb1
    920
    Baš sam pošao ovo pisati, ja sam životom siguran da je Zvone već odlučio i da slijedi smjena, ne želim vjerovati u drugačiji ishod, jednostavno ne želim
  • Boycie
    4.3k
    Cekaj samo da Zvone pogleda tekmu...
  • ElDorado
    14.6k
    Budimo realni. Mi ove sezone nismo odigrali dobrih 90’. Jesmo pobjeđivali ali u svakoj tekmi je bilo užasa. Pa te Rudeš ne kazni a Osijek kazni. Iz tekme u tekmu potpuni raspad. To vise nije pitanje kuta gledanja to je jednostavno tak. Nas će u EL iskasapiti. Viking nas je vec odskolovao, malo je falilo i Thun. Sve ove Kovine spike su samo prazne floskule.
  • Mulec86
    535
    Doza samouvjerenosti na njemu je primjetna samo kad mu se indirektno postavi pitanje o smjeni. Daj Mario dosta je ove muke više.
  • hb1
    920
    I to Žalgiris sa Temua :sad:
  • kajjaznam
    520
    Kog smo mi dobili ove sezone. Ajmo od Europe: Thun ( sretno, zahvaljujući crvenom), one amatere iz Litve.
    Rudeš, Istra
    Ostale tekme su za zaborav
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.