• Efes Pilsen
    16.9k
    Reci su samo - vratite SRAM u trend.. susramlje treba konkurenciju.
  • Big Daddy
    1.9k
    Zbog klossra ide ban, a kao drugo, ti si mene prozvao i vrijedjao kad sam rekao da je Kova jako dobar trener. A tvoju uvredu ti lijepo uzvracam, strucnjace
  • Dzoni
    8.2k
    Pravi mi se javio komentirati. Moralna vertikala i jadnik bez života koji zna samo provocirati. Odjebi od mene u skokovima
  • IstokKa96
    956
    Kakav proces mi moramo prozivljavati...
    Hvala na nicemu najgori 'treneru' poslije 'cikle'...
  • Zg123
    4.7k
    Najbezvezniji trener u povijesti Dinama, sorry ali vecina nas je govorila da ne zelimo za trenera lika koji je s 50 godina prosao CV u seoskim zadrugama plus Slaven Belupo i Varazdin i uz to je izrazito nekarizmatican i ne prica engleski u svlacionici gdje ima dostra stranaca. Ajd zdravo
  • tp1997
    3.3k
    Hvala na nicemu najgori 'treneru' poslije 'cikle'IstokKa96

Cikla je bar imao nekakav stav i karizmu. Ovaj je prestrašena srna pod farovima
  • Kujtim Shalla
    11.8k
    Pametnije su trčali??? Wtf evo kriv Viking što nismo ušli u ligu prvaka , Europa nas ispuhala?? Dosta novih igrača. Pa ovo sve isto ko izmjene . Stari moj ne dipr
  • Bernard
    1.4k
    Thun, Istra,Viking,Gorica sad Osijek,likovi imali 17 šuteva danas,prvacima hnl sa najjačim budžetom,najjačim rosterom.više nije anomalija u jednadžbi ovo je bug sa kojim se netko treba pozabaviti,jer primiti 4 gola od lega koji su prije 3 dana izgubili od Segeste danas su Barca sa dva brata juniora.svi znamo da Zvone voli kontinuitet ali kad kola krenu nizbrdo a jesu..zapravo bolje da šutim,moram prvo pitati par eminentnih forumaša dali smijem srati prije entera..
  • Sibirski plavac
    10k
    Evo najavljuje idući trening, vraćanje povjerenja navijačima.

A neki ovdje ostavku zazivali...

"Prijelazno je razdoblje, novih igrača, slično kao lani" kaže.
  • Filip 91
    2.6k
    Ništa od smjene, Boban je tvrdoglav.
  • don
    21.6k
    neće dobiti otkaz. Prilično jasno
  • Plava 9ka
    87
    On još spominje ligu prvaka da nas je izbacila iz takta, ne znam šta bi rekao.

Uz ove ostale klasične izlike iz prošlog komentara.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Otkaz sam ne bude dao sigurno,valjda otpremnina nije prevelika
  • Sibirski plavac
    10k
    Vjerojatno će ga spasit ona famozna "nije se moglo u ovako kratko vrijeme naći slobodnog trenera" koja se dešavala nekoliko prijašnjih trenera kad bi im status došao u pitanje.

Fascinantno kao svi ozbiljni klubovi već unaprijed imaju opcije za nove trenere ako dođe do otkaza, samo kod nas "ne može se novog naći u tako kratkom vremenu".
  • jedan u nizu
    19.5k
    ''Dogovor je bio da napadnemo visoko.''

Ne mogu vise slusati DOGOVOR JE BIO ALI ....

Pa kakav mrtvi dogovoro covjece.
    ZAPOVIJED je bila, pa me nisu slusali, a ne jebeni DOGOVOR.

trener si. Sef si igracima, nisi tu da se dogovoaras s njima. Promijeni stav, ne samo radi dinama i karijere u njemu, nego radi svoje karijere opcenito ...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.