• NitkoBitan
    38.7k
    Javi se ti meni nakon tekme s Happoelomkajjaznam

Sirotinja gleda kratkorocno.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Glasaj te za nekog drugog kad vam se ne svidja.
  • kajjaznam
    520
    joj daj molim te onak ne seri.
    Jbš HNL, Europa je pravo ogledalo, a mi ćemo biti s ovakvom igrom, među zadnjima. Pa da vidimo vas analne alpinista kaj ćete onda pričati, koja će vam opravdanja biti.
  • San Lorenzo
    24k
    Jel se može reći da smo podbacili u prijelaznom roku, da smo podbacili u Euro kvalifikacijama, da ne igramo dobro od prve utakmice u srpnju, bez da krene predrkavanje o upravi, Bobanu, izborima, 'našima', 'njihovima', statutima, stadionu, pravim i nepravim navijačima?
  • NitkoBitan
    38.7k
    Boban je nasa najveca snaga, ali neka prede preko ega i vidi da je momcad u rasulu s trenerom na celu koji u nicemu nije napredovaoOlmic

Poslusat ce komentare na internetu pa mijenjat trenere svaka 3 mjeseca.
  • Olmic
    6k
    kova je predugo tu i ne vidi se 1% napretka, dapace
  • hardek
    12.9k
    Očekujem otkaz sutra, Capellas/Leko do reprezentativne stanke a onda novog trenera.

Predugo smo lagali sami sebe, nema ovdje napretka nažalost. Imali smo period gdje nas je momentum vukao i na čisti talent smo razbucali HNL. Sada kada padne motiv nakon ispadanja iz Lige prvaka jednostavno nemaš mehanizme da te izvuku iz toga.
  • Pacho
    20.8k

Bit ce jos jedan ostar razgovor
  • Masto
    2.3k
    bilo je lijepih i dobrih utakmica, dobro nisu mozda bile od neke važnosti, al ovakav pad mi je teško objasniti i shvatit, nešto ne paše
  • Sibirski plavac
    10k
    Očekujem otkaz sutrahardek

Teško. Otkazi su prijašnjim trenerima najčešće padali preko tjedna. Ne sjećam se kad je itko za vikend dobio otkaz.
  • Dudu 9
    1.1k

Bjelica je ako se ne varam dobio otkaz u nedjelju .
  • Masto
    2.3k
    Bil bjelica pristo na 4 3 3
  • Kujtim Shalla
    11.8k
    Bjelica bi bio 300 puta bolji trener , i najbolji za Dinamo da dobije onakvu podršku poput Bobana i sad ove struke ,capellasa ,scoutinga ,a i sam je dobar za scoutiranje i detektiranje problema. On da je imao podršku prošli put a ne dobio nož u leđa još bi bio trener
  • Thor
    4k
    Zasto pricamo o Bjelici uopce. Koliko sam citao,ima novi posao vec.
    A i ne bih opet reciklirao ga treci puta.
  • crophantom
    7.5k
    plus kaj ja ne vidim svijet u kojem Neno i Zvone 2 tjedna izdrze skupa, to bi bila tempirana bobma :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.